Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
szerintem kár volt így bekorlátozni a lehetséges vásárlók körét. jó lett volna már valami metro világú, új játék. de így jártam.
Peace is a lie, there is only passion...
-
negro
őstag
Fel nem fogom ezt a VR only cimeket en sem. Kezdjuk ott, hogy pl. a Steam stat alapjan a felhasznalok mindosszen 2% -a rendelkezik valamilyen VR cuccal. Arrol nem beszelve sokaknak nincs erre penze es kimondottan 1 jatek kedveert nem is fognak erre kolteni. Masik, hogy sokan vannak akiknek ugyan van ra valo de elotte ki probaltak es emelyegnek a sisakban es ezert nem preferaljak.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
félisten
-
Felesbandi
senior tag
Sokkal tobb ertelme lenne egy rendes konzolos/PC-s jatekot kiadniuk ugy, hogy alapbol raknak bele VR tamogatast is. Mindenki jol jarna, lehetne tolni konzolon/PC-n a jatekot, a VR jatekosok meg "teljes erteku"™ jatekot kapnanak. A fejlesztoknek meg nem kene a mikroszkopikus VR piacrol behozniuk a fejlesztesi koltsegeket. A RE Village egy nagyon jo pelda erre (mar ha van PSVR-ja az embernek).
[ Szerkesztve ]
-
flexxx2
őstag
ez már jól néz ki VR-hoz képest, ha egy quest3 ezt birja 30+ FPS-el nem is rossz
-
negro
őstag
Ugy gondolom VR-nek igazan ertelme szimulatokban van (repulo, auto) szerintem ahol eleve egy fix helyen ul az ember, ahogy a valosagban is. De egy fps-ben ahol maga a karakter mozog egy terben, setal, fut, ugrik, gugol, oda minek? Nem lesz "elethubb" csak kizarolag a celzes es a fegyver hasznalat de ugyanakkor be is korlatozza a gameplay-t. Hiszen gombokat nyomogatva kozlekedel, ugrassz, stb. ugyanugy ahogy normal jatek eseten. Lasd Alyx ami no VR moddal gyak. gagyi. Tul konnyu es a jatekmenet nem mukodok. VR-ben "teleportalva" mozgas es ugralas van. Szerintem ez nevetseges. Mivel nem te mozogosz a valosagba hanem a szobaban otthon allsz. Az ellenfelek ugy vannak programozva ellened, hogy egy fix helyrol lovoldozol az npc meg be van lassulva. Normal mod unalmas a gunfight es konnyu. A VR miatt le van butitva a jatekmenet FPS-ben a jatekos instant sikerelemenye okan. Illetve ahogy irtam sokaknak hanyingeruk van VR-ben igy azokat a usereket diszkriminalni eleg meredek. Nagyon sokan szimulator eseten is inkabb a 3 monitoros kiepitesre koltenek mert nekik ez jobb. VR only az nagyon nem ok, mint opcio kellene csak, h legyen. Ahogy a szimulatorknal is.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest