Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Szellem. #8809 üzenetére

Én igazából akkor csalódtam a nod32 -ben mikor 2 hónappal ezelőtt bekaptam egy trójait a nod meg is találta, persze irtani nem tudta se karanténba rakni próbaképpen felraktam a free avg 8.0 át majdnem dobtam egy hátast ugyanis az avg rezidens védelme azonnal elkapta a trójait és már törölhettem is.

[ Szerkesztve ]

• atos30

aktív tag

válasz Szellem. #8809 üzenetére

Sziasztok!
    Nem olvastam vissza , de a story a köv:
    Tegnap leszedtem egy progit a netről és az AVG internet security beszólt, hogy talált egy trójait a leszedett fájlban.Mondom neki jó van, írány karantén, majd este kiadtam az utászt egy alapos rendszer átfésülésre és , hogy utána kapcsolja is le a gépet. Ma reggel felkelek. Látom a gép kikapcsolva. Na mondom akkor megnézem talált-e valamit. Bekapcsolom a gépet és nem indul. Valami boot fájl hiányzott neki. A telepítőlemez repair- részével sem tudtam helyreállítani a gépet. Most lettem kész az újratelepítéssel és a finombeállításokkal, vírusírtó nélkül. Eddig meg voltam elégedve az AVG internet security-vel, mert tette a dolgát tűzfal, webfigyelés, email figyelés letöltések terén. Most kérdéses, hogy megint ezt rakjam-e ezekután vissza.

A pénz azért van, hogy elköltsük!

Aktív témák

Hirdetés