Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok,
Budapesten, lehetoleg XIII. ker kornyeken keresnek matek tanart, foiskolai anyaghoz(logika, matrixok, lekepzesek, konvergencia stb), aki fel tudna kesziteni a vizsgakra, hogy legalabb a kettes meglegyen.
Gyorsba lenne jo, mert 2 het mulva penteken irjuk a diszkret matek ZH-t, utana par hetre ra meg jonne a tobbi vizsga, szoval lehetoleg egy felkeszult emberke kellene, aki celiranyosan tud tanitani, nem pedig ora alatt talalja ki, hogy mit is akar mondani.
Kalkulushoz megvannak a konkret feladatok amiket meg kell tudni oldani, diszkret matekhoz pedig szinten adott par tippet a tanarno, hogy mikre koncentraljunk elsosorban, szoval viszonylag egzakt kepet tudok majd adni, hogy mikhez kell a segitseg.Nezelodom neten termeszetesen, de a PH!-s emberek altalaba jo tanacsokat szoktak osztogatni, ezert gondoltam megkerdezem itt is.
Elore is koszi. -
addikt
Sziasztok,
Elkezdtem courseran a most indulo Algorithms part 1 kurzust, de mivel soha nem voltam egy matek zseni, meg amit tanitottak azt mar reg elfelejtettem, igy kellene egy ertelmes es reszletes leiras a kulonbozo fuggvenyekrol, jo lenne par pelda is amiben el kell donteni, hogy milyen hatekonysagu az adott algoritmus es meg is magyarazna, hogy miert.
Gondolok itt olyanokra, hogy constant, linear, logarithmic, quadratic stb.
Lehetoleg magyarul, mert ezt angolul sokkal nehezebb lenne megertenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest