Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni tőletek hogy a nod32 licenszkódot+jelszót próbaverziós programba is be lehetne írni ha igen akkor mi történik a 30 nap lejárta után? elöre is köszi a válaszokat
-
törölt tag
Szia Plag azt szeretném kérdezni hogy a malwarebytes nevű program frissíthető-e automatikusan vagy csak manuálisan valamint azt hogy melyik frissítési tükröt kell megadni a programban előre is kössz. kellemes ünnepeket.
-
törölt tag
válasz Szellem. #8502 üzenetére
szia csak még annyit szeretnék kérdezni még tőled hogy miért van az hogy a nod 3.0 nem küld értesítést arról hogy letöltötte a legfrissebb asdatbázist valamint a gép indításakor sem jelenik meg a nod bejelentkező képe az asztal közepén de amúgy minden rendben van vele de érdekelnének ezek a dolgok.elöre is köszike.
-
törölt tag
szia plag azt szeretném kérdezni hogy a malwarebytes nevü progit ha letöltöm a hivatalos oldalról és nem megyek rá a vásárlás vagy regisztrálás opcióra telepítés után attól még ingyen tudom használni idökorlát nélkül?vagy csak 30 napig? köszi a választ.
-
törölt tag
Sziasztok.Van egy 1 évig érvényes nod32 kódom az egyik havertól kaptam tehát nem én vásároltam, azt szeretném kérdezni hogyha esetleg 1 év után veszek én is egy érvényes kódot akkor azt be írhatom a mostani kód helyett, vagy törölnöm kell a mostani programot is és újat rakni az új kóddal?mindez azért érdekelne hogy nem jelent-e majd az problémát hogy a mostani kódomhoz nem vásárlás útján jutottam hozzá. köszi a válaszokat.....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát gyerekek ezt a malwarebytes antimalware programot csak ajánlani tudom mindenkinek sok malware irtót kipróbáltam de ilyen jó progival még nem találkoztam olyan trójait kaptam be hogy bármilyen vírusírtót tettem fel nem tudták magukat fríssíteni sőt még a honlapjukat sem tudtam elérni felraktam a malwarebytest és egyböl 11 kártevőt megfogott köztük egy 3 hónapja idegesítő reklámprogramot ,valamint rootkiet is talált de legnagyobb örömömre megszabadított attól a bizonyos D SCHANGER trójaitól ami blokkolta a többi írtót le a kalappal a program készítői előtt.
-
törölt tag
Amúgy neked jelenleg milyen védelmed van?
-
törölt tag
Plag van valami tapasztalatod a nod32 4.0 ás változatáról?
-
törölt tag
válasz Szellem. #8809 üzenetére
Én igazából akkor csalódtam a nod32 -ben mikor 2 hónappal ezelőtt bekaptam egy trójait a nod meg is találta, persze irtani nem tudta se karanténba rakni próbaképpen felraktam a free avg 8.0 át majdnem dobtam egy hátast ugyanis az avg rezidens védelme azonnal elkapta a trójait és már törölhettem is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Használtam avg-t én is nem egy rossz progi de sajnos nem teszteltem huzamos ideig mióta van meg neked?Ha eddig nem okozott problémát akkor visszarakhatod lehet hogy ha nem futtattad volna le akkor is így jártál volna a virus miatt.Ha most hibázott nálad először az avg, lehet neki adni még egy esélyt.malwarebytest mindenképp nyomd fel akármit raksz vírusirtónak.
-
törölt tag
Hallo mindenkinek Plag neked emlékeid szerint melyik volt az eddigi legkeményebb és legbosszantóbb vírusfertőzésed amit win. reinstall nélkül meg tudtál oldani valamint milyen progi segített kiirtani a kártevőt? a TÖBBIEK is hozhatnak fel példákat talán hasznos lehet mindenkinek.
-
törölt tag
BUÉK
-
törölt tag
Szia Plag 1-2 hónapja felreppent a hír hogy a microsoft saját ingyenes virus és kémprogrameltávolító programot ad ki komoly fertőzések ellen azt hiszem microsoft morro a neve szerinted mi sül ki ebből te milyen reményeket fűzöl hozzá?
-
törölt tag
Heló! Plag az új malwarebytes 1.33 tartalmaz valami ujdonságot a hirek szerint, mi az pontosan, én a programon belül láttam a hírt a frisstés fül alatt.
-
törölt tag
szia!szerintem sem stimmel valami az a-squared free vel énis egy elég érdekes szituációba keveredtem a következő történt:3 hete letöltöttem a legfrissebb verziót ami 27MB volt feltelepítem lefrissitem egy 38Mb-os frissítést szedett le frissítés előtt az ismert malware aláírások száma 490000 volt miután a progi leszedte a 38Mb-os frissítést a malware minták száma 2,5millióra nőtt mondom nem semmi,ezután még 3 napig teszteltem frissített rendesen,majd letöröltem eleget teszteltem.Ekkor jött a meglepetés az iskolában az egyik gép rakoncátlankodni kezdett mondom feldobom ezt a progit, az első furcsaság az volt hogy 27Mb helyett 12Mb lett a letöltendő program mérete pedig ugyan ezt a verziót teszteltem otthon oké letöltöm feldobom az iskolai gépre frissítés elött a malware aláírások száma ugyan úgy 490000 ezer ezek után frissítem ekkor jött az újabb meglepetés a 38Mb-os frissités helyett leszedett egy 2Mb-osat ezzel a malware minták száma 510000 ezerre emelkedett az otthoni 2.5 millió helyett furcsa ezek után pedig az iskolai program állandóan jelezte hogy frissítsem de amikor végre akartam hajtani mindíg azt írta ki hogy nem érhrtő el frissítés.Összefoglalva elég furcsa dolgok történtek az a-squared körül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A napokban én is teszteltem az AVIRÁT az iskolai gépeken évek óta nem volt hatásos védelem csak valami nagyon gyenge szoftvercsomag amit megvett az iskola anno. A tanárom kért rá meg hogy futtassak le valami virusirtót mert látta hogy azt a gépet amelyiken én dolgozok elég szépen rendbe hoztam. Nos kb 17 gépről van szó gondoltam feldobok egy free avirát 4-5 gépre bekonfigurálom stb., keresés elindít egyszerre mindegyiken ekkor jött a poén kb fél órán át folyamatos pittyegés harsogta be a termet a rengeteg virustalálat miatt mintha háború lett volna a teremben az egész osztály jót mulatott komolyra fordítva a szót frankó kis progi ez az avira
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HarryPotter #9480 üzenetére
szia! Na talált valamit a MBAM?
-
törölt tag
válasz Adam86 #10143 üzenetére
Szia! Nemrég nekem is hasonló problémáim voltak mint neked, mint mindenkinek neked is a malwarebytes' antimalware nevü programot tudom ajánlani, nálam 5-ösre vizsgázott ennek a reklámprogramnak a kiírtásában.(rendkívül hasznos program épp ma bizonyította ezt újfent ugyanis az egyik iskolai gépről kegyetlenül lekapta az áll antivírus 2009-et ami már a tanárom agyára ment)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szia plag! A véleményedet kérném nemrég az egyik haverom adott egy kódot a nod32 höz ami 2011.03.18. ig érvényes szerintem nem törvényes mert többen is használják ellenben tökéletesen működik nekik a próba verziót is gond nélkül felfrissíti teljes verzióra.Tudom hogy nem teljesen legális a dolog, de az lenne a kérdésem hogy mennyire megbízhatóak ezek a kódok,illetve hogy tudják megoldani hogy ilyen hosszú ideig teljesen legális kódnak tűnjön? Ezeket a dolgokat sosem értettem pl az Avg-nál is van egy olyan kód a mi 2018-ig frissít.Ezek a kódok okozhatnak valami galibát?várom a véleményedet köszi
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #10448 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket neked is és plagnak is, még annyit szeretnék megkérdezni hogy mivel ezek szerint ez a kód nem teljesen törvényes (sokan használják) az nem fordulhat-e elő hogy emiatt valami illegális szerverről KÁROS ill. ÁLL frissítéseket szed le a nod, ami problémát okozhat a gépen, vagy szerintetek biztonságosan használható addig amíg ki nem lövik ESETÉK-nél,(bár már legalább 3 hónapja elég sokaknak működik hallottam olyan kódokról is amelyeket 2-3 nap után blacklistre tettek)bocs a buta kérdésekért de nem szeretnék semmi problémát a gépen gondolom ezt ti is megértitek.köszi
-
törölt tag
válasz Szellem. #10572 üzenetére
Szia Plag én is tegnap tettem fel egy gépre a nodot és ott se frissített kb 30szor próbáltam manuálisan de semmi viszont ma reggel gond nélkül frissített az adott gépen. Én egy ideje használom a nodot és úgy tapasztaltam hogy ez a probléma olyan 2-3 hetente előjön de eddig sosem tartott 1-2 napnál tovább.szerintem nálatok is ez lehet.
-
törölt tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem még nem használtam avast-ot így nektek kéne segíteni egy haveromon kérdés:amikor az avast vírust talál bedobja a kis képernyőt amin a lehetséges opciók vannak amit a vírussal lehet tenni,ha rámegyünk hogy törlés akkor bedob 2 lehetőséget 1 TÖRLÉS, 2 MINDENT TÖRÖL, az lenne a kérdés hogy a kettő között mi a különbség illetve melyik a helyes választás a kettő közül.köszi
-
törölt tag
Szerinted melyik a legjobb választás a két opció közül?
-
törölt tag
Szerinted melyik a legjobb választás a két opció közül? hogy biztonságosan eltünjön a vírus
-
törölt tag
Sziasztok 3 hónapja nod32 3.0 valamint malwarebytes antimalware védi a gápemet gond nélkül. Most kíváncsiságból ráengedek egy AVG8.5 öt a rendszerre a 3 hónap alatt elég sok helyen megfordultam a neten tehát várom az eredményt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok! reggel bekaptam egy trójait szerencsétlen nod persze még frissülni sem tudott a net is elment valamint fagyások sokasága,a nod nem csinált semmit. ismét a malwarebytes segített rajtam,egy ilyen malware írtót mint a MBAM nem lehet lefikázni mint a korábbi hozzászólásokban egy vitázó emberke.
Rendkívül hálás vagyok nektek amikor ezt a progit ajánlottátok nekem -
törölt tag
Sziasztok! Arra gondoltam hogy leváltom a nodot szeretnék valami mást kipróbálni tapasztalataitok, hatékonyság,és megbízhatóság alapján ti melyiket ajánljátok AVAST free edition vagy AVIRA free edition.ha van a két programnak egy-két negatív tulajdonsága azt is írjátok le légyszi. kössz előre is.
-
törölt tag
Szia plag föltettem az avirát tesztelés erejéig tudom hogy te jól ismered azt szeretném kérdezni tőled hogy, hogy lehet egy adott fájlt a kivételek közé tenni hogy ne vizsgálja át az avira. pontosan melyik menüpontban lehet ezt elvégezni,a karanténba be lehet tenni gyanús kiválasztott fájlokat, manuálisan,de nem hiszem hogy igy kell kivételre tenni a fájlt de kérném a te segítségedet is mert még nem nagyon ismerem az avirát, köszi előre is
-
törölt tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek a nod32 3.0 nál miért van az hogy miután betölt a rendszer és eltűnik a nod32 felirat a képernyő közepéről ezután meg akarom nyitni a nodot de csak a nod32-ős felirat jelenik meg a képernyő közepén mint rendszerbetöltéskor.Ezután már akár hányszor megnyitom a programot gond nélkül megy. Ezt az esetet minden gépbekapcsolás után tapasztalom.Ha van véleményetek azt előre is megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek mekkora lehet a jelenlegi adatbázisa az avirának? Nagyon meg vagyok vele elégedve kb 2 hónapja használom a fórumban olvastam ,hogy sokan elismerően írnak a programról a frissítésekben néhány kivétellel több ezer kártevő mintája kerül bele naponta,a felismerési aránya is dícséretes. Régebben emlékszem,hogy mindíg a panda több milliós adatbázisát emleggették,de látva az avira napi frissítéseit nagyon kiváncsi lennék arra hogy mekkora a jelenlegi adatbázisa.
-
törölt tag
Arra gondoltam hogy holnap lehetne csinálni egy felmérést hogy itt a fórumon jelenleg ki melyik vírusírtót használja, a végén kialakulna egy számbeli sorrend. Természetesen nem a programok minősítése lenne a cél,hanem kapnánk egy képet arról hogy itt a topicban jelenleg melyik, a tagok által legkedveltebb ill. kevésbé népszerű antivírus.
-
törölt tag
Látom jól dolgozik az állandó védelem
-
törölt tag
válasz Szellem. #16480 üzenetére
Szia Plag! Kíváncsi lennék a véleményedre azzal kapcsolatban hogy az eddigi tapasztalatok alapján(fórumozók,vírusirtótesztek,ismerőseid,és a te személyes tapasztalataid alapján) milyen 3-as rangsort alakítanál ki a mostani vírusirtók között az egyes programok összes jó,és rossz tulajdonságát figyelembe véve,kíváncsi lennék hogy az eddig hallottak és tapasztaltak alapján neked mi a véleményed.(az a tény továbbra is fennáll hogy 100% os antivírus nincs)
-
törölt tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy szerintetek melyik vírusitót érdemes telepíteni gépigény, hatékonyság és a megbízhatóság szempontját figyelembe véve AVAST5 vagy AVG 2011? előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest