Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kercsi17
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, Ace-met szeretném cserélni valamilyen új/használt T-s vagy független androidos telefonra. A Samsungban nagyot csalódtam ezzel a telefonnal, mert bőven akadt bajom vele. Így a samsungoktól kicsit óckodom, de ha Ti, mint szakértők azt mondjátok, hogy ez és ez a típus megbízható és nem olyan mint az Ace, akkor meggondolom a választást.
Tulajdonképpen hasonló kategóriát keresek mint az Ace volt, mikor befutott. Árban 40k nagyon max 50k a határ. Mindenképpen legalább 1 év garanciával rendelkező készülékek jöhetnek szóba. Továbbá feltétel, hogy legalább 2 évig szolgáljon a masina, ha tovább bírja annak csak örülök.
Teljes mértékben csak az alap dolgokra használom a telefont, nem bütykölgetem babrálom (és nem is szeretném) a szoftverét. A legfontosabb számomra, hogy gyors, akadások nélkül, döcögés mentesen működjön a telefon, ne erőlködjön és ne tegye próbára pár művelet végrehajtása. Nyugodtan tudjak rajta netezni, olvasgatni. Lássa el az elsődleges funkcióját a telefonálást, legyen lehetőleg mindig térerő, (ugyanis az Ace erre is képtelen volt, mert milliószor szakadt meg a térerő és képes volt eltűnni a 4sávos autópálya közepén is.)
Az Ace kamerája és kijelzője az én igényimet kielégítette. Ha van jobb, szebb jöhet, de ez a szint is elegendő nekem. Az akkumlátort lehetőleg ne kelljen minden nap tölteni. Nem csüngök egész nap a telefonon, nem játszok rajta naphosszakat, net, e-mail, gps, zenehallgatás, fényképezés és néha néha 1-1 játék, ez amire használom. Végül, de nem utolsó sorban ha kicsit masszívabb a gép annak külön örülök, mert bizony van, hogy leejtem ütődik stb.
Összefoglalva, nem egy 4 magos csúcsmodellre utazok, hanem egy viszonylag tartós, megbízható, gyors, korszerű masinára, ami képes kiszolgálni az alapvető igényeimet a hétköznapok során és ezt a szintet stabilan tudja produkálni. Várom a javaslataitokat, tanácsaitokat és előre is köszönöm a segítséget. -
Kercsi17
tag
Köszi szépen, és tényleg én is ezeket találnám utódjának. De egy Ace 2-be semmiképp sem merek belemenni, mert a neve hallatán is rémálmaim lesznek. Az Advance (T-nél 46k lenne) rendben lehet (félek kicsit a samsungtól), bár nem tudom kell-e számolnom valami apró hibával, ami jellemző a típusra? Én a huaweitől sem határolódok el, de mégis olyan kis esetlennek tartom és ahogy olvasgattam a fórumot, akad egy-két apró hiba, amivel nyűglődni kell vagy együtt élni. Én pedig épp ezt szeretném elkerülni nagy ívben! S2-t felsőkategóriásnak tartom plusz használtan is az ára miatt kiesik a keretből. Esetleg valamilyen Sony amit érdemes megnézem és szóba jöhet? Köszi mindent.
-
Kercsi17
tag
Jó estét!
Mi a véleményetek egy huawei y300 ujonnan vs sony arc s használtan garival, ha a kettő ára megegyezik és tegyük fel a sony állapota megkímélt. Ki lenne a győztes és miért? -
Kercsi17
tag
Sziasztok!
S3 mini 54k vagy xperia L 52k vagy advance 38k? Ti mit javasoltok? Valamint mit jósoltok az s3 mini ára esélyes, hogy fog még esni? Csak mert az advancé kb 1 hét alatt esett egy 10est! Köszi -
Kercsi17
tag
Hello
A kérdésem az lenne, hogy ha "használtan" veszek telefont pl 1 hónapos garanciás, akkor azt honnan tudom biztosra venni, hogy nem fogják letiltani stb. Vagy ez a rizikó sehogy sem kivédhető? Va rá megoldás? Köszi -
Kercsi17
tag
válasz maggi1886076 #29504 üzenetére
Aztán meg ha mégis letiltják akkor járjam a bíróságot? Akkor inkább rászánom azt a pluszt. Azt hittem van valami biztosabb megoldás. Köszi a tájékooztatást
-
Kercsi17
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy S Advance és Ace 2 között van-e valami számottevő különbség a tekintetben, hogy hogy fut rajta a rendszer? Vagy egyik hardver kombó jobb, mint a másik? Egyikkel kevesebb a gond, másikkal több? Akksi tovább bírja-e valamelyiknek? Szóval az ilyen gyakorlatban megjelenő különbségek érdekelnének, ha tudtok ilyet Hardveresen tudom, hogy az egyik Amoled a másik nem és, hogy ugyanolyan a proci, csak más az órajel. Nekem médiamarktba, úgy tűnt, hogy az Ace 2 gyorsabban reagál a dolgokra és jobban szedi a lábát, de nyilván azokra semmi nincs telepítve. Előre is köszi a segítséget. -
Kercsi17
tag
Ha már így az advance vs s3-at hasonlítgatjátok össze, akkor feltennék egy olyan kérdést, hogy advance 38k és s2 50k-ért is ér annyival többet? Vagy xperia L 51k ért?
-
Kercsi17
tag
Ne haragudj, nem értek hozzá, de ez a beégés dolog mit takar? Mitől jön elő?
-
Kercsi17
tag
válasz quailstorm #30515 üzenetére
Az S advance AMOLED-je valami speckó fajta, hogy ennyire gyalázzátok? Számos más és ráadásul felső kategóriás telefonban is az van/volt, például az S2, S4-ben is. Lehet, hogy nem a legjobb árral rendelkező teló, de mégis veszik. Nem tudok dűlőre jutni, mert az egyik tábor azt mondja, hogy no para, a másik meg azt hogy időzített bomba. Én elhiszem, hogy rövidebb az élettartama egy amolednek, és ha lehetőség van rá kerülni kell, de azért az y300 sok minden másban alul marad egy advance-l szemben, aminek pedig "csak" a kijelzője a gyengéje ebben az árkategóriában a huaweivel szemben. Szó mi szó én nem tudom elhinni, hogy időzített bomba, meg azt, hogy egy fél év múlva beég egy normál, hétköznapi használat során. Persze az eladók, boltosok, szervízesek ezt biztos jobban látják, ez csak a saját véleményem volt. Nehéz elhinni, hogy ennyire kuka lenne az a kijelző.
-
Kercsi17
tag
válasz Mr. Nimbus #30617 üzenetére
Hello!
kobajekill : Ha már ott vagy, hogy L7 II árban, akkor miért nem S3 mini vagy xperia L? Ezek nem tetszenek? Csak érdeklődök -
Kercsi17
tag
Lg L7 II 49 félért vagy S advance 39 félért? Lg készülékek megbizhatoak? Frissítések?
-
Kercsi17
tag
Hali! Ha használt T-s telót (S2) veszek és a gazdi azt mondja, hogy 15 hónap garancia van még rá, honnan tudom csekkolni, hogy abból mennyi vonatkozik a készülékre és mennyi a szoftveres? A garancia papírján az rajta van valahol? Egyébként jobb lehet egy használt S2, mint egy L7II boltból? Köszi
-
Kercsi17
tag
Samu S2 használtan garival 50 körül vagy ugyanennyiért egy L7 II boltból?
-
Kercsi17
tag
Köszi szépen, még annyi, hogyha a tulaj azt mondja, hogy x hónap garancia van. Akkor nekem ebből kell még matekoznom, hogy ebből valamennyi szoftveres csak stb? Vagy ha azt mondja x hónap és az szerepel a papíron, akkor addig ha netán esetleg véletlenül mondjuk kijelző baja lenne akkor cserélik gariba, tehát teljes körű rá az adott ideig a garancia.
-
Kercsi17
tag
Ezaz mmgsm [link] mennyire megbízható? Semennyire? Valaki járt már itt?
-
Kercsi17
tag
Hetek óta ezen vívódok, hogy rászánjam-e azt a plusz 10k-t az LG7 II-re vagy bőven elég lesz nekem az advance is. 2 max 3 év után ugyis csere. Érzem, hogy ha megveszem az LG-t utána fogja a rohadt T csökkenteni az árát...
-
Kercsi17
tag
válasz Blackmirror #31408 üzenetére
Lassan én is ide jutok Megnéztem perszeTetszett mindkettő végülis, csak az advance formáját szokni kéne, az LG hátlapja meg undorítóan gyűjtötte az ujjlenyomatot pedig ott bontotta ki előttem a "néni".
Bár egy tokkal ez orvosolható.[ Szerkesztve ]
-
Kercsi17
tag
válasz quailstorm #31412 üzenetére
Én is arra hajazok most nagyon, mert nem fontos a játék, sem a hd videó. A lényeg, hogy stabil gyors és megbízható legyen. Teljes mértékben az alapokat használom egy telefonon. Az LG tényleg minőségibb lehet, ugye akksi, kamera, kijelző, de ezért el is kérik az árát, ami nekem nem biztos ér annyit. De ha meg azt nézem, hogy lehet az LG tovább lesz telefon és megállja a helyét és szolgál hibátlanul akkor lehet megérné most a felár. Ugyanis most sem azért veszek telefont, mert van fölös pénzem, hanem mert az Ace már a sírba kerget.
-
Kercsi17
tag
A T egyébként mit érez, vagy akik ott dolgoznak? Oké, hogy lejárt az akció stb, de egyik napról a másikra rádobnak +15-16ezret egy "advance-ra"? Majdnem annyi az ára most mint amennyiért egy éve lehetett kapni Így legalább megkönnyítették a helyzetem, hogy az LG-t vegyem mert az ára attól is feljebb kúszott, így nemhogy felár nincs, hanem még olcsóbb is
Ja és lehet kapni az xperia M-et is 60k-ért, akkor az advance mit akar szegény 56 ezerjével, kérdem én?!
[ Szerkesztve ]
-
Kercsi17
tag
válasz maggi1886076 #31483 üzenetére
De ez a réteg már nagyon fájdalmas
-
Kercsi17
tag
válasz Blackmirror #31486 üzenetére
Így van segítettek nagyon hálás is vagyok nekik Egyébként ha a környezetemben az emberek 95%-a nem T-s lenne, úgy faképnél hagynám őket, ahogy illik.
-
Kercsi17
tag
válasz edem96 #31578 üzenetére
Én is a napokban fogok beszerezni egyet (L7 II). Túl drága? Nem hinném. Legalábbis T-nél. Ugyanis az advance tegnap ment fel kb 40 ről 56ra...szánalmas kategória, hogy majd kétéves telefonnal ezt megmerik tenni. Az LG-t most meg 47 és szerintem minőségibb mint az advance. Persze lehet még így is túl van árazva, de most csak a kettőt hasonlítottuk össze. Az meg megint más tészta, hogy használt telefon.
-
Kercsi17
tag
Hello!
Egy 18 hónapig még garanciás patent állapotú s2-ért mennyi pénzt érdemes kiadni? Egy 42k-s l7 II vel szemben? Meddig állja még meg az s2 a helyét? Vagy ma már nem érdemes ilyen telefonba pénzt fektetni? -
Kercsi17
tag
válasz quailstorm #31922 üzenetére
És ilyen, hogy frissítés várható még mondjuk az S2re? Vagy hideg víz?
-
Kercsi17
tag
Hali!
Viszonylag sürgősen kellene telefont vásárolnom, mi lenne használt téren 40-50 körül (max 50 egy-kétezer; többet egy fillérel se szánok rá) a legjobb választás, ami nem olyan, hogy nagyon ki kell fogni és heteket várni rá, hanem szétnézek és találok. Köszi -
Kercsi17
tag
Használt S2 vagy használt L9 ugyanolyan vásárlási paraméterek mellett?
-
Kercsi17
tag
válasz maggi1886076 #32383 üzenetére
Melyik előfizetéssel férne bele? Mert engem is érdekelne ennyiért?
Szerintem semelyik előfizuval nincs 50 alatt, még ha 8xl es nettel veszem se. Most kerül a legtöbbe régóta.[ Szerkesztve ]
-
Kercsi17
tag
válasz maggi1886076 #32385 üzenetére
De azt írta T-s vagy független
-
Kercsi17
tag
Alcatel Ot Idol-ról mik a tapasztalatok a hétköznapokban? Megéri beruházni mondjuk 54k-ért?
-
Kercsi17
tag
Hello!
Alcatel OT Idol Ultra/S téren mik a tapasztalatok? -
Kercsi17
tag
Hello!
Mi lenne T-s vagy kártyafüggetlenül 40 nagyon max 50ért, olyan androidos vétel amely nagyon megbízható, gyors és stabil lenne, nem igazan telepítgetek semmit, nem kell nagy tepsi sem feltétlenül. A lényeg, hogy sokáig bírja az idő folyamán. Köszi -
Kercsi17
tag
Nem akarok követelőzni, de Ti nem látjátok amiket én kiteszek vagy szimplán senkit nem érdekel a kérdésem? Mert az utóbbi három hsz-mre nem jött semmi, hiába várom.
PL ez?[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest