Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Szellem. #8809 üzenetére
Én igazából akkor csalódtam a nod32 -ben mikor 2 hónappal ezelőtt bekaptam egy trójait a nod meg is találta, persze irtani nem tudta se karanténba rakni próbaképpen felraktam a free avg 8.0 át majdnem dobtam egy hátast ugyanis az avg rezidens védelme azonnal elkapta a trójait és már törölhettem is.
[ Szerkesztve ]
-
atos30
aktív tag
válasz Szellem. #8809 üzenetére
Sziasztok!
Nem olvastam vissza , de a story a köv:
Tegnap leszedtem egy progit a netről és az AVG internet security beszólt, hogy talált egy trójait a leszedett fájlban.Mondom neki jó van, írány karantén, majd este kiadtam az utászt egy alapos rendszer átfésülésre és , hogy utána kapcsolja is le a gépet. Ma reggel felkelek. Látom a gép kikapcsolva. Na mondom akkor megnézem talált-e valamit. Bekapcsolom a gépet és nem indul. Valami boot fájl hiányzott neki. A telepítőlemez repair- részével sem tudtam helyreállítani a gépet. Most lettem kész az újratelepítéssel és a finombeállításokkal, vírusírtó nélkül. Eddig meg voltam elégedve az AVG internet security-vel, mert tette a dolgát tűzfal, webfigyelés, email figyelés letöltések terén. Most kérdéses, hogy megint ezt rakjam-e ezekután vissza.A pénz azért van, hogy elköltsük!
Aktív témák
Hirdetés
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest