Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecke78
senior tag
Üdv új autónál lehet alkudni ?
Illetve milyen mértékben ?
Mi az ami nem kínos , nem vagyok egy nagy alkudozó , vagy futja rá vagy nem , élet egyéb területén soha nem alkudoztam , de na ... -
fecke78
senior tag
ssangyong korando prémium felszereltség az 12.5 körüli
Vagy a ssangyong torres clever felszereltség az 13.8M
ezek a listaárak[ Szerkesztve ]
-
fecke78
senior tag
20 évvel ezelőtt vettem életem első új autóját , ott semmit sem alkudtam . 4 éves korában lezúzta egy hülye picsa , ott megfogadtam soha többet szalonból ...
Azóta öregebb lettem...
Ja és soha ne mond ,hogy soha .
nagy igazság -
fecke78
senior tag
A kocsiról a matrica rendszámot mivel tudom leszedni?
-
fecke78
senior tag
Autónál a szélességnél a tükörrel együtt adják meg a méreteket?
-
fecke78
senior tag
Igen ilyenem van csak azt nem tudom , hogy a tükör benne van -e ?
SSangyong torres
de tükőrrel lenne logikus[ Szerkesztve ]
-
fecke78
senior tag
válasz ArthurShelby #283409 üzenetére
így mutatják , de hétfőn megyek , de gondoltam hátha lehet autós topickban kérdezni is , nem csak az ausztrál kengurukat nézegetni , de bocs tévedtem
-
fecke78
senior tag
Sziasztok
Autómba szeretnék védelmi rendszert
Car őr-ről van valakinek tapasztalata?
Gorilla s 10 néztem még.
Pajzsot nem szeretnék .
Keyles go-s az autó... -
fecke78
senior tag
Köszi mindenkinek . Casco lesz a kocsin. Csak gondoltam a gyárin kivül esetleg más...
Nem lopos márkám lesz
,csak egy ssangyong korando-m. Elötte saabom volt az se volt célpont sosem . -
fecke78
senior tag
Nem tudjátok mennyi idöbe tellik mire a biztósitó elfogadja a casco kérelmed ?
-
fecke78
senior tag
netrisk- en igen, leadott ként szerepel már hétfő óta
[ Szerkesztve ]
-
fecke78
senior tag
-
fecke78
senior tag
válasz macilaci78 #302448 üzenetére
Az nagyon sok , én úgy kaptam kedvezményeket uniqától , hogy náluk van lakás biztositásom . Új autó , tele minden extrával 153/év 20%-200k önrésszel Bp
-
fecke78
senior tag
1 percig se sajnálom se a MOL-t se egyik bankot sem , Mocskos rabló banda mind . Ígyis ugyis velünk fizetettnek meg mindent
-
fecke78
senior tag
Tegnap megvolt az autó átvétele, hát azért mit nem mondjak . 20 éve vettem egy Fiat stilót , szintén szalonból , mikor mentem szépen letakarva ponyvával , szépen átadva . Utána egy használ saab , márkaképviseletből , ott mindig kérdezték kérek -e kávét , esetleg narancslét . Autót mikor megvettem kaptam egy saabos palack bort . Emlékbe elraktam .
Abszólult prémium ügyfélként kezeltek ( Polár Mobil)
Hát most Lóf@sz se , az egész autó vásárlásból az élmény az rendesen kimaradt .
Mikor mentem aláírni , próba vezetésre , kb 4x voltam a szalonban , 1 x se kináltak meg semmivel sem . Nem mintha kellene a nyamvadt kapszulás kávéja , de na , jól eset volna . most az átadás letakarva , ne viccelj semmi , kint az udvaron nesze itt van ... (fedett) .
Beígért kiterjesztett garancia , általa elfelejtve , én szóltam rá , hogy benne volt az árban , válasz nem emlékszik már mi volt fél éve . Hát ezért is irattam rá a szerzödésre. Egy szó mint száz hatalmas csalódás . Autóval remélem nem lesz gond , de szervizbe se fogom oda hordani az biztos .... -
fecke78
senior tag
válasz macilaci78 #302761 üzenetére
" Ennyi pénzért mégis mit vártál?"
Ezt ,hogy érted ? -
fecke78
senior tag
válasz macilaci78 #302768 üzenetére
Ok bocs , azt hittem , hoyg 12M az már semmi , nekem nem az . Ezért döbbentem meg a kapszulás kávé 100-150 ft-os tételén ...
nincs harag -
fecke78
senior tag
válasz macilaci78 #302771 üzenetére
Húha .
Furcsán gondolkozol , ezek szerint neked 12 millió az semmi , akkor adnál nekem ?
Hány évbe tellik megkeresni ? mennyi lemondással jár ? Valóban nem annyi mint egy Bp lakás , hidd ell azt is tudom 2 éve költöztünk egy 72 nm 2 be . Én nem is azt mondtam , hogy villágmegváltó összeg , de mikor az emberek rohannak tankolni mert 10 ft- al olcsóbb a benya és egy tank benzinnél Kb 50 Liter , sporól 500 ft . Akkor neked a 12 milla az semmi . Értem ....
-
fecke78
senior tag
Én nem is a 12m -en lovagolok , hisz kinek mi a sok , nyilván mások vagyunk , akkorát lehet hazudni itt ki menyit nem szégyel , én csak azt meséltem , hogy egy szájbakibaszott kávé nem fér bele 2024 ben egy új autó vásárlásánál ...
Megyek fözök egy kávét ... -
fecke78
senior tag
Start stop-os aksihoz
CTEK CT5 START/STOP
Vagy
Osram 908 -
fecke78
senior tag
válasz molnarpeter #303321 üzenetére
Csak azok nem tudnak start stopos töltést , értem én , hogy jó a lidl , én is szeretem , de a két töltő közül érdekelne ....
-
fecke78
senior tag
Nem tudtok autó fóliást aki autó belsőt is fóliáz , és nem néz madárnak az árakkal ?
Zongoralakk felületek ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)