Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
lindermen
senior tag
válasz korpicschess #4533 üzenetére
Köszi szépen!
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #4533 üzenetére
Egy biztos jelenleg ebből lehet választani ami jó és minőségi
-
Otisz
őstag
-
Oreg_Nene
tag
válasz korpicschess #5706 üzenetére
http://www.t-mobile.co.uk/shop/mobile-phones/price-plans/pay-monthly/combi/18mth-combi-20-webnwalk/htc/touch-2/allowances/
Valószínűleg erre az előfizetésre váltok, bár még megvárom december közepét és remélem a szolgáltatól egymást fogják taposni az ennél jobb ajánlatokkal... Lényeg az a baj hogy már túl sok tesztet végigrágtam és totál elbizonytalanodtam mi lenne a jobb választás
''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”
-
félisten
válasz korpicschess #5715 üzenetére
Értem én! Ez olyan mint nálunk a HelloOX2?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #5738 üzenetére
Engem elektromos borotvára emlékeztet!
-
akos3
addikt
válasz korpicschess #5777 üzenetére
Viccelsz?
E51! -
akos3
addikt
válasz korpicschess #5779 üzenetére
Mik az elvárások?
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #5777 üzenetére
E51 természetesen
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #5787 üzenetére
Arena is jó választás lehet ha nem számít hogy zárt rendszerű!
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #5789 üzenetére
Java azért nem a legjobb!
-
akos3
addikt
válasz korpicschess #5782 üzenetére
6303-ban nincs is wlan. akk miről beszélünk?
-
cLeanLess
tag
válasz korpicschess #6085 üzenetére
Oks. Mennyire használható, jó társ a mindennapokban? Néztem videókat nekem nagyon bejön ez a 'húzogatós' kezelőfelület... Bár egy fém hátlap nem lenne rossz...
Már a topkijában is feltettem a kérdést: HTCEXTUSB-3.5 jackhez, tudsz ajánlani valami jó minőségű átalakítót? Sennheiser füleshez kéne, szóval elég érzékeny vagyok a torzításra.
Előre is köszönöm.
Kaller: Hát nem ezt mondom én is?
Lehet a diamond vásárlással is várok és nem lepem meg karácsonyra magam vele...."Simplicity is the ultimate sophistication."
-
kaller1
veterán
-
katsam
csendes tag
válasz korpicschess #6110 üzenetére
iphone-t azt hiszem csak akkor vennék, ha lényegesen olcsóbb lenne a felsoroltaknál, mert nem igazán kedvelem az ilyesfajta agyonhype-olt dolgokat
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6118 üzenetére
Hát ennyi ott Szerintem már a 3G ára sincs sehol!
-
skylinelaca
senior tag
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6124 üzenetére
Csak meg tud nézni valaki egy telefont hogy jó e vagy nem azért annyira értenek már hozzá az emberek! Nem hiszem hogy csont hülye lenne a barátod! Akkor csak 1-et küldess vele utána a többit
-
skylinelaca
senior tag
válasz korpicschess #6135 üzenetére
nos igen, Ballagásra elhozta az egyik ismerősöm a vadiúj omniáját, az első az volt h alig láttam rajta valamit mert sütött a nap, a másik h arra kért h állítsam be neki a netet meg mms-stb... hát sose történt még ilyen velem de nem sikerült, mindig mellényomtam.és hát az h érintőképernyő , az egy kicsit túlzás és nem "érintő"-nek hívnám. Hallottam ,hogy megjelent a későbbi kiadásokban egy érzékenyebb panel, az nemtudom milyen lehet...
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6148 üzenetére
HTC Diamond-ról azért nem esik szó mert örülünk ha 10 percig megy el töltéssel
-
cLeanLess
tag
válasz korpicschess #6148 üzenetére
Ember.
Álljunk meg egy percre, éppen touch diamond2 vásárlás előtt állok
Kicsit félek a winmo-tól hosszútávon, de a touchfloval csak nem olyan rossz.De ugye csak az '1' nem bővíthető 4giga felé? A '2' sdhc kompatibilis szal max akár 32gb, nem? Nem tudom, az f480,iphone,hd2,n97 mellett ez a telefon tetszik nagyon.....
De f480 zárt
iphone drága
hd2 tepsi
n97 vacakSzóval marad ez, aztán meglátjuk.(arenával szemezgettem még de nem kell )
SlyBP: Maximális tisztelet mellett, de úgy érzem kicsit túl dramatizálod az akksik kérdését, nem jó a tendencia de 1-2 nap már tök átlagos.....
[ Szerkesztve ]
"Simplicity is the ultimate sophistication."
-
katsam
csendes tag
válasz korpicschess #6151 üzenetére
igen, már így is egészen mérséklődött az ára a kezdeti 180k-hoz képest, de 100 alatt már igazán jó vásár lenne úgy vélem
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6154 üzenetére
Azt hiszem az Új aksi bele 10 ezer forint ami meg eléggé sok! És sokan nem szeretik darabokból összerakni a telefon!
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6161 üzenetére
Talán egy LG KS20!
-
skylinelaca
senior tag
válasz korpicschess #6167 üzenetére
sztem PDA-k-nál felesleges a kamera teljesítményét nézni...
Üdv: Laca
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6171 üzenetére
De valljuk be... nincs ilyen telefon
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #6218 üzenetére
Örülünk, majd számolj be róla!!
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6221 üzenetére
Nagyon jó telefon! Csak ennek az árából Én iPhone-t vennék Mennyiért szerzed be?
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #6221 üzenetére
Ha lesz írás, el fogom olvasni. Csak szólj, írd be ide.
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #6228 üzenetére
Ja igen aki itt telefont akar venni: vegyen LG Arénát. mindenkinek ezt javaslom
Remélem poénból mondtad...
Kickass:
Nem az volt a kérdés, hogy neki mit ajánlok, hanem az, hogy miért szar az 5800.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #6232 üzenetére
Ma már minden telefon, amivel telefonálni lehet
Ha a telefonon van a hangsúly, akkor aki TELEFONT akar, vegyen Nokia 6310i-t. Az a legjobb TELEFON! -
zack
nagyúr
válasz korpicschess #6232 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el hogy az LG Arena nem okostelefon. Sokat tud, de nem ezért okostelefon egy okostelefon.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Joe bácsi
őstag
válasz korpicschess #6247 üzenetére
E52 kiváló anyagminőség,
Ekkora marhaságot azért ne írj!!! És sw-esen, meg hardveresen egy f*s!!! Tapasztalat, nekem van!!!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
rebbag
tag
válasz korpicschess #6247 üzenetére
Szia, nekem teljesen mindegy érintőképernyős-e
Ezt néztem: Nokia N85, igaz ez 70E ft, de eléggé dicsérték tesztben.
Bocs, ha hülye a kérdés, de erre fel lehet tenni adatforgalom nélküli navigációt? Pl Garmin-t?
Köszi -
akos3
addikt
válasz korpicschess #6249 üzenetére
Nem nagyon lehet elafni őket...pláne jó áron
-
cLeanLess
tag
válasz korpicschess #6279 üzenetére
Nem tudom. Nagyon jó gép, csak diamond2höz képest csúnya, drága, meg böszme
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6279 üzenetére
Próbáld meg beszámítgatni vagy valami cserére utazz!
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6282 üzenetére
Számítsd be cserét vagy te próbáld meg valami drágábbra cserélni! Ha nem is kell de jobban eladhatóra megéri elcserélni!
-
cLeanLess
tag
válasz korpicschess #6297 üzenetére
Na ja, csak annak nem sok köze van a nokiákhoz
-
akos3
addikt
válasz korpicschess #6297 üzenetére
Az tényleg nem rossz, bár az nagyon nem tetszik benne, h nem lehet az akksit kivenni!
Tegnap is az unokatesómnak jött egy nagy fehérség a képernyőjére és negyed óráig nem ment el!!! Vmi resetet nyomot aztán...
De egy normál telónál simán kiveszem az akksit, azt volt nagyfehérhalál nincs nagyfehérhalál! -
zack
nagyúr
válasz korpicschess #6470 üzenetére
Arena nem nyílt OS. És a jó játékok kilőve.
Egy jó minőségű 1Ghz Snapdragon procival ellátott PDA után minden csiga lassú lesz. Játékra iPhone, de az is nagy visszalépés Acer után. 3GS-re azt mondom cseréld el, de 2x annyiba kerül használtan mint az Acer. Véleményem szerint (akkor itt is kifejtem ) ha visszafelé akarsz lépni nem fogsz megfelelő darabot találni, és csalódni fogsz, és a bukás még nagyobb lesz. Én vagy 3GS, vagy HD2, esetleg még egy Droidost is kipróbálnék a legjobbakból válogatva. Alternatíva lehet egy i8910 Samu, vagy egy Omnia 2. Mást nem tudok ajánlani a jelenlegi kínálatból. A kis kijelzős HTC tipusokat meg sem említem, mert egyrészt volt már neked, másrészt az Acer magasra tette a mércét (bizonyos dolgokban).
A másik alternatíva, elkezdesz ROM-ot vadászni, meghagyod a legjobban működőt, és valamikor tavasszal eladod, spórolsz egy kicsit, és lesz pénzed jobbra. 3GS, esetleg HD2-re. Így nehéz, hogy sokat buksz az Acer-en, és nincs nagyon pénzed ráfizetni.
Sima iPhone 3G-re nem cserélném az biztos!Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz korpicschess #6472 üzenetére
Ezt nem igazán értem. Mire akarsz rátenni? Diamond az max. 50-55k. Neked tennének rá 20-30k-t.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Sly Bp.
addikt
Miért adod el már is? Alig vártad hogy megjöjjön!
-
akos3
addikt
válasz korpicschess #6474 üzenetére
nálunk is, csak ne kéne havat lapátolni
-
Kickass
őstag
próbálj ki egy Hero-t vagy a tesztek alapján az Acer S100 Liquid is elég komoly
ha nyílt OS szempont akkor az Arénától nem tudom mit vársz....
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6478 üzenetére
Én is valami HTC-t ajánlok ilyen Acer meg ezekbe nem ugranék bele mert ki tudja mi lesz belőle!
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6481 üzenetére
Nem fognak érte verekedni
-
edgelaszlo
senior tag
válasz korpicschess #6517 üzenetére
Pölö? mert korlátozottak a lehetőségeim, már ami csoda lelőhelyemet illeti...: )
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6517 üzenetére
Jaja én is ezt kérdezem mi van Androidra? És azok teljes Magyarország vagy valami gagyi?
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6524 üzenetére
NDrive-ról nem is hallottam még
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.