Hirdetés
Aktív témák
-
Lokids
addikt
Sziasztok.
Szeretnék végre venni egy eredeti vírusírtó+tűzfal-at. Eddig az ESET internet security programjára gondoltam, de megláttam a tacskós újságban a G Datafélét 6990-ért (2009 évjáratú). Ez fele annyi, mint amennyiért euróban meg lehetne venni. Ráadásul ahogy néztem a forgalmazó lapját 3 PC-re 9990 (http://www.cdv-sevenm.hu/preview.php). (van 2 PC-m, meg akkor 1 valamelyik ismerősnek).
Ha tudnátok mondani tapasztalatokat, vélemény, az jó lenne. Persze vétel előtt mindenképp leszedem a trialt meglesni, de jó lenne mások véleményét is olvasni. AV-Test.orgon elég jól szerepelt, de nem tudom mennyire megbízható az oldal.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Már nem módosítható az előző hsz.
Még azt szeretném megérdeklődni, hogy átlagosan az ingyenes vírusírtók, és tűzfalak, megfelelnek arra amire valók?
Ingyenesek közül melyiket ajánlanátok?
Tűzfalnál annyi feltétel, hogy legyen program/port control. (lehet hülyeség ez, de még sohasem használtam ingyenest, nem tudom, ált milyen szolgáltatásokat nyújt)If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
A free és a fizetős Avast antivírus semmiben nem különbözik eymástól ugye? A + szolgáltatásokat leszámítva. Szal ugyanaz az engine, és hatékonyság...
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
A Vista beépített Windows Defenderéről van valakinek tapasztalata? Vagy inkább használjak más spy keresőt? Lejárt az ESET ingyen használata, azt most kéne valami. Jelenleg Win tűzfal és a defender védi a gépem. Meg asszem felrakom az Avastot, bár a frissítési ablaka a halálom tud lenni. (XP-s gépet ez védi + comodo)
Valahol ki lehet kapcsolni azt a frissítési ablakot, mert nem találtam ilyen opciót. (mármint az az ablak, ami értesít, ha frissítés történt)
Bár lehet adok egy esélyt a codomo internet securitynek.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
most hogy felraktam a Win7-et nem tudtam mit rakjak fel mellé, így windows tűzfal és Essential ment fel.
A tűzfal jó, csak venni kell a fáradságot beállítani és onnantól tökéletes. Elvégzi amit egy tűzfalnak el kell.
Essential védelméről nem tudok mit mondani. Pár nap alatt nem sikerült fertőzni a gépet.
Viszont ami idegesítő volt, hogy ki akartam kapcsolni és nem jött össze. A vírusírtóban nem találtam olyan menüt amivel ki lehetne kapcsolni. Pl egyszerűen tálcáról.
Persze lehet beette magát a biztonsági központba, azt nem néztem.
Az adatbázist folyamatosan frissítik... A rendszert nem terheli feleslegesen.
Annnyira nem lehet rossz.
Egy dolog idegesít. Eddig bármilyen más internet security volt fent mindíg reklamált ha bármilyen progi akar netre menni. 7-nél ilyen nincs. Kéne az a tanuló mód.Másoknak milyen tapasztalatai vannak?
-
Lokids
addikt
válasz Gorneck #20603 üzenetére
Msn live miatt akartam kikapcsolni. Érdekes volt mondjuk az is, hogy az msn reklamált mert ninxcs semmi ami ellenőrizze a file-kat amit átküld valaki pedig fent volt az essential. Ezt nem érzékelte vagy mi? Valami Live Care vagy mit akart...
Lehet visszarakom a codomot. Bár azzal rossz tapasztalatom van. Mikor fent volt a cod4 hozzá 2db 500 megás patch és minden system indítás után elkezdte scannelni a patcheket több kisebb file-val. 7-10 perc volt mire hozzá tudtam nyúlni a rendszerhez...If you chase two rabbits you will lose them both.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs