Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Ez nem ilyen egyszerű. Quad-hoz is elég a VX450, ha egy vga van. SLI-vel már nem biztos, ha a proci is húzva van. Azaz én nem merem így kijelenteni.
A VX450-et azért írtam, mert annak egy db 12 V-os ága van, nem kettő db kevésbé terhelhető, ezért jobb, mint egy "átlagos" 450 W-os táp.Szerintem is túlzás a 70k-s lap.
-
KMT
addikt
válasz Tothgera30 #6195 üzenetére
Prociból inkább E8400-at vegyél, az E8500 nem éri meg az árkülönbözetet szerintem.
A vinyó jó lesz, de szerencsésebb választás lenne a 640 GB-os WD (WD6400AAKS), mivel az csak két tányéros.
Passzív táp igen drága lesz. Az új enermax pro82+ széria nagyon halk, én azt venném.
(#6194) tzsolesz:
Most akkor 80-as, vagy 92-es kell?
Amúgy itt a fórumon Nyugdíjasnál lehet jóféle ventiket kapni.[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
válasz tzsolesz #6200 üzenetére
Megvan mit kell tenned. Látom a másik topikban, hogy most cserélsz tápot. Na a régiben 8 cm-es venti van. Szedd ki és kösd rá 12 V-ra, ha túl hangos, zavar, akkor 5 V-ra. Ugyanezt csináltam öcsém gépében egy mercury hulladékból kiszedett ventivel. Nem olyan vészes a hangja az intel hűtő mellett. És a vinyók szépen lehűltek.
-
KMT
addikt
-
KMT
addikt
válasz krupitomi #6222 üzenetére
A tápból kijövő molex csati sárga kábelén 12V, a piroson 5V van, a fekete a föld (0V).
Tehát a venti egyik kábelét a földre, a másikat 12, vagy 5 V-ra kell kötni.A 7 V úgy lehetséges, hogy az egyik kábel 12-re, a másik 5-re van kötve. De ez veszélyes, mert ha zárlatos a venti, akkor ugye nincs leföldelve...
Az alaplapi három tűs csati: föld, 12V, fordulatszám érzékelő. A 12 V-ban nem vagyok biztos, lehet, hogy az változtatható feszültségű.
(#6221) MEKK:
Érdemes megcsinálni, ha van rá türelmed. Jobb lesz a légszállítás, és a szélzaj is csökken.[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
A tesztek alapján alacsony fordulaton halkabb, mint a nagytesója.
-
KMT
addikt
Ha jól tudom, abba lehet előre is egy 120asat rakni. Oldalra meg talán 80asat.
Ventiből én bátran ajánlom a noiseblocker-eket, és schyte-okról is jókat hallottam.
Ha nincs valami előlapi szabályzód, akkor érdemes olyan ventit venni, aminek a max fordulatszáma 800-1000 rpm, a jó ventik ennél a sebességnél már halkak.
B verzió:
tacens
Veszel bele még egy 120as ventit előre, két nyolcvanast átkötöd 5 V-ra, és kész a halk gép. -
KMT
addikt
De hogy gondoltad? A molexes csatlakozóban csak feszültség és föld vezeték van, rpm vezeték nincs elvileg. Ezért van csak 2 szál az átalakítóban.
Viszont ha az a szabályzó a feszt állítja, akkor működnie kell az átalakítóval is. Ha nem, akkor meg vegyél másik ventiket.
[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
Kiváncsi vagyok, hogy működni fog-e így. A fordulatszámot mindenesetre tuti nem jelzi majd ki a szabályzó.
-
KMT
addikt
válasz BullZeye #6401 üzenetére
Az azt jelenti, hogy mennyivel nagyobb a proci hőmérséklete a környezeténél (szoba). Különben megtévesztő lenne. Nem mindegy, hogy 10 fokos, vagy 30 fokos szobában tesztelik...
57 dB(A) elég sok, de a TX2 is 53 dB(A). Az S963 meg 50 maxon. És 6 dB növekedés kétszeres hangerőt jelent ugye.
Leszabályozva elég csendes lesz szerintem. Majd számolj be róla, hogy milyen. :]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen processzort vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- TELJESEN ÚJ-TÖBB DB-Tápegység / BE: 230V ac / KI: 52.8W, 24V dc, 2.2A
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- ATX - SFX TÁPOK, Több féle, több márka, nagy mennyiség, folyamatosan bővül.
- LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
- ZALMAN GigaMax 80Plus Bronze 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest