Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Telefoncsere esete forog fenn, remélem tudtok segíteni!
Kb. 50-55000 JMF a büdzsé, ami fontos lenne, illetve amire használnám:
- Legalább 4.3"-os kijelző, qHD felbontás
- Android, és legalább egy Lollipop-ra való frissítés (nem baj, ha alap UI, nem izgat)
- Pörgős legyen, ki nem állhatom ha várakoznom kell mindenre (mármint ugye az árhoz képest gyors legyen)
- Nincsenek extra igényeim, olvasgatni szoktam telefonon, meg FB Messenger-t nyomni, néha 1-2 apró játék, de azt az Incredible S-em is kiviszi, szóval nem prioritás.
- Ami viszont fontos, hogy jó minőségben tudjak zenét hallgatni, az nagyon fontos lenne!
- És végül, valami értelmes anyagból legyen, nem baj, ha műanyag, de a mostani Galaxy Expressem WC-csésze műanyagától sikítok...Köszi szépen előre is, remélem lehet találni valamit!
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Sajnos megjártam a nemrég vett Nexus 4-emmel, olcsó alternatívát keresnék...Amire kéne: Zene (sok), pár apró játék (nem GTA meg ilyesmi), böngészgetés, fotózás, viszonylag jól bírja az akksi.
Mennyiért: Így összeszámolva maximum 45 000-et tudok érte adni.
Új/használt: Csakis új, elegem van a használtakból.Ezekkel a feltételekkel mit mondanátok? Akár kínai mobilról is lehet szó!
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Androidos telefont keresnék 60 000 Ft-ig bezárólag. Csak újról lehet szó, gyártói garanciával. Zenehallgatásra (ez nagyon fontos), pár apróbb játékra, néha FB Messenger, netezésre lenne használva. Ami fontos lenne, hogy minimum 4,7"-os legyen a kijelzője, egy phabletnek örülnék a leginkább. Kínai is belefér, de abból szívem szerint csak Lenovo (néztem a Honor 4C-t, de nem szimpatikus ). Egyelőre az új Moto G-t nézegetem, az nagyon szimpatikus, de hátha tudtok mondani jobbat.
Köszi előre is!
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz voyager4.4 #81955 üzenetére
Köszi! Tetszik a Note 4G, de az a bajom, hogy nincs rá stabil CyanogenMod, nekem pedig nem jön be túlzottam a MIUI...
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, 60.000Ft a keretem, új, vagy szép állapotú használt érdekelne.Nem vagyok egy power user, rengeteg zenét hallgatok (Spotify), fotózok, Messenger, böngészés Opera Mini-vel, nagyjából ennyi. Fontos a jó zenei hangminőség (fülesen) és hogy a kamera viszonylag jó legyen és az ujjlenyomat-olvasó sem hátrány. Egyébként pedig ne lassulgasson nekem, meghalok attól...
Amiket nézegettem:
LG Nexus 5X
Samsung Galaxy A5 2016
Apple iPhone 5S
hTC One A9Kínai gyártók termékei nem hoznak lázba, azokat hanyagolnám.
Mit gondoltok, ezek közül melyik optimálisabb, vagy más ötletet is elfogadok.
Köszi előre is!
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Hú, milyen háborút robbantottam ki... Igazából számomra több szól az A5 mellett, ilyen a bővíthetőség, anyaghasználat, rádió, akksi, míg az 5X támogatása van csak, meg valamennyivel erősebb. De mivel én nem játszom, szerintem nem lesz erőhiány így sem.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Na, akkor végszó a G4? Olyat találtam, ami még garis jövő évig, egyedül az akksiidő és az ujjlenyomat-olvasó hiánya zavar....
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Van egy i6-om, amit szeretnék Androidosra váltani, mivel zavar a kevés tárhely (16-os modell), és a kevés RAM is őrületbe kerget néha, egyébként semmi bajom nem lenne vele... (Hibátlan amúgy a telefonom, szóval olyan ~75k környékére taksálom az értékét.)
Szerintetek mire tudnék váltani ráfizetés nélkül? Minőségi legyen külsőre, sok zenehallgatás, nem kevés fotózás és Messenger, böngészés lenne rajta, játszani nem játszom. És akksiban lehetőleg ne legyen rosszabb, mint az i6.
Mit ajánlanátok? Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz batai15 #112928 üzenetére
Szia!
Kínaiakat kihagynám, esetleg OP-on gondolkodtam el... Amiket nézem: Samsung S6, hTC M9, Sony Z5, LG V10, Huawei P9 is van ilyesmi áron. 5,2"-nál nem szeretnék nagyobbat.Nem feltétlenül előrelépni szeretnék, ha az i6-ban lenne 2GB RAM és 32GB tárhely, az ég világon semmi bajom nem lenne...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest