Hirdetés
Aktív témák
-
derossi
aktív tag
válasz Cyberslider #4608 üzenetére
Sziasztok.Én is kipróbáltam ,mielőtt újraraktam a vistát és tényleg ,le a kalappal,most nagyot alkottak.
Egyenlőre friss install után a régebbi Norton Antivirust tettem fel,mert abból Intel oladláról letölthető egy 180 napos változat.a boot idő megnőtt,viszont utána csendben teszi a dolgát.
-
derossi
aktív tag
-
derossi
aktív tag
válasz zvaragabor #5247 üzenetére
Emberek minek variáltok folyton?
Pl nekem a 180 napos Norton(Inteleseknek) tökéletesen megfelel.Van benne minden ami kell,és azért ők már letettek valamit az asztalra.
Egyébként is egy virusirtó sem véd az emberi hülyeség ellen
-
derossi
aktív tag
válasz zvaragabor #5249 üzenetére
Vannak egy páran... (én is így voltam vele de rájöttem hogy ök felesleges,ugyhogy mióta újraraktam a gépet azóta nem pazarlom az időt ilyenekre )
-
derossi
aktív tag
Valaki tud olyan oldalt ahonnan le lehet szedni a norton 2009 et 180 napos verzióra legalább?
Privát üzenet is jöhet!!
-
derossi
aktív tag
Lehet érdekes kérdés de nem lehet frissíteni valahogy a 180 napos Norton Antivirus 2008 at 2009 esre valahogy úgy hogy megmaradjon a 180 nap?
-
derossi
aktív tag
-
derossi
aktív tag
Az én véleményem a következő...
1.Ha valaki sokat warezol,és felnőtt oldalakat látogat,akkor Kaspersy a legtutibb.
2.Ha valakinek gyenge konfigja van ,viszont "sokfelé"megfordul a neten akkor Norton 2009
3.Átlagos netezésre teljesen jó valamelyik ingyenes program.
4.windows xp mellé szükségesnek tartom ezek Internet Security változatát felrakni,vagy valamely Ingyenes tűzfalat(plComodo). -
derossi
aktív tag
válasz Szellem. #7781 üzenetére
Azért jelenleg mindhárom fölé helyezném a Nortont,gyorsaságban mindenképp az első nálam,szinte észrevétlen.Amióta javitották fogyamatosan 4-5 percenként frissít.(egész pontosan keres frissitéseket).A teszteken is kimondottan jól szerepel.
Még egy érvem van,hogy az Antivirus verziót három gépre lehet telepíteni.
-
derossi
aktív tag
válasz derossi #7782 üzenetére
Én egész eddig előitéletes voltam a Norton termékei iránt(talán okkal,mert 2008 ig borzalmasan fogták a gépet).Aztán kipróbáltan a 2008 as Nortont,ami sokat javult az elődeihez képest.
A 2009 es verzióra a programot teljesen újrairták,és nagyon jól sikerült.Eddig csak pozitívat tudok mondani a 2009es termékről,egy két kissebb hibát leszámítva,amit idő közben javitottak.[ Szerkesztve ]
-
derossi
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #7878 üzenetére
Azért ha megnézed a teszteket pont az Avastnak és a Pandának sok a vakriasztása,persze lehet hogy pont ezért egy kettőt eltalál ami valóban az is!!
-
derossi
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #7895 üzenetére
Game expert 16Gb??ugyan ,ez azért erős túlzás nem?másrészről nehogy má egy sima virusirtó több memóriát foglaljon le mint maga az operációs rendszer,..Sok vállalati gépben a max RAM 256 Mb és nem túlzok,Na ezekre is jó megoldás a lenne a Panda?
-
derossi
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #7895 üzenetére
Még a Crysis is meglelégszik 2Gb memoriával Vistán,pedig ez a csúcs manapság,persze a jóbol sose elég
-
derossi
aktív tag
válasz Honda Power #7911 üzenetére
Röviden: nincs
Összetett dolog ez,attól függ hogyan használod a géped ,ha csak böngészgetsz,levelezgetsz megteszi egy free virusirtó is mint pl. az Avira,ami ingyenes és nagyon jó program.
Ha komolyabban használod a Netet(magyarán töltögetsz minden félét ezerrel ).akkor mindenképp valamelyik fizetős program kell.a 2009 es verziók közül én a NIS2009,vagy Kaspersky2009(nem árt hozzá erősebb gép) programokat ajánlám.
New Gamer beelőzött :
[ Szerkesztve ]
-
derossi
aktív tag
Én is csak akkor szívtam meg ha ész nélkül próbáltam ki az összes fellelhető cracket csak hogy elinduljon a géme
-
derossi
aktív tag
Miért vették ki a túzfalat a Norton Antivirus Gaming Editionból?
Talán bennmaradhatott volna... -
derossi
aktív tag
B.U.E.K.
-
derossi
aktív tag
Sziasztok!
Lelehet még valahonnan tölteni a 3hónapos Norton Internet Security-t? -
derossi
aktív tag
válasz MolnárPéter #8876 üzenetére
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs