Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Kunsztler
senior tag
válasz korpicschess #24806 üzenetére
Hát a topicja haldoklik pffffffffffff.Vagy hol található?
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
-
Kunsztler
senior tag
-
csokad
senior tag
válasz korpicschess #24847 üzenetére
A képstabilizátor miatt? Valahol azt olvastam, hogy van benne. Esetleg egy Galaxy Ace jobb volna az Omnia 7-nél?
-
csokad
senior tag
válasz korpicschess #24849 üzenetére
Nem igazán tudom melyik telefon az "SGS". Galaxy Spica lenne? Ha igen abból van többféle ha jóltudom.
-
csokad
senior tag
válasz korpicschess #24852 üzenetére
Értem. Megnéztem, ilyen nincs a listán.
-
tjokai
senior tag
válasz korpicschess #24868 üzenetére
Külső alapján! Akkor most érdemes venni X10i-t vagy sem? 10 emberből 5 isteníti, a maradék 5 meg fikázza! Akkor most mi az igazság?
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz korpicschess #24870 üzenetére
Akkor mind1 is.......nem merem így bevállalni! N900-am volt pár napja adtam el hirtelen felindulásból! Szerencsémre (vagy szerencsétlenségemre) 2 órán belül el is vitték a hirdetés feladás után! 5 napja egyfolytában a netet bújom, h mit vegyek helyette ami hasonló tudású mint az N900, ugyanis én 99%-ig megvoltam vele elégedve!
Ami tetszene, az vagy nem magyar menüs, vagy nem viszi a DivX-et, vagy megbízhatatlan, vagy gagyi, vagy nem tetszik, vagy nem bővíthető és alapban kis memóriával rendelkezik.....valami mindig van ami nem tetszik!
Szerintem veszek egy másik N900-at megintÜdv!
-
csokad
senior tag
válasz korpicschess #24868 üzenetére
Értem, és ezek alapján a főzött ROM jobb igaz?
-
csokad
senior tag
válasz korpicschess #24911 üzenetére
-
Kunsztler
senior tag
válasz korpicschess #24914 üzenetére
Az hol is van????Ha rraérted, ott is gyári garancia jár érte.Vagy mire értetted?
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
-
TooN
aktív tag
válasz korpicschess #24971 üzenetére
De alapból nem biztos, hogy rajta vannak, de ezek szerint ez ne nagyon zavarjon?
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
csokad
senior tag
válasz korpicschess #25003 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz korpicschess #25006 üzenetére
Elnézést a pontatlanságomért, köszönöm a helyesbítést. Csak egy példát akartam felhozni arra hogy ezeknek a játékoknak valójában nincs olyan nagy rendszerkövetelményük.
-
blt.62
őstag
-
la_cc
addikt
válasz korpicschess #25012 üzenetére
Akkor, ha én jövő héten hétfőn megrendelem, esélyes a függetlenség?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz korpicschess #25012 üzenetére
a defyt nem lockolta a voda még most se!!!
-
blt.62
őstag
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #25027 üzenetére
Láttam Én tennék ellene, de egy átlag user
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #25029 üzenetére
Igen jó is az. Főleg a qwerty-je Szard le a céges dolgokat
-
aggleány
addikt
válasz korpicschess #25047 üzenetére
Máskor nem írok ilyesmit. Azt hittem, hogy jobban hasonlít az összes többihez, csak drágább verzióban.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz korpicschess #25050 üzenetére
1 dolog van ami a 4-es szériákban szerintem óriási fejlesztés, és semmilyen más telefonban nem találod meg csak az Iphone 4-ben: A térbeli giroszkóp. gameloft és társai rengeted 3D-s FPS játékot gyárt, amivel mindenki azonnal játszani akar a telefonján, de valljuk be hogy irányíthatatlan, mert nincs 3 kezünk és nem elég nagy hozzá a kijelző. Itt pedig a telefon mozgatásával célzol, képzeld el úgy mintha a telefonod lenne a fegyver a kezedben és úgy kell célozz. Ha fordulok 180°-ot a telefonnal, akkor a játékban is forog. Az biztos hogy ilyen játékélményt egyetlen másik telefonban sem találsz.
-
Bdanyy
addikt
válasz korpicschess #25050 üzenetére
Szerintem az a durva hogy 2 éve nyár végén vettem I8910-et ami drágább volt mint a 3gs. Jelenleg a használt 3gs drágább mint a 2 és fél hetes SGS-em. I8910 jelenleg 30-ért sem kéne senkinek sem. De ezt anno a Samsung D500 D600 széria eljátszotta a Nokia 6630-al, az sokkal jobban tartotta az árát
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
more
tag
válasz korpicschess #25064 üzenetére
umek7 köszi a gyors választ. igen, a blade "ingyen" van a defy meg 20k. esetleg még valami más típust tudtok ajánlani?
-
nagyúr
válasz korpicschess #25093 üzenetére
Köszi. Várom bárki véleményét
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #25099 üzenetére
A HTC jó, engem meg tudott győzni, csak épp pénzem nincs rá. De szvsz sokkal jobb, mint a Samsung vagy az LG.
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #25109 üzenetére
Hát nekem az első dolgom lenne a TW-t lecserélni ha SGS-t vennék Azért a Sense ért sem vagyok oda Most is MIUI rom-ot használok a DHD-mon.
Egyébként lett volna egy zsír új SGS2 csere DHD-ra + némi kp, de nem kell. Az anyaghasználat elriaszt túl könnyű meg műanyag. Majd talán a SGS3. Pedig a hardver az odabasz, főleg böngészésben veri oda a DHD-t.
-
RAiN91
őstag
válasz korpicschess #25171 üzenetére
köszi
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #25152 üzenetére
A Defy már natívan kezeli a flasht, nem? Ott már nem sok olyan dolog maradt, amit ne jelenítene meg.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz korpicschess #25174 üzenetére
van rajta flash...
mond egy ilyen honlapot, megnézem mit bír vele kezdeni a Döfikeéljen a bar
-
VD
őstag
válasz korpicschess #25174 üzenetére
2.1 alatt olt flash lite.2.2-vel már teljes értékű flash támogatás van Defy-ban. Farmerama-t vitte simán.De merűlt is tőle rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz korpicschess #25178 üzenetére
defy is
-
nagyúr
Ez a haxolás mit is jelent pontosan? Láma vagyok a témában
Ha jól értem, akkor ez a flash dolog szoftveres korlát, tehát elvileg elképzelhető, hogy egy későbbi Android verzióba bekerül gyárilag az ACE-be?
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #25182 üzenetére
Úgy tudom, hogy csak szimplán nem gyorsít hardveresen az ARMv6, így vmivel lassabb lesz.
-
nagyúr
válasz korpicschess #25182 üzenetére
Lehet, hogy az ACE-s topikban fel kellene tennem a kérdést, hogy gyakorlatban mi a tapasztalat
-
lmaresz
aktív tag
válasz korpicschess #25189 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Tudom hogy nem de jön de az s5230-as mobilomat mennyiért veszik be és hol szerintetek?
Használt Galaxy S nincs 40 rugó alatt?[ Szerkesztve ]
-
lmaresz
aktív tag
válasz korpicschess #25194 üzenetére
csak az a gond hogy karcos , de nagyon...
-
robbie000
csendes tag
válasz korpicschess #25201 üzenetére
Igen a billentyűzet fontos, a számsoron mindig is utáltam írni, meg az érintőképernyőn sem szeretnék vele szenvedni, ha már nem muszáj.
Akkor valószínűleg maradok a mini pro-nál.Köszi a választ.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz korpicschess #25206 üzenetére
Minimális árkülönbség, viszont óriási előrelépés.
-
törölt tag
Bocsánat, akkor máshogy kérdezem:
Létezik teljes QWERTY billentyűvel szerelt, Android operációs rendszert futtató készülék, melynek kialakítása a BlackBerry-kre hasonlít?
A választ előre is köszönöm
kizy
-
tvse1995
senior tag
válasz korpicschess #25221 üzenetére
Kösz én is ezt ajánlottam neki
-
nagyúr
válasz korpicschess #25240 üzenetére
Köszönöm
Egyébként azt hiszem a HTC mellett döntök, mert én ilyen "kiveszem a dobozból és használom" user vagyok . nincs időm és energiám a próbálgatáshoz. Igaz, hogy lassabb a CPU, de állítólag a gyakorlatban nem érezhető. A Gorilla Glass nálam nem fontos, mert vigyázok a telefonra. A kisebb kijelző nem hiszem, hogy zavarni fog, mert átmérőre lehet, hogy -0,3", viszont az oldalarányok miatt lehet, hogy területre ugyanakkorák.
Remélem, hogy nem fogom megbánni a HTC-tEzúton köszönöm mindenkinek a segítséget, még azoknak is, akik az ACE mellett voksoltak
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #25242 üzenetére
Hát én HTC fan vagyok, de szívesen elcsábulnék egy SGS2 ért ha nem műanyag lenne.
Mért nem lehet normális házat csinálni neki Pedig tudnak ők lásd WaveHope was the right choice, and it always will be.
-
csokad
senior tag
válasz korpicschess #25247 üzenetére
apropó Omnia7, gsmarena-n nem írják de ennek is Gorilla glass display-e van? és van az Omnia 7 nél jobb ár/érték arányú WP7-es telefon? 14 darabot találtam de abból 11et nem tudok beszerezni abban a keretben.
-
P-SZ-S
aktív tag
Én annak örülnék ha a HTC megegyezne a Samsungal a S-Amoled plus kijelzők szállításáról. Csak a gyatra kijelző miatt nem veszek htc-t. (tökéletes példa: DHD)
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Csak az WP7 ami nálam nem játszik
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #25251 üzenetére
Azt is lehet karcolni mint bármit. De nekem a Milestone-on ami szintén olyan nem volt semmi, és egy darab karc nem volt rajta. Igaz nem hordtam kulcsokkal egy zsebben
-
csokad
senior tag
válasz korpicschess #25251 üzenetére
Köszi! Lenne itt mégvalami, a marketplacen való böngészés pénzbe kerül?
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #25255 üzenetére
Szio!
Szerinted az SGS még mindig jobb mint a SE neo?
A garis kérdésemre tudsz valamit?MegtorloXp
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest