Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Használ valaki ilyen olcsó Alis visszapillantó tükörre felszerelhető LCD-s tükröt? Szeretnék tolatókamerát a Focusba, de nem akarom a gyári fejegységet cserélni, ennyit azért nem ér meg a dolog számomra.
Van vele valami gyakorlati tapasztalat? Nem tudom, hogy ez érné meg jobban vagy a tolatóradar inkább.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Sziasztok,
A különadók miatt várhatóan emelkednek majd a KGFB díjak, hallotta esetleg valaki, hogy mikortól esedékes ez? Allianznál szoktam kötni, de online.
Jövő hétfőn viszem műszakira a kocsit, szabad szemmel is látható összeg az, amennyivel olcsóbb lenne a KGFB, ha műszaki kötném meg.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz radi8tor #233074 üzenetére
Nem műszakihoz kötött, de friss műszakival sokkal olcsóbban tudnám megkötni. Azért ragaszkodom az Allianzhoz, mert ott jött ki a legolcsóbb díj, plusz mellé kapok Assistance szolgáltatást is, amit tavaly pl. pont igénybe kellett venni és nagyon flottul ment a dolog, nem problémáztak semmit.
-
senior tag
Párom kocsiját el akarjuk adni. Amikor legutóbb vettünk autót, mindkettőnk elé indigós adásvételit tettek és azt töltöttük ki.
Most arra gondoltam, hogy letöltök egy sablont előre, hogy ne kelljen sokat vesződni az adásvételi kitöltéssel és a hibalehetőség is csökkenhet így. Viszont nem tudom, hogy az okmányirodában mennyire lesznek rugalmatlanok.Van valakinek ebben friss tapasztalata? Az űrlapot innen töltöttem le.
-
senior tag
válasz bandus #284148 üzenetére
Végül a gépit használtuk, de nem sikerült ügyfélkapun bejelenteni az eladást, mert hibaüzenetet dobott a rendszer Felhívtuk az ügyfélszolgálatot, aki átirányított egy másik oldalra, ahol az illetékes okmányirodát kiválaszva el tudtuk küldeni csatolmányként az adásvételit, illetve kellett egy kis szösszenetet is írni arról, hogy mit is akarunk. Kíváncsi vagyok, hogy jön-e rövid időn belül visszajelzés, mert ha nem, akkor mehet be a párom személyesen.
-
senior tag
válasz kisza25 #284475 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam, hogy milyen gyorsasággal követi le a változást.
Bandus: én Fueliot használok, de nincs összehasonlítási alapom másik appal.
-
senior tag
Wifis tolatókamerát tudna valaki ajánlani, vagy ez felejtős kategória? Aliexpress/eBay megoldásoktól sem riadok meg!
Nincs egérmozi az autómban, így mivel a telefonom amúgy is általában fel van rakva középre és megy rajta a GPS, arra gondoltam, hogy valami wifis-androidos megoldás is jó lenne nekem, ráadásul még túl sokat kábelezni se kéne.
-
senior tag
Valakinek van tapasztalta Ali/ebay/stb. tépőzáras rendszámtábla tartóval esetleg? Vagy hasonló öntapadós megoldással?
A Simple Fix tartó megérkezett, de nem ugyanott vannak a furatok helyei, mint a mostani tartónak, így szét kellene fúrni a lököst, amit nem szeretnék az új verdán.
-
senior tag
válasz MasterMark #311956 üzenetére
Úgy, hogy nem szimmetrikusan készítették el a meglévő 4 furatot
Hasonló a megoldás, mint ahogy #311957 tboldi is írta, tehát max 1-1 csavarral tudnám a meglévő furatokba rögzíteni a SimpleFix tartót. Láttam videót, hogy elvileg az is megtartja, de vannak azért kétségeim.#311961 MunezXBK kár, ez tűnt a legjobbnak eddig. Még opció lehet a kültéri kétoldalú ragasztó, de mintha rémlene valami jogszabály, hogy úgy kell rögzíteni a rendszámot, hogy leszerelhető legyen.
-
senior tag
3 hete adtam el a Focust, nekem az volt a stratégia, hogy a közvetlen konkurenciához lőttem be nagyjából az autó árát, illetve felhívtam 1-2 hasonló autó eladóját, hogy megérdeklődjem az "utolsó árat" (már a szókombinációtól és borsódzik a hátam)
2 hét alatt vitték el a megfelelően belőtt árazással.
-
senior tag
válasz f4lcon #311974 üzenetére
Végül az "ottbszmgazanyját" stratégiát követtem és 1-1 csavarral rögzítettem a SimpleFix-es tartót Így is stabilnak tűnik, de kicsit megbántam, hogy az áttetsző verziót rendeltem, nem pedig a feketét:
-
senior tag
válasz MasterMark #312037 üzenetére
Van, sajnos azt rendeltem meg, már bánom kicsit Conradtól jött amúgy, 1 hét alatt megérkezett úgy, hogy Németországból kellett beszerezni.
#312040 Qru: köszi! Úgy voltam vele, hogy ha már kifizettem, megrendeltem, jó lesz ez. Illetve nem akartam végül full öntapadós megoldást.
#312042 Szada85: annyira amúgy nem aggódom miatta. Az előző kocsin 5 évig volt fent nagyjából egy ugyanilyen SimpleFix keret, végig csillaggarázsban állt, mosásnál sem kíméltem és úgy adtam el pár hete, hogy stabil volt továbbra is.
Elöl kellett két vastagabb csavar nekem is, hátul megfelelő volt az, amit adtak hozzá.Most már csak azon agyalok, hogy milyen anyaggal kellene kitölteni a lökösben a furatot, ha egyszer úgy alakulna, hogy tartót kell cserélni?
-
senior tag
válasz Micsurin #312059 üzenetére
Pont ilyen megoldást kerestem, köszi!
Tök mindegy, hogy ezen a ponton a felület milyen, mivel úgy sem látszik, az a fontos, hogy lehessen bele fúrni és meg is tartsa.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest