Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz JLHFans #33301 üzenetére
Elsősorban nem azért szar egy champ, mert tank vagy nem. Nem mindegy, hogy meddig bírod ott, pl. Fiddle W egy jókorát dob azon, hogy meddig tudsz maradni a jungleban. Más champpel lehet nincs akkora lifesteal/regen pl.
(#33304) JLHFans: goldban szerintem nem fogod a rankedet kezdeni besorolás után.
(#33307) JLHFans: nunuban az a szar, hogy az ultija lefogás nélkül kb. hasztalan. Az is elszalad az alatt aki nem akar, és annak az ultinak az a lényege, hogy minél tovább tartod. Ráadásul ha megszakítják és nem magadtól hagyod abba akkor nem "sül el" hanem megszakad szóval feleslegesen elment az ultid és még ki is tetted magad a focusnak. Ez a nunu szép és jó, de szerintem nincs teljesen átgondolva, csapat nélkül az a nunu magában semmit nem ér (azért más champpel tudsz jókat hozni csapat nélkül is) ráadásul a spellei sem valami jók, W talán egy adc supportolására jó, de ezen felül a Q használhatatlan teamfight alatt (legalább ezt megcsinálnák, hogy minionokra a jelenlegi true damage, champ ellen pedig valami magic damaget sebezne) az E meg.. Egyszer elnyomod és meg is ölnek az alatt amíg te vársz a következő töltésre. Összességében nekem haszontalannak tűnik nunu, talán supportként jobb egy kicsivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest