Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tepenzed

őstag

válasz JLHFans #33301 üzenetére

hát én a tavalyi reset után kb szarok az mmr-re, platos voltam elötte és számtalan alkalommal silveresek+afkok és trollok voltak az első 10 meccsen, ha azokat meg bukod, akkor ugyis szar helyen végzel

• bucketb0b

őstag

válasz JLHFans #33301 üzenetére

Elsősorban nem azért szar egy champ, mert tank vagy nem. Nem mindegy, hogy meddig bírod ott, pl. Fiddle W egy jókorát dob azon, hogy meddig tudsz maradni a jungleban. Más champpel lehet nincs akkora lifesteal/regen pl.

(#33304) JLHFans: goldban szerintem nem fogod a rankedet kezdeni besorolás után.

(#33307) JLHFans: nunuban az a szar, hogy az ultija lefogás nélkül kb. hasztalan. Az is elszalad az alatt aki nem akar, és annak az ultinak az a lényege, hogy minél tovább tartod. Ráadásul ha megszakítják és nem magadtól hagyod abba akkor nem "sül el" hanem megszakad szóval feleslegesen elment az ultid és még ki is tetted magad a focusnak. Ez a nunu szép és jó, de szerintem nincs teljesen átgondolva, csapat nélkül az a nunu magában semmit nem ér (azért más champpel tudsz jókat hozni csapat nélkül is) ráadásul a spellei sem valami jók, W talán egy adc supportolására jó, de ezen felül a Q használhatatlan teamfight alatt (legalább ezt megcsinálnák, hogy minionokra a jelenlegi true damage, champ ellen pedig valami magic damaget sebezne) az E meg.. Egyszer elnyomod és meg is ölnek az alatt amíg te vársz a következő töltésre. Összességében nekem haszontalannak tűnik nunu, talán supportként jobb egy kicsivel

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés