Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
válasz m@tthew #28525 üzenetére
A Defynek jobb a procija, nagyobb a felbontása. A strapabíróság már ezekután extra
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
mr.kocka
aktív tag
válasz m@tthew #28525 üzenetére
Szia,
Defy szerintem..
Jobb / nagyobb felbontású kijelző, nagyobb (igaz, picivel, de soknak látszik..) kamera is jobb..
Zenelejátszó szerintem ugyanaz a szint, Defy-be is teljesen Ace-be is jó, de lehet tölteni, ha mégsem tetszik..Defy-m volt, szerintem pl. a GPS-e nagyon erős volt, hamar jelet talált, és stabilan tartotta.
Ace csak annyival jobb, hogy szoftveres támogatottsága sokkal nagyobb.
Illetve, ha nem akarsz romot cserélni, a Defy-be hivatalosan csak Angol van. (Van főzve Magyar is..)Weeman1: Samsung és Samsung között is van különbség.
[ Szerkesztve ]
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
aggleány
addikt
válasz m@tthew #28536 üzenetére
Tudok, tudok! SE Xperia Mini. Úgy vettem észre, hogy nem kell a fizikai billentyűzet. 1 GHz proci, szép kijelző, jó kamera leddel, HD videófelvétel... Nekem nagyon bejön. Egyetlen gond lehet, az, ha Neked kicsi a 3"-os kijelző. Egész jól lehet vele netezni is, a játékok is szépen szaladnak rajta. Ráadásul kényelmesen zsebre lehet vágni, ez nekem nagyon fontos volt.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz m@tthew #28543 üzenetére
Nincs mit. Én is gondolkoztam ezen a vastagság témán, és arra jutottam, hogy ha vékonyabb lenne, akkor már nem lehetne rendesen megfogni, először így is elég fura volt (SGS II után).
Látom, már szóba került a vastagság. Így, hogy domború a hátulja, szépen belefekszik az ember kezébe. Egy kicsit lehetne vékonyabb, de bele kellett tömni mindent, ami a nagyobbakban benne van, és itt nem egymás mellé, hanem egymás mögé rakták, oda fért el.
-
Weißturul
senior tag
válasz m@tthew #28550 üzenetére
a tenyérnek van egy felülete amit egy telefonnak úgy ahohy be kell telítenie. Az arc vékony és nagy, a mini vastag és kicsi
Amúgy egyenlőre senki sem segített még nekem így marad a Nokia C5-03
agglegány: pontosan
[ Szerkesztve ]
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest