Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
válasz juuzer #167027 üzenetére
Minimális eltérés van, a GeekBench egymagos teljesítményben 5%, többmagosban meg 3% teljesítménykülönbséget mutat a S888 javára. Viszont az Exynos 2100 korrektül sikerült, az S21U jobb üzemidőben, mint a OnePlus 9 Pro vagy a Mi 11 Ultra. Vagy onnan is megközelíthetjük, hogy idén inkább a Snapdragon csúcslapkája lett csalódás.
-
őstag
válasz ghiottone #167054 üzenetére
Most egy picit én is utánanéztem az eddig használt telefonjaim között. Amelyekről találtam adatot, nem volt 200Hz alatt. Ellenben a 200 és a 250 közötti intervallumban több is, de én magamon nem vettem észre problémát emiatt. Pedig gyakorlatilag állandóan alacsony fényerőn használom a telefonjaimat.
Nem tudom 200 alatti érték esetén már gond lenne-e. Talán majd a jövőben kiderül. -
őstag
válasz bally4 #167058 üzenetére
Goboo.com-on böngéssz szerintem.
Ott belefér vagy a keret környékén billeg a Redmi Note 10 Pro, a Redmi Note 10S és a Poco X3 Pro is. Mondjuk utóbbi talán nem a nők kedvence a dizájnból és a méretből adódóan.
Szerk: Note 10S-ük most sajnos nincsen készleten, akkor egy bronz Redmi Note 10 Prót vennék. Kutya jól néz ki élőben. 219 euró a 6/64-es.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Freddzger #167063 üzenetére
Most az Emagnál 100k-ért vehető a Realme GT Master, volt linkelve a topikban. Viszont nem minden feltétel teljesül, nincsen hivatalos IP védelme. Bár mondjuk ebben a kategóriában maximum az IP53 jellemző. Szóval nem nagy mínusz. Ellátod minőségi tokkal, fóliával. Szerintem az a legjobb megoldás.
-
őstag
válasz gorje #167064 üzenetére
A legnagyobb tudású készülék a Mi 11 Lite, viszont panelproblémák voltak vele. Ha jól rémlik két gyártótól szereltek bele kijelzőt, és az egyik minőségével gondok voltak. Lutri, ha még jelenleg is így van. Én pár napja szereztem be egy New Edition-t, az patent. Online vásárolva el lehetne a vásárlástól állni, ha úgy adódik.
Ha nem az, akkor a Note 10S, Realme 8 duóból választanék. Nézzétek meg őket. -
őstag
válasz Zoleee83 #167068 üzenetére
Egyelőre elsődleges telefonnak nem fogtam be. Átfogóbb véleményt később tudok megosztani.
MIUI beállításon túlestem, fölösleges bloatware, reklám mentesítés, akkukímélő off. Buggal nem találkoztam. Tartalomfogyasztás, böngészés, közösségi média ment rajta, ebből a szempontból nem igazán marad el a céges S20 FE-mtől. Gyors, reszponzív, nincsenek laggok. Ha telefonálás közben is jól viselkedik, megtartom.
Még a kamera tesztelése GCammal várat magára. -
őstag
válasz Botivagyok #167072 üzenetére
A Chrome fagyása egy idő után nálam is előjön minden készüléken, a Huawei/Honor páros, és a Samu gyári böngészője viszont tök jó. A Xiaomin nem tudom mit használjak. A saját megoldásuk nem annyira jön be, például az asztali mód nekem nem akar működni...
Ha 100k-val bezárólag keresel most telefont, akkor szerintem most a Realme GT Master a nyerő. [link] Mindenképpen érdemes számításba venni.
-
őstag
válasz menomano761 #167097 üzenetére
A Mi 9-et nem feltétlenül cserélném le, ha sokat degradálódott az akksi, inkább egy cserét fontolnék meg. A MIUI 13-at megkapja, egy ideig még támogatott marad.
De a kérdésedre a válasz a támogatottsággal kapcsolatban:
1. Realme gt master edition 8/256 - 2 év
2. OnePlus Nord 2 5g - 3 év
3. Xiaomi Mi 11 lite 5g NE, 8/128 - 4 év
4. Poco F3 8/256 - 2-3 év
5. Samsung A52s - 4 év
Ha valamit rosszul tudok, kijavítanak. -
őstag
válasz Frozen #167138 üzenetére
Ennyi pénzért a vezeték nélküli töltés nem opció. Android vonalon kb. a keret duplájánál kezdődik az S20 FE-vel. 170e Ft...
Újonnan 100e Ft-ért sem lehet jelen pillanatban olyan telefont vásárolni, amely minden aspektusból jobb, mint a mostani OnePlus 7-ed. Szóval szerintem told el még a cserét. -
őstag
válasz nemmaradtnév #167148 üzenetére
Pixel 6-ot mondanám, ha normálisan használható lenne idehaza.
Így azonban Xiaomi vonalon belül maradva a Mi 11, Bestmarktnál jó áron van, vagy az S21 a Samsung Experience Store-ban. Jár mellé ajándékként a Buds 2. -
őstag
válasz smallcurrant #167153 üzenetére
Szerintem kicsit tegyetek még hozzá, és a Realme 8i-t vagy a sima 8-ast vegyétek.
-
őstag
válasz stickermajom #167212 üzenetére
120e Ft most a hivatalos forrásból a Xiaomi 11 Lite 5G NE. A kamera azt hozza, amennyit most ezért a pénzért el lehet várni. GCammal kicsit javítani a vonalélességen és valóságosabb színeket produkál. A videó viszont a gyári szoftverrel is teljesen jó, a 4k 30 fps módban teszi a dolgát az EIS. Android Auto szintén megy.
-
őstag
válasz KergeK@csa #167264 üzenetére
A GSMArena adatbázisára alapozva a legolcsóbb olyan készülék nálunk, amelynek a szélessége nem haladja meg a 70 mm-t, a Sony Xperia 10 III.
-
-
-
őstag
válasz cellukx #167475 üzenetére
Google Camera appot próbáltátok? Lehet az megoldja a problémát. [link]
Amúgy nehéz lenne okosat mondani a közeli fókusz és a beltéri fényviszonyok miatt. Ilyen jellegű tesztek nincsenek. Ha a GCammal készült képek minősége sem elég, elmennék egy Media Marktba kipróbálni néhány típust a gyakorlatban... -
őstag
válasz kisgyerek85 #167535 üzenetére
73e Ft-ért van Redmi Note 10 5G a Mi-Home oldalán. Ha belefér anyagilag, érdemesebb lenne azt választani. Hivatalos, gyári garanciát is ad ráadásul.
-
őstag
válasz kisgyerek85 #167539 üzenetére
Bolti garancia esetén, ha meghibásodik az eszközöd, csak hozzájuk viheted vissza, ők intézik a garanciális javítást. Rosszabb esetben időközben megszűnik a bolt, így bukod a javítást, hisz nincs, akihez fordulj.
Hivatalos forgalmazótól vásárolva a gyári szerviz (TMX) foglalkozik a Xiaomi okostelefonok javításával. Közvetlenül velük lehet intézni az ügyet, ki lehet hagyni a boltot, ahol a vásárlás történt.
Smartshop alapvetően nem egy zug GSM, de sajnos tudjuk mi történt a Turbadoval is. Szóval én már hanyagolnám a nem hivatalos beszerzést.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok