Hirdetés
Aktív témák
-
-
lsc
nagyúr
Ha végigolvasod a linkeket melegszik, cicereg, lassú a venti.Olvastam régi hszed, nemrég még a seasonic jobb volt mint a cwt, már nem az, pedig tudtommal nem változott semmi. Nehogy egy év múlva az enermaxnál kelljen magyarázkodni. Azt meg már többször írtam hogy a szó esett az egy tág fogalom, ha most ide beírom hogy a haveromnál vitte a lapot meg a videokártyát holnap már tényként hivatkoznak rá, ennyit a fórumokról.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Látom nem olvastad végig [link], nem megégett mint az említett corsairnál /láttam a fotókat is/, végigégett, akkor az lekapcsolt szerinted ?
Utoljára, nehogy egy év múlva az enermaxokról kelljen magyarázkodni, nem nagyon elterjedt táp, ahhoz képest azért van vele mindenféle gond.[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Szerintem kb ugyanaz az enermax és a corsair/seasonic, amiket linkeltem ott is van terhelésnél is lassú venti is, ha a seasonic belsönek nem jó akkor az enermaxnak miért . Az előbb unalmamban megnéztem az első 250 hsz-t az enermaxos topicban, ott is volt egy táp ami vitt lapot, vga-t, volt felrobbant táp, valakinek 2 hónapon belül 3 ment tönkre, igaz ott már szerintem is más gond volt, nem ugyanolyan típus volt, nem szériahiba. Az az érdekes hogy ahogy visszaolvastam a topicot másfél évvel ezelőtt a corsair volt az isten, most már sz@r, az enermax "tökéletes", azért linkeltem hogy azért az sem "szent". Majd kíváncsi leszek hogy ha az ajánlások miatt egyre több lesz mik lesznek a visszajelzések mondjuk egy év múlva, igaz akkor már nem tudom mi lesz ajánlva, codegen, az legalább biztosan sz@r.
Ha az epsilon sem jó akkor ez már a vég.[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz realmadrid92 #41437 üzenetére
Power supply unit rövidítve PSU. Magyarul tápegység. Elég a cucchoz.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz realmadrid92 #41440 üzenetére
Nem, a moduláris csak egyes kábelek lecsatlakoztathatóságát jelöli. Elméletileg az áramló levegőnek lehet útjában a "felesleges" kábelköteg, de azt el lehet tenni a levegő útjából. Ha annyira aggódsz ott van a hx 450, az moduláris.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Anubis_9 #41465 üzenetére
Nem számoltál a hatásfokkal, normális tápot rövid időre túl lehet terhelni, hosszú távon nem ajánlatos. Ha 85 %-os a hatásfok akkor 306 W-ot adott le, ha rosszabb akkor kevesebbet.
Mod Joe fiú : Árulnak itt az aprón is /a héten volt/, a boltokat föl kell hívni, lehetőleg azokat ahol raktáron jelzi az árgép.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Anubis_9 #41479 üzenetére
Kicsit kevered a dolgokat, a táp annyit ad le amennyit a gép kér, ha 306 W-ot akkor csak annyit, ha 100W-ot csak annyit . A 360 W a max terhelhetőségét jelöli, nem a táp fogyasztását. A gép meg csak 306 Wot fogyaszt, a konnektorból a táp 360-at vesz ki de abból 85 %-os hatásfoknál 54 W veszteség van, ez a hatásfok.
Az élet kegyetlen .
-
-
lsc
nagyúr
válasz pobori lac #41967 üzenetére
A tápod pontos típusa kellene /BS, Everest vagy milyen/, a procid egy 260-hoz is kevés, kettőhöz meg nagyon.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Egyáltalán nem gyerekes /abból már kinőttem/, viszont úgy látom kezdenek előkerülni akik törölnének. Egyébként semmit nem fűztem hozzá, azt hogy mire gondolok meg csak én tudom, corsairt sem említettem, én legalábbis. Szerintem is helyes ha leírják, ennyi.
Mod fagy53: Nem látok semmi rombolást, csak ugye a tökéletes sem biztos hogy tökéletes .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
CX 400 biztosan olyan [link]. A 8-as csatlakozó csak nagy fogyasztáshoz kell, vagy alapból nagy fogyasztású proci vagy extrém tuning esetén.
Mod 3800+: Neked is jó amit írtam, de amennyi ajánlatot kérsz és kapsz már nem is kellene kérdezned.
Mod killer1203: Elég, az 5870 annyit eszik mint egy 4870.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
-
-
lsc
nagyúr
válasz 14adam #42433 üzenetére
Átalakítóval 2 molexet ki is lő a négyből, ha kettő kell akkor mind a négyet.
Mod : Igen, meg az elosztó elosztója is. Egy 4870-nél már lehet gond ha valakinek kellene még egy molex, emiatt nem szimpatikus ez a táp. Már a gagyikon is van pcie csati, nem értem erre miért nem került.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
A 280 kérhet max 250 W-ot [link], a proci a többi cuccal együtt 170-et [link], a linkelt tesztben meg a táp a 12 Vos ágán 360 W-ot tud. Nem hiszem hogy sokáig bírná.
Mod Gorneck23: Ez nem hívőség kérdése, még egyszer gyere és hallgasd meg, semmit nem hallani. Ráadásul eddig nem láttam panaszt hogy zajosnak mondanák, a cx 400 pl már nem sikerült, azt nem egyszer annak írják.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest