Hirdetés
Aktív témák
-
válasz Csakénvagyok #11597 üzenetére
Esetleg próbálj egy online nod32-t [link]
de szerintem veszélyes oldalakon kalandozol.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
Érdekes amit mondasz, bár a logika azt diktálja, hogy előbb leellenőrzi. Mondjuk ha jól tudom a FF js kezelése sem a szokásos. Szóval az FF sorban hajtja végre a js-ket.
Érdemes lenne kipróbálni házilag, ha valóban csak futás után ellenőrzi le akkor para vanA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Sziasztok,
Miután beújítottam a gépemet úgy döntöttem, hogy haladok a korral és áttértem a Vista 64 bit-re (Business Edition)
Használ vki ESS 4.0-t alatta? Mert én folyton azt veszem észre, hogy eltűnik egy idő után és manuálisan el kell indítanom.
(Az os teljesen up to date, folyamatosan van frissítve)A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
-
-
Olvasgatom a jobbnál jobb tanácsokat, de azt vhogy nem sokan említették, hogy talán nem kéne Admin-ként netezni, gépet használni
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest