Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
Csak az a baj hogy ha last pick vagyok akkor suppolnom kell és csak blitz-el vagyok jó. Tudom hogy sok a kill suppkont de tf-ben van hogy duplázok az ultimmal(amint beérek a közepére ultizok). Volt hogy már az ultim passzívja vitte el a killt. És van hogy le tudok 1v1-ezni vele valakit. Annie-vel rankeden volt az első supp meccsem nyertük de én éreztem akkor rajta hogy annie-vel én nem vagyok ott jó. Thressel meg nem is tudom.... van hogy megy van hogy nem + a meccseim 75%-ban nem használják a lanternt,
[link] nézd meg a Champion Performance-t. Morgana-val egy bal**sz vagyok. Gyakoroltam vele normált(elég sokat) ,nem sikerült.Én mindig beírom hogy solo lane and jungle pref, de bronzban (nem tudom más div-ben hogy megy) le se szarják. Mondjuk miden általában szívok mert sikerül az ellenfelemnek kill szereznie míg én csak farmolok mert nem tudok ellene mit tenni. Pedig mindig pingelem az ss-t még ha nem is vagyok lane-n. Topon mivel tankot pickelek, elég jól megy. Jungle meg a gankektől függ. Ha segítőkészek akkor easy ha nem akkor szopacs(ilyenkor általában én vagyok a noob szerintük).
-
Zivos
tag
10+ éve online kanasztáztam a Yahoon. Jó, az maximum 4 emberes, de sokkal tisztább volt az ellenfél választás, mert mindenki látta a másik pontszámát. Tehát összeült 4 2.2k körüli ember, nagyjából azonos pontszámot nyertek/vesztettek. Egy 2k pontszámú játékos még véletlen sem ült össze egy 1.8k pontossal, mert nyerni 1-2 pontot nyert volna, veszteni meg 30-40 -t veszthetett. Pont mint a sakkban az élő pontszám. Szóval sokkal tisztább és érthetőbb lenne a játék, eredmény, tudás ha látszana a választásnál a MMR. De legalább utólag. Ha látszik valahol, csak eddig nem láttam nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest