Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
Ricsike93
csendes tag
Sziasztok!!!! Abban szeretném kérni a segítségeteket hogy meik telefon lenne a jobb választás! LG Optimus Black vagy Sony Ericsson Xperia Arc?! Nállam a multimédia és az internetezés lenne a leggyakrabban használt a telefonon, ezek mellett 1-1.5 évnél hamarabb nem váltanám le! Fontos szempont h mien hangos, tiszta a füllhallgatóval, külső hangszóró, kijelző színtelítettsége, szép tiszta legyen a kijelző. Köszönöm és bocsi ha hülyén írtam, de nem vagyok ennyire otthon a telo témában. köszönöm!
-
Ricsike93
csendes tag
Nagyon örülnék ha a kérdésemre valaki tudna nekem egy választ adni LG Optimus Black vagy SE Arc?! köszi
-
Ricsike93
csendes tag
Köszönöm, csak nagyon nem tudtam eldönteni h meik mellett voksoljak, páran mondták az Optimust mert h nagyobb a színtelítettsége, de azért ugy éreztem h az Arc azért egy jobban felszerelt telefon. Az igaz h sokat fagy?
-
Ricsike93
csendes tag
Köszönöm a válaszaitokat és akkor az arc-ra teszek szert!!!
-
Ricsike93
csendes tag
Tudom h ez nem az arc topic-ja, de megéri az a plus kb. 10ezer az arc s-ért??? vagy elég az arc? nem jelentős a külömbség. Sony boltban azt mondták h semmisem változott csak a vas lett gyorsabb, ennyi. Ti h gondoljátok?
-
Ricsike93
csendes tag
Nagyon kihasználom majd a multimádiás tulajdonságait, szóval internet az dögivel, minden napi használat! És azért meg tudnak fogni a játékok is, szóval igen, azért ezen a téren ezerrel használnám a telefont majd!!!
-
Ricsike93
csendes tag
Szerintetek LG Optimus Black vagy Nokia Lumia 710?!
-
Ricsike93
csendes tag
Szeretek töltögetni és tudom h androidra elég jó cuccokat lehet letőlteni.
WP7-nél ugye ez az xbox van, ezen mien játékok vannak? Neten próbáltam utánuk keresni de a semmivel eggyenlő amit találtam erről
Az Optimusnak nagyon tetszik a kijelzője, a kontrasztossága, fényereje, egy barátomnak van, de annyira nem estem padlóra tölle valamiért, de ettől függetlenül még mindig tetszik, a Lumia 710-be meg van valami ami tetszik, lehet h a külseje h nem a szokásos tepsi alak... a 2 között gondolkozok, de ha valakinek még van ajánlata ebben az árkategoriában akkor szívesen olvasom : -
Ricsike93
csendes tag
Ja és még annyi h Viber van WP7-en??
-
Ricsike93
csendes tag
Szóval WP-n minőségibb játékok és alkalmazások vannak mint androidon csak kevesebb van belőlük összeségében??? Azért érdekel ennyire mert én egy olyan telefont szeretnék aminek a multimédiája elég tuti, nagyon sokat hallgatnék rajta zenét, fényképeznék is vele és ezek mellett neteznék is és játékra is használnám! Ebből a szempontból probálom megközelíteni ezt a 2 telefont, az optimus már járt a kezemben, a lumia még túl új és sehol nincs kirakva
-
-
Ricsike93
csendes tag
Nokia Lumia 800 vagy HTC Sensation????? Nem tudok választani, szerintetek meik lenne a jobb választás???
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest