Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #12793 üzenetére
Szio!
Én is most szeretnék váltani egy ilyen W995-re. Omnia2-m van de meguntam az érintőképernyős telcsiket,a nagyságukat,és ki se használom,mert internet nem kell,a GPs pedig a mobilokba nem megbízható mert gyenge az antennájuk. Vennék egy W995-t és külön egy csak Gps-t. Nekem a lényeg,hogy jó minőségű legyen az össze szerelése,fém legyen,szép kijelző,jó kép és elfogadható videó,jó naptár és jegyzet funkció.Legalább 2 nap aksi terén.Néztem a nokia 6600i slide-t is de az s40-nél ez sokkal jobb szerintem. Nem akarok nagy méretű mobilt,csuszkás legyen.MegtorloXp
-
romeomalac
tag
válasz korpicschess #12798 üzenetére
hát valamit valamiért, azért walkman mobil, mert azt a funkcióját hegyezték ki, w910-et használtam sokáig, annak sem egy nagyágyú a kamerája...
-
galacskov
csendes tag
válasz korpicschess #12798 üzenetére
Ha te tényleg csak zenehallgatásra használod a telefonodat akkor neked tényleg nem jó választás a mini ,de abban az esetben ha másra is szeretnéd a telefonodat használni akkor onnantól kezdve a mini 1 nagyon jó alternatíva az android-os rendszere miatt illetve a mérete és a tudása is kiváló. A qwerty billentyűzet pedig szerintem nagyban megkönnyíti a mindennapokat.(sms írás, e-mail stb stb)
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #12803 üzenetére
A naptár és jegyzet funkciók milyenek? Gondolom a naptár bejegyzéseket nem lehet kitenni a főképernyőre? A naptár bejegyzésnél ha hangos riasztást állítassz be,akkor ismétli a riasztást ha elsőre nem hallanám meg? A nem fogadott hívást és sms-t hogyan jelzi? Képernyő kímélő módban mutatja az órát és dátumot? Gondolom hívás,sms,naptár riasztás hangnak mindenütt lehet mp3-at beállítani?
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #12806 üzenetére
Oké,köszi!
Szerintem holnap kihozok egyet a Vodától,legfeljebb bevállalom a 2 év hűséget,mert amúgy is ott vagyok flottás csomagban. Ha más nem hitelre,mert a Cetelemnél már kiemelt vagyok amúgy is.Az Omnia 2-m meg eladom utánna,és veszek 25-ért egy külön csak navigációt. A w995 meg csak telefonálasra,sms-re kell,habár én rengeteget használom a naptár és jegyzet funkciókat is,biztos az is jó benne! Szivargyújtó töltőt nem adnak hozzá? A régi sonyericcson töltőcsatlakozója van még?Mert egy SE vivaz töltőm van.
Nokiában van az E66-on kívül más fém,csuszkás,symbiános telcsi amelyik nem nagy?
Néztem még a nokia 6600i slide-t is de az meg csak s40-es progi.[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #12808 üzenetére
Még se hozom ki a vodától,mert 79000ft volna,2 év hűséggel.Akkor inkább kivárom míg betudom számolni a W995-t az omnia2-be. Itt Szegeden 45 ért adják a használtakat,amik elég karcosak.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #12810 üzenetére
Ez megéri 38-ért?
"Gyárilag független, progressive black színű, garanciális, fél éves W995i 8Gb M2 kártyával gyönyörű állapotban eladó dobozában összes tartozékával. A Garancia 2010.10.01.-ig érvényes."MegtorloXp
-
denieBoy
tag
-
adp
őstag
válasz korpicschess #12816 üzenetére
a w995 se okosteló csak az jet megjegyzés után szúrta a szemem (bocsi )
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #12812 üzenetére
Nem sokára indulok érte ha minden igaz. Kicsit izgulok,hogy mennyire szeretem majd meg a W995-t. Rossz nem lehet mégis csak a SE egyik zászlós hajója volt.Nokia n86-m is volt már,de akkor még lecseréltem érintős telcsire. Most már nem kell érintős egy darabig,mert meguntam,hogy két kezes (sms írás,omnia2),nagy a mérete.Ha nem kell az internet akkor felesleges a nagy kijelző,főleg hogy filmeket se nézek rajta. Gps meg megbízhatatlan benne. Úgy hogy nagyon kíváncsi vagyok,hogy a w995 majd mennyire válik be? Mivel neked is volt rengeteg okos telcsid is,és azt írtad hogy király a 995,akkor gondolom nekem is jó lesz,főleg azok után,hogy csak telefonnak kell,egy kis naptár és jegyzet használattal.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #12821 üzenetére
Oké,majd okvetlenül beszámolok. Most értem haza Kecskemétről,kajálok valamit aztán nekilátok ismerkedni vele. "Zack" maximálisan úriember,szerintem lesz még később is üzletünk.
MegtorloXp
-
F-ECT$
titán
válasz korpicschess #12837 üzenetére
Ha 2009. novembere lenne - akkor csökkent ennyire a 3GS ára + nem jelent volna meg az iPhone 4 + lenne benne Fm rádió, akkor én sem gondolkoznék rajta. Így viszont szerintem aki iPhone-t szeretne venni, annak vagy meg kellene várnia a 4-est, vagy azt, hogy a 3GS ára csökkenjen. (Ez a kettő szerintem meg is fog történni szeptemberben, de addig már nem szeretnék várni. Persze ha tudnám, hogy a 4-et 79900-ért el tudnám akkor hozni a jelenlegi díjcsomagommal, akkor várnék ).
Dive ever, work never.
-
GS S
csendes tag
válasz korpicschess #12824 üzenetére
thx a tippet
Utána olvastam,a 7110-et nekem találták ki.
Tényleg jó lehet ha senki nem akarja eladni használtan.Az uj ára (nekem) nagyon sok.
...guglizva is csak 1-2 régi hirdetést találtam 40 körül
:-(
Az n79-et nézegettem már eddig is,de az jóval drágább az n82-töl. -
GS S
csendes tag
válasz korpicschess #12843 üzenetére
Arra nem is gondoltam hogy nem magyar nyelvü a menüje.
Az angoltudásom meg tul halvány egy ilyen szintü telefonhoz.
...de köszi a segitséget -
adp
őstag
válasz korpicschess #12845 üzenetére
Lehet furán hangzik de nekem nem jött be az android, szerintetek csere az LG gw620-at erre
[link]
a kijelzője tényleg nagyon gyenge , mármint nem méretben hanem felbontás meg érintő panel része? -
adp
őstag
válasz korpicschess #12847 üzenetére
de miért? nem sok darabot látok belőle iylen hirdetéses oldalakon mint pl itt.ú
Am az Lg-t se könyebb eladni. De igazából nekem hosszú távra kéne, csak olvastam tesztet és ott a kijelző minőségét leszólták.
a Winmobbal sincs bajom, csak nem tudom hogy a 533 MHz-es Samsung S3C6410 proci és a 256/128 memória mit produkál......
Erre amúgy fel lehet varázsolni valami htc romot, Mert a Touch flo nekem bejön -
adp
őstag
válasz korpicschess #12847 üzenetére
de mondjuk így szerintem egész jó link
-
törölt tag
válasz korpicschess #12908 üzenetére
látszik hogy szép állapot és személyesen is megtekinthető
-
törölt tag
válasz korpicschess #12911 üzenetére
szinte csak mobilokat árul és nem hiszem hogy 7 et használna is...
-
Grind
tag
válasz korpicschess #12941 üzenetére
Hát el olvastam, de az Igo plusz tmc ugyan ezt tudja ingyen, amit itt az online verzió... persze ha szolgáltatós telót veszel..
MacBook Pro 2017 iPhone XS
-
Kephamos
addikt
válasz korpicschess #12941 üzenetére
Tmobilnál venném, a honlapon azt írja, hogy nicns raktáron. ez a rendes boltokra is vonatkozik, vagy csak a webshopra?
-
Grind
tag
válasz korpicschess #12957 üzenetére
Na végre valaki, aki jól látja a helyzetet
Ha ajándékba adják, miért ne lenne ingyenes??MacBook Pro 2017 iPhone XS
-
Grind
tag
-
Fuksza
tag
válasz korpicschess #12968 üzenetére
nagyon csak internetezésre,csak a kamera is jó lenne ha 5mpx,jó ez a tapizós 5800?
-
Fuksza
tag
válasz korpicschess #12971 üzenetére
n79-nek milyen a wifije? 5800nak nagyon szar a kamerája?(pl:n78-as hoz képest)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz korpicschess #12979 üzenetére
Miért is volna?
Én sem kapok, és még így is a legjobb ár, ahogy látom áfás számlával.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz korpicschess #12981 üzenetére
Ott dolgozom, és tudok segíteni, pl rögtön tudom mondani, hogy van-e készleten, és mikorra kapnád meg.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz korpicschess #12983 üzenetére
Ha telefon, számítástechnika, multimédia, navigáció, szoftver, akkor z0d1AK
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #13054 üzenetére
Szio!
Meg van még a W995? Eszméletlen,hogy mit tud zenében!!!!! Sok telcsim volt már de zene terén agyon vág mindent. Fém,jó minőség. A fotó,videó,gps nem érdekel.
Lehet,hogy sokáig meg lesz,mert a nokiának nincs igazán jó csúszkás,fém mobilja az E66-n kívül.MegtorloXp
-
adp
őstag
válasz korpicschess #13091 üzenetére
értem, köszi a segítséget neked is Inarus!
Hát az a baj hogy sajnálom a pénzt 3gs-re....
de amúgy az a lassúság mit jelent? jelentősen lassu vagy csak egy kicsit???met most az én lg-m iszonyatosan lassú, pedig csak pár progit tettem rá...[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz korpicschess #13125 üzenetére
Már a 100k-t is sokallom egy telefonért, ezért a Hero lesz a teteje azt hiszem, de ezek szerint érdemes HTC-t nézni. A másik kettőt is meglesem, abból baj nem lehet
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #13127 üzenetére
Szio!
A Samsung i8510 jobb telcsi mint a Sonyericcson W995?MegtorloXp
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #13134 üzenetére
Ha a muzsikálásra vagy kiváncsi akkor csak annyit mondok róla, hogy révbe értem... de a gsmarena teszt után csodálkoztam volna ha nem így van...
Igen volt/van vele bajom de most raktam fel egy elég új rom-ot.+root ..és ha minden rom ennyit javít akkor elég komoly géppé forrhatja ki magát...
Wifi "újracsatlakozási" baj volt vele és eléggé melegedett...de az omnia hd után ezt samu feature-ként élem meg...
A gyári böngésző pedig felemás...űbergyors..nem az a baja csak a google dokumentumaimat nem tudja weben szerkeszteni...opera mini vagy dolphin kell erre...
Viszont a mobiCIB-et viszi...amit a Desire nem tudott...
Ez egyébként se sok mobilböngészőt támogat...így végül is boldog vagyok... Többet mobilCIB-ezek mint gdocs-szerkesztek...
Másik nyűg a gyári think free "office" !
Doc. Kiterjesztést megnyitva valamiért nem menti el a változást...
Vagy nem jöttem rá...
Excel jól megy...
Az új rom-al nem melegszik töltés közben...tovább is bírja...gyorsabb is...és egy pár app már updételve van /gmaps már navi-kiegészítéssel van../stb...
Szóval bizakodom...mint ha a wifi is egyből csatlakozna azóta...de még ez teszt alatt áll...
Minden esetre nem bántam meg...sőt... ámláávinít...[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #13136 üzenetére
Azt ki fogom próbálni ha módom lesz rá ezegyszer biztos!
De a 4" után már nem esne jól visszalépni...akkor inkább újra 4,3...
De biztos kis handy darab...főleg ha stabil megbízható lesz...
Márpedig ez borítékolható...
Én sz#rrágóbb vagyok annál hogy az ár-érték arányt túlfizessem...
Már ez is határeset volt... A htc-k meg ugye nem úsznak át az óperencián át erre... -
tariattila
veterán
válasz korpicschess #13139 üzenetére
az SGS nagyobb és kb. olyan vékony... tehát arányaiban még vékonyabb is...
de nem a méret a lényeg ugye hanem a térerő és a wifi használhatósága...
(csak hogy tompítsam az indulatokat mindenkiben...) -
tariattila
veterán
válasz korpicschess #13141 üzenetére
ami nekem kell az minden van a marketen 5-10 féle fajta cucc...mire jó, hogy van egy valamiből százszámra... így legalább könnyebben kiválasztom...
ki az aki annyi app.-ot ki akar/tud próbálni? tehát én nem ez alapján ítélem meg az appstore vs. market kérdéskört!
az mondjuk szimpatikusabb, hogy a káros/szemét alkalmazások jobban szűrve vannak...
és biztos lehetsz benne, hogy kompatibilis is a telefonoddal amit rátöltesz...nem úgy mint néha a market...
de ugyanakkor ellenpéldák is vannak már erre is... fene tudja hallod...pl. a régi átkos rendszerben is sok minden jobb volt
túl nagy a jómód ma már a teknikában... én még nyomkodtam a gumigombos BRG magnót... és nagyobb boldogság volt akkor az mint most egy 150 ezres csodagép...velem van baj biztos de ha egy drága telefon után egy tök olcsóm van akkor olyan nyugodt vagyok, hogy de jó... kis pénzért viszonylag sokat tud...
De ha a másik végletet nyomom akkor meg elvárnék mindent, hogy tudjon a telefon és így csak a csalódottság nyomaszt...sehogy se jó...de legjobb a sör...
[ Szerkesztve ]
-
krisz12071
aktív tag
válasz korpicschess #13153 üzenetére
Köszi a választ!Az X1 felé húz a szívem,de még mindíg nem vagyok biztos benne!
Néztem a Touch Pro-t,de az egy magasabb árkategória!Annyival nem biztos hogy meg tudom(akarom) pótolni a jelenlegi Arénámat!Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
hoffman_
nagyúr
válasz korpicschess #13159 üzenetére
Igen, közben találtam képet a kettőről együtt, és elillant a bánatom. De jött egy újabb, mert nem biztos, hogy le akarok tenni 103k bruttót egy mobilért. Viszont Samsung Galaxy S (amennyire nem szeretem...) 28ért van már. HTC sajnos nincs tmobilnál, szolgáltató-váltásra nincs módom, úgyhogy fő a fejem. A Legendbe vagyok szerelmes, de az I9000 s
zaré-hugyé van árbanmod: Olvasgatom a feltételeket, a szaréhugyé visszavonva, kb a HTC felénél áll meg...
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz korpicschess #13162 üzenetére
28k de csak akkor ha vállalja a 2 éves hűségidőt a Médiamánia XL díjcsomagra aminek a havidíja 15 990 Ft
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #13172 üzenetére
Szio!
Szerinted milyen a SE X10 mini,és SE Vivaz? Megérné lecserélni a W995-m ezek közül valamelyikre?MegtorloXp
-
hoffman_
nagyúr
válasz korpicschess #13176 üzenetére
Azzal csak telefonálni nem fog tudni
mod:
Igen, én is benéztem, jó az a 28, de sajnos 16k havonta nem a keret része, úgyhogy elúszott. Ha meg nem 10k feletti a díjcsomag, akkor a készülék is 60-70 felé kúszik, úgyhogy bukta. Megnézem, hogy lehet-e részletre venni a függetlent Legend-et, azzal jönnék ki a legjobban, egyszerre 100k-t lehet, hogy nem költenék rá(és semmilyen telefonra).
[ Szerkesztve ]
-
krisz12071
aktív tag
válasz korpicschess #13172 üzenetére
Nem igazán értek hozzá,ez lesz az első tapasztalat!Gyorsan tanulok!
A Htc-k ezek szerint gyárilag stabilabbak?
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #13176 üzenetére
A rezisztív kijelző azért rosszabb mert kétszer kell rányomni a kijelzőre?
MegtorloXp
-
hoffman_
nagyúr
válasz korpicschess #13189 üzenetére
Na igen, az volt az amit én nem tudtam Egyébként meg franc essen a tmobilba, minél több videót, tesztet és egyebet nézek a Legendről, annál jobban tetszik
-
pH érték
aktív tag
válasz korpicschess #13196 üzenetére
Csakis újonnan és a T-nél. Ez a mini kétszer is szerepel az egyikhez adnak navigációs kitet, de nekem jó lesz a sima is. Az N87 már nincs a listán. A C6 az Samsung?
-
adp
őstag
válasz korpicschess #13198 üzenetére
az biztos hogy nagyon jó az Iphone4 de kinek van egy szaros telóra 4 kilója???
-
pH érték
aktív tag
válasz korpicschess #13198 üzenetére
C6 ot sem lelem a listán. N97 mini-nél az van, hogy nincs raktáron, de hamarosan lesz.
[ Szerkesztve ]
-
pH érték
aktív tag
válasz korpicschess #13202 üzenetére
És mennyibe kerül hozzá egy Magyarország térkép?
-
pH érték
aktív tag
válasz korpicschess #13204 üzenetére
Próbálok keresni valami tesztvideót hozzá, hátha nem olyan rossz.
-
pH érték
aktív tag
válasz korpicschess #13204 üzenetére
És az X10 mini milyen GPS szempontjából?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest