Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz Bdanyy #19050 üzenetére
Így van. N79en Mobile-t használtam, ezen pedig 99%ban a minit. Régről olyan emlékeim voltak hogy inkább wapra, mobil oldalakra jó a mini(igaz, akkor nem is volt mini for symbian még), viszont ha kell flash a gyárit, ha nem a minit használom (általában a megnyitás új fülön funkció miatt használom főleg a minit, meg ugye gyorsabb nagy oldalak esetén a tömörítés miatt mint a többiek). Nem utolsó sorban 6-7 oldallal sem ette még meg a mini a memóriát sose! A sports-tracker.com-on kívül nem találkoztam meg nem nézhető oldallal, viszont ebbe az okostelefonok 95%ának is beletörik a bicskája.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
korpicschess
veterán
válasz Bdanyy #19192 üzenetére
Hangminőségben (természetesen fülessel) az SGS a legjobb a piacon. Viszont ez is csak kernel cserével, voodoo sound driverrel. Wolfson WM8994 DAC van benne, és gyárilag nincs kihasználva normálisan.
Játékokban, grafikus teljesítményben jóval jobb, PowerVR SGX540 miatt.
Kijelző nagyobb, SAMOLED. Vékonyabb, könnyebb. CPU is jobb.
Kamerában is jobb az SGS.
Hirtelen így ezek jutottak eszembe.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
manoarc
senior tag
válasz Bdanyy #19256 üzenetére
Az a baj,hogy itt a hamar max. 2-3hónapot jelent utána bármelyik mobilról is legyen szó , esik az ára.Én ennyi idő alatt ki sem ismerem a telefont teljesen,nemhogy megunjam.
Ha csak nem úgy veszed,hogy xtra nyomott áron mert mondjuk meg van szorulva az eladó vagy ilyesmi, na akkor más a helyzet. Úgy akár fél év távlatban is jól tudsz belőle kijönni.{。^◕‿◕^。}
-
dobost
senior tag
válasz Bdanyy #19331 üzenetére
Még a T honlapján sincsenek jellemzők, csak árazás... 1-2 hét múlva tuti lesz készlet...
Én pont a frissítések gyorsasága miatt venném a Nexus-t. Műanyag nekem nem gond, viszont attól félek a Galaxy S-nél, hogy a Samsung nemsokára abbahagyja a supportot... (ahogy szokta...)
Márpedig Google bácsi gyorsabban és tovább fogja supportálni a saját mobilját... kérdés, hogy a T-mobile mennyire lassítja be a frissítéseket illetve az OTA-ba mennyire tud beleszólni... -
dobost
senior tag
válasz Bdanyy #19341 üzenetére
És még meddig lesznek frissítések???
Nekem előtte egy Spica volt, amiért megharagudtam a Samsungra... 2.2-est már nem adtak ki rá pedig akkora bugok voltak benne, hogy eldobtam az agyam... pl facebook fiók szinkronizálása nem ment... hozzá se tudtam adni a szinkronizálandókhoz...Ettől függetlenül Galaxy S-t vettem volna, mert a Desire HD 1230MAh-s akksijától féltem... illetve kell az előlapi kamera...
Most hogy itt a nexus megfontolom... FM rádiót kibírom, h nincs benne... videózni meg nem akarok HD-ban... kinézetre meg jobban is tetszik, mint a Sami... azért a TouchWiz-t sajnálom, okosan lett összepakolva...
-
dobost
senior tag
válasz Bdanyy #19345 üzenetére
Nexus One-ra még mindig jönnek a frissítések... 2.3.3-nál tart az is.
Én azon gondolkodtam, hogy ha a Google 2010 végén 1 magos telót dob a piacra, aminek a HW-e annyira nem is számít újdonságnak, akkor csak tudhat valamit... elvégre Ők fejlesztik az Androidot, csak tudják, hogy merre fognak haladni tovább...
Frissítések meg erre biztos, hogy jó ideig lesznek még... +15K-t nekem meg megér főleg úgy, hogy 16G van benne. (bár kár, hogy nem bővíthető)
-
Cyberpunk
félisten
válasz Bdanyy #19444 üzenetére
Igen. Nekem egy 4,3" IPS 720p-s kijelző, full fém ház illesztési hibák nélkül. 2 vagy több magos proci, minimum 1GB RAM. Linux OS például Meego A kamera az nem lényeg, ja és valami komoly akkumulátor fejlesztés. Hogy komolyabb használat mellett is bírjon legalább 2 napot. Nem csak 5-6 órát! Na ez lenne az álom mobil jelenleg számomra
De addig is megelégszek a DHD-val jobb híján.[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Sztu
csendes tag
válasz Bdanyy #19681 üzenetére
Ne ábrándítsatok már ki ennyire , az incredible s re vártam nagyon bejött eddig, a DHD kicsit nagynak találtam, erre kijön ma egy hír, hogy már ezt olyan szoftal adták ki, hogy nem lehet főzött romot ráteni, és a Sonyericsson arc tesztben is a cikkszerző azt írja, jobb az incredible s -nél A Motorola atrix még meg sem jelent nálunk, amúgy is először horror áron szokott miden kijönni, most akkor maradjak a DHD -nél
Galaxy Note II / Galaxy S3
-
MC Pite
veterán
válasz Bdanyy #19752 üzenetére
Ez 1000Ft. Nekem öccázé van 100megám (djuice). Aham.
N79, X6 és az N8 is bőven vállaható, losslessnél is... Tudom, egyik sem 30ezres, de azokon nem is hallgatsz losslesst. (gsmaerena szerint: Impressive audio quality)Egyébként megint azt mondom, imádom a zenét, losslessnek is megadom a módját, de ritkán telefonról... Azon ált inkább normálisabb lossy.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Ti4x
aktív tag
válasz Bdanyy #19739 üzenetére
Gondolkodtam rajta én is, hogy mp3 lejátszót vegyek, meg külön telót, de most pl egy normális Cowon (minimum 8gigás kell a Flac miatt) 30 ezer, plusz egy teló is 30 minimum (most már a Sony X8 alá nem adom). Akkor inkább veszek egy olyan telót 60ért, amiben van minden és ugyanolyan minőségű audio jelet ad.Meg kéne hallgatnom, hogy milyen jelet ad az X8, aztán kész, csak nem ismerek senkit itt Tapolca környékén. Olcsón tudok utazni, még utaznék is érte, hogy meghallgassam, mert 38ért lenne egy jó telóm egy jó zenelejátszóval és nem kell 60at költenem. Lehet, hogy tökéletes lenne. Program van hozzá, ami viszi a Flacot, úgyhogy ez is megoldva rajta és mindenben megfelel nekem. Végső esetben költök 60at is, mert egyben szeretném a kettőt.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
MC Pite
veterán
válasz Bdanyy #20330 üzenetére
Nemtom, outlookot nem használok, csak ovisyncet.
Az alfanumerikus bill nekem is kell, útközben így lehet csak normálisan írni, illetve smseknél a gsmabc-s kiosztást is így tudom használni.
Nekem spec hiányoznak a nyilak operában, fórumhszt őrjítő már vele írni, ékezet miatt is.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
danilla
őstag
válasz Bdanyy #20357 üzenetére
Én itt néztem: http://okostelefon.vodafone.hu/ (okostelefon ajánlatok / teljes kínálat)
[ Szerkesztve ]
-
csabibmx
tag
válasz Bdanyy #21205 üzenetére
(bár nekem pont ezért kell a telefon i8910 mellé, hogy folyamatosan jöjjenek az emailek fent legyen skypeon msnen stb)
Nekem csak i8510-em van és arra is jönnek az emailek,msn-en is fent tudok lenni (fring,nimbuzz) elöbbin még skype is volt (sajna már nincs).
Így nekem kissé érthetetlen a +1 teló.
Nem kötekedni akarok csak megakadt a szemem a mondaton.
Egyébként érdekelne,hogy boldogulsz a Samu Symbian kombóval mióta nem lehet rajta progikat frissíteni.(pl.új fring video hívás).
Vagy csak én vagyok béna?
Vagy pont ezért kell a 2. teló és az az emailes feladatokat is jobban ellátja?[ Szerkesztve ]
Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
Rekro
aktív tag
válasz Bdanyy #21251 üzenetére
Igen így 68k-ért már elgondolkodtató a dolog, leginkább ha az Ace 60k-s árát nézzük.
A Blade-et mondjuk 34k-ért meg lehet kapni tmobile-nál(1éves hűséggel a mostani előfizetésemre)Ez az általad linkelt üzlet egy megbízható társaság van valakinek tapasztalata velük?;o
A Defy-nek utánaolvasok még és döntök a defy és a blade között.köszi a kommenteket
-
csabibmx
tag
válasz Bdanyy #21231 üzenetére
Akkor úgy látom nagyjából ugyanazzal a problémával küzdünk "Samsung Symbiannal".
Nálam az emailek ugyan jól működnek legalábbis amire nekem kell.
De az msn lehetne jobb,hogy a skype hiányát ne is említsem.
A telefonnal igazán nagy bajom nincs de sok apróság van ami miatt szívesen váltanék egy androidosra.Bár eddig nekem is csak symbianom van/volt.
Köszi az eszmecserét.
Minden jót.[ Szerkesztve ]
Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
gyuszmó
őstag
válasz Bdanyy #21499 üzenetére
Igazatok van !
Jogos a 2pont
Nézegettem a Huaweit is 33ért t.mobilnál garival 1 opció.Erről tudtok közelebbit?
Nagyon nagy a paletta nekem viszont kicsi a rálátásom,fazonra pl az optimus 7 is bejönne,de az még nekem nagyon drága.
Az x8 feketében se rossz,tényleg hatalmas a választék.A nokia c7 is szép
Azt hiszem elmegyek egy médiamárkt-ba ahol meg lehet nézegetni élőben őket.
Melyikben van a legtöbb kirakva (élőben) ami nem csak demoVolt egy spicám is az nagy-vonalakban megfelelt csak a gps volt nagyon gyenge benne
[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
CHIPman
nagyúr
-
r4z
nagyúr
válasz Bdanyy #21808 üzenetére
Az egyetlen dolog, ami zavar benne, az a kicsi belső memória. Vicc. A sebessége és a használhatósága viszont szerintem hibátlan, már ha az embernek az angol nyelv nem hátrány.
PhobioNN7: Jövő héten szerintem már kapható lesz, de mérget nem vennék rá.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Shocker
csendes tag
válasz Bdanyy #21907 üzenetére
Azt hiszem, totál megokosodtam
Ez a Samsung Gio jónak tűnik, Locusszal meg arra tudom használni, amire szeretném: miközben Mainzban és tágabb környékén bukdácsolok, nem fogok eltévedni (ja, a nyomtatott térkép már tök snassz )
Ezt akkor így mondhatjuk ezek szerint, hogy megoldás, nemde?
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest