Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Üdv mindenkinek!
~1 hete bővítettem UPC 240/20-as csomagra. A UPC modemjét közvetlenül használva a sebesség mérés hozza az elvárható sebességet, még a saját RB951G-2HnD routeremen keresztül a letöltési sebesség csak ~100 Mbps-ig megy fel.
Milyen beállítást rontottam el a routerben? Mit nézzek meg/milyen leírást (gyári wikit) olvassak el?
Ez a router elvileg gigabites portokat tartalmaz.
Vagy milyen Mikrotik routerre cseréljek (aminek jelentősen nagyobb a proc. teljesítménye és lazán meglépi komolyabb beállításoknál is ezt a sebességet)? -
őstag
válasz Cirbolya_sen #5545 üzenetére
Eltérő HW verziót kaptál?
-
őstag
Rég nem követtem ezt a topikot.
Jelenleg egy RB951G-2HnD-m van (az utcára néző homlokzati fal közepén).
Mennyire ajánlott/használható a hEX S a jelenlegi/előre látható leggyorsabb koax-os UPC internethez?
A wifi-t ez esetben megoldanám egy cAP ac-vel, amit így kb. a lakás mértani középre tudnék szerelni és kábellel kötném össze a routerrel.(Ellen)vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz E.Kaufmann #7698 üzenetére
Ahhoz képest sz@r a Mikrotik Wifi kezelése?
-
őstag
Ki tud segíteni Mikrotik CAPsMAN ügyben?
Eddig 4 leírás (1; 2; 3; 4) alapján próbáltam ki. Az AP-k meg is jelennek, de amikor egy kliens (Andorid/Win) eszközzel akarok kapcsolódni az új wifi-re, akkor az sikertelen.
Mit csinálok rosszul?Eszközök: hEX S (fő); cAP ac és GrooveA (mint wifi ap-k)
Mindhárom eszközön a legújabb stable verzió van fent, a license level 4.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz MasterDeeJay #8314 üzenetére
TéPé-Link: a rendszer gazdája "TéPé" a haját tőle!
-
őstag
Hova/milyen hírlevélre kell feliratkozni, ami arról tájékoztat, ha jött ki újabb stabil firmware?
-
őstag
Nem mélyedtem bele, csak mint kósza ötlet:
Mi lenne, ha tanúsítványokkal csinálnád a hitelesítést?
A tanúsítványt te telepítenéd fel a kollégák céges gépeire, csak te ismernéd az jelszavát és nem kiexportálhatóként állítanád be (importáláskor).
Így - mivel az a tanúsítvány csak az adott gép adott felhasználói (?) fiókjánál lenne elérhető -, csak a céges gépről használhatná.De mondom: mindez csak elméleti eszmefuttatás, nem tudom, hogy a gyakorlatban (hogyan) megvalósítható-e!
-
őstag
válasz halhatatlan #8632 üzenetére
Ez a szolgáltató eszköze?
Mert akkor szerintem nem kellene neked piszkálnod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gaming notebook topik
- A fénynél gyorsabban
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest