Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Blackmirror #1349 üzenetére
Gyááá...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Blackmirror #1352 üzenetére
Hát látod... de folytatódik a műsor...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz quailstorm #1610 üzenetére
"akkor tudok róla annyit mint egy MA! szerkesztő, vagy inkább sokkal többet"
A "szerénység" szónál az értelmező kéziszótárban a neved lehetne az illusztráció hallod...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz quailstorm #1616 üzenetére
6-8 óra alatt még a legutolsó rejtett menüt is megtalálom. Ha több 100 telefon volt valaki kezében, akkor tudja mit kell nézni. Na most az már más lapra tartozik, hogy valaki süket vagy vak, vagy a kettő kombinálva. Uram bocsá' azt sem tudja éppen hogy kéne nekiállni egy-egy telefont átnézni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz quailstorm #1630 üzenetére
Ne magadból indulj ki! Teljesen szükségtelen egy hetet nyúzni ahhoz, hogy átfogó véleményed legyen róla. Ha neked annyi kell hozzá, akkor szerintem ne véleményezd azt, akinek nincs annyi ideje hozzá...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz quailstorm #1632 üzenetére
A gyári hibás darabokat hagyjuk már békén... Annyira nincs fogalmam róla, hogy évekig dolgoztam elég magas minőségi követelményt elváró cégeknél, ahol volt kb. 10 perced egy telefonra...
Egy hetes teszt, mi?! Na hagyjál már a hülyeséggel! A teszteket nem a mindennapos használatról írják, hanem olyan összefoglalók amik általánosságban igazak az adott készülékre átlagos körülmények között. Tehát arról nem írhatsz tesztet, hogy Grand X In kijelzője bizonyos darabokon lilul a tűző napsütésben, meg hogy 10 telefonból 8 újraindul, ha a tiéd az a kettő, ami egyszer sem indult újra...
Főleg úgy, hogy az MA! tesztekben nem is egyszer fel van címkézve a telefon, hogy TESZTKÉSZÜLÉK, NEM VÉGLEGES verzió...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz quailstorm #1636 üzenetére
Fogalmi zavaraid itt neked vannak: amit te egy hétig csinálsz, az HASZNÁLAT! Amit a TESZT, az a MAX 6-8 óra, amit rá lehet egyre szánni!
Csak szólok, hogy szerintem nem volt életeben 10 db Alcatel a kezedben összesen és ezt most egyértelműen be is bizonyítottad, mert akkora baromságot írtál, hogy én szégyenlem magam helyetted...
-
Keeperv85
nagyúr
Az autó, nem telefon! Abban meghalsz, ha újraindul a felfüggesztést irányító szoftver pl. Egy telefonnál nincs szükség hetekre. Egyből látszik mit kaptál kézhez, mit kell használnod majd.. Egy hét múlva is olyan lesz, mint az első 20 perce alatt. Ha meg hibás, akkor az már akkor kiderül, mielőtt leadják tesztre....
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz quailstorm #1643 üzenetére
"Naponta egyszer úgy kifagy hogy ki kell venni az akkut. Valami baj van az antennával. Sokáig követtem a topicját és MINDENKINÉL jelen volt a hiba,"
Figyelj rám, mert látom a realitásérzékeddel van egy kis a gond...
Meg ne dumáld már nekem, hogy az ÖSSZES felhasználó írt, aki ilyen telefont vett!
Tesztelni szeretnéd? Kipróbálod egyesével ÖSSZES szolgáltató, ÖSSZES hálózatának, ÖSSZES frekvenciasávján, az összes kiadott sim kártyával...
Tudod ha életeben majd egyszer bejutsz oda, ahol készülnek, ott van egy CGNG teszt, ami pontosan ezt csinálja, amit most írsz, csak tart kb. max 10 percig. Kiméri az összes sávon CMU-val. Ha egyiken is lefagynak, visszahívják a gyártást. Ja és naponta kb. 3000 db-ot gyártanak le belőle, ebből ha csak 3db (!) teszthibás óránként, akkor meg kell állítani a gyártást és megnézni miért...
Tehát azért, mert egy isten háta mögötti fórumra csak az ír túlnyomó többségben, akinek ugyan ilyen hiba fordult elő, mert nyilván idehozza a kereső, ha beírja hogy "lefagy", az még semmit sem jelent... Az nem teszteredmény!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz batai15 #1648 üzenetére
Na és akkor erre hogy kéne egy MA! tesztben szerinted rájönni?! Lehet, hogy van akinek csak egy év múlva hibásodik meg. Akkor addig van tesztidőszak? Ne vicceljünk már! Megkapod, kipróbálod, mondjuk ráérsz 3 napot foglalkozni vele. Jó volt?! Jó volt! Visszaadod, leírod az elégedett véleményed. Puff... két hét múlva jön egy rakás user, hogy "bezzeg azt nem írtad, hogy... és ez egy szar"... Ez így jó?!
-
Keeperv85
nagyúr
1404 hsz.. és PH! nagyúr... és még 7000 és PH! félisten...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz jooker82 #1982 üzenetére
Igen mindenbe bele tudott ugatni, olyan baromságokat, hogy az N4-en bootloadert kell nyitni a rootoláshoz, és hogy azon nincs AOSP rom. Láttam, éppen elég volt belőle ennyi. A hozzáértése felért egy marék szárított lepkéével, viszont akkora pofája volt, mint a bécsi kapu. Aztán ha szóltál neki, hogy marhaságokat beszél, akkor privátban lehordott mindennek...
-
Keeperv85
nagyúr
Nekem nem tetszik az új HA... remélem a PH és a MA nem követi a design váltást is...
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
"SGS/CM 10.1 párosításról váltottam Lumia 520-ra"
Az SGS-re olyan jó a CM10.1, mint sajtreszelővel maszturbálni, csak mondom...
"személyes tapasztalatom is mást mutat, legalábbis ugyanakkora RAM esetében, ami egy WP7/WP8-as telefonnak röhögve elég"
Mivel teljesen máshogy ossza fel a memóriát. Csak azt az apró dolgot hagytad ki a megfigyelésből, hogy mi van akkor, mikor az amúgy is kevés memória mégiscsak elfogy... A Windows meghúzza a kéziféket és hanyatt vágja magát, de egy Linuxon ilyen állapot nem fordulhat elő, az Androidon sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest