Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Kakievés: ha látod, akkor sózz rá egy jókorát a seggére és a tiltószót mondd. Később az utcán nem mindegy hogy megszaglássza-e vagy meg is kajálja, utána esetleg kézennyal
Az erősen harapásos dologra még az is jó ha harapáskor a pofáját a fogaira szorítod (persze csak ésszel) lehet kicsit vinnyogni fog de megérti hogy mit akarsz► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz kircipeti #4447 üzenetére
Sokan szoktak lenni Előtte erdőben voltunk vagy 2 órát, jól ki lett fárasztva, amikor rájött hogy a Dunára megyünk, alig lehetett visszafogni. Leértünk, ott volt a másik két kutya, na mondom mehetünk is tovább, ezek itt veszekedni fognak. Odajött a nagyobb kutya, szimatoltak egy kicsit, de nem nagyon érdekelte Brúnót a másik kutya, inkább a vízbe ment volna. Eddig mindig az volt hogy szimat, aztán ugatás, esetleg ráugrálás... de most nagyon nem érdekelte a másik két kutya, csak a hűsítő víz. Mindig lehetne ennyire "állatbarát".
Frontline spot on-t kapott, egyelőre nem találtam rajta kullancsot.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz kircipeti #4452 üzenetére
Enyém se támadólag megy oda, játszana inkább. Bár a legtöbb esetben elég hevesen Ami meg furcsa, hogyha pórázon viszem akkor sokszor ugat a másik kutyára, de csak arra ami kint van. Múltkor a Dunánál meglógott, két rotihoz futott oda, akkor meg csak szimat volt - az elején, aztán jött volna a játék de mindenki vitte a kutyáját a másik irányba.
Amikor mentünk le, egy padlócirkálóval is találkoztunk, szimat-szimat 5-10 mp-ig, aztán a lábával jelezte, hogy játszani kéne, a kis öleb olyat pördült a tengelye körül hogy öröm volt nézni
Sün volt nálunk is, több is, arra mentem ki éjjel 2 körül hogy furcsa hangon ugat a kutya.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
.
Figyelem az idegeneket ...
... te mit szeretnél? ...
... hmmmm?? ...
... én játszani!!! ...
... futni jobbra ...
... futni balra ... - háttérben az éjjel kiolvasott újságok
... ezt is kiolvastam az éjjel ...
... ülök szépen ....
... feküdni is tudok ... (de még hogy, mindig útba)
... kacsintok is ....
... ezek után a napi simogatást is elvárom!ps: tudom hogy ezek voltak már, csak az a képfeltöltő oldal nem igazán megy már, így feltettem a ph-ra, itt megmarad
-
Winner_hun
titán
válasz kircipeti #4486 üzenetére
Ahonnan lopkodta az úgy el van most barikádozva hogy én se tudnék onnan újságot kivenni Ettől független talált kartonpapírt és azt miszlikre darabolta. Kíváncsi vagyok holnap reggel a kocsimon rajta lesz-e még a ponyva, féltem a jégtől, telepakoltam takarókkal meg rongyokkal és ráhúztam a ponyvát. Télen leszedte nem egyszer...
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Ti kutyá(i)tok szokott sóhajtani?
Enyém ma feküdt a bejárat előtt, anyukám átlépte, majd a kutyám sóhajtott egy akkorát, hogy anyukám megfordult, nem tudta ki volt az, azt hitte ember van mögötte...► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz niyabinghi #4521 üzenetére
Ezen a faj meg fajtatiszta dolgon épp a héten agyaltam, régen én is fajtisztának mondtam volna, aztán itt olvastam hogy az fajtatiszta. Megérteni nem próbáltam, az az elnevezése és kész. Gondolkoztam hogy mi a különbség, baromi egyszerű. Vagy kutyatiszta vagy németjuhász*tiszta
* más fajnál más természetesen► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Lehet hogy veszek egy szukát Brúnó mellé, ugyan azok a szülők, számíthat ez valamit?
-
Winner_hun
titán
Ojjee.
Voltunk az erdőben, majd go to Dunára. Erdőből kijövet ment előttünk más is a kutyájával, na az enyém ment volna utána, alig bírtam visszafogni. Át a főúton, ők el balra, hurrá, nem fog húzni. Átmentünk a főúton, másik, nagyobb kutya előttünk. Hurrá... lassabban mentek mint mi, mikor mellé értünk nem igazán érdekelte, húzott továbbra is, mikor mögé kerültünk. Tudta hogy a Dunára megyünk, nem is volt nyugton míg le nem értünk.
Ugrált a vízben, leveleket cibálta szét, fadarabot bedobáltam neki, kihozta, ugrált, morgott, "játszunk már, kergetőzzünk már! " opció nagyon élt benne. Aztán a fát messzebb is bedobtam, bement amíg leért a lába, vacakolt, aztán lesz ami lesz alapon beugrott a mélyvízbe. Nem érte el az első ugrásra a botot, nem baj, beúszott érte. Végre
Amikor leértünk akkor is néztem hogy hogy "megbátorodott", a fejét úgy dugdosta a vízbe, egész ellepte a szemét.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz niyabinghi #4529 üzenetére
A tegnapi kerti zuhanyos fürdőt nem igazán akarta, legalábbis az elején. Látta hogy oda hívom, ment el. Rátettem a nyakörvet, odavonszoltam, mikor már ott voltunk akkor nem igazán ellenkezett, csak 1-2 alkalommal próbált meg lelépni, de nem jött össze neki, elég jól bírta szerencsére.
-
Winner_hun
titán
Teljesen diszpláziamentes a kutyám
Törzskönyvet utólag lehet valahogy szerezni? Vagy külön csinálni?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Reggel kicsit játszottam a kutyával mert mindenki elment itthonról és előtte egy kis mozgás csak nem árt neki. Dobáltam neki ezt-azt, aztán labdát előre, majd egy almát hátra. Rohant az almáért, én hülye meg háttal a kutyának, a kocsimhoz közel álltam, persze hogy kettőnk között rongyolt át, engem rendesen meg is lökött, igen erősen meghúzódott a bokámnál valami. Be is dagadt, most már jóformán ráállni se bírok a lábamra, bár lehet ez a pihentetés miatt van, mert amíg mozgattam addig lábujjhegyen "vígan" elmászkáltam. Miért mindig a legrövidebb utat kell választania? Második alkalom volt hogy elborogatott, az elsőnél még ő is nyikkant
-
-
Winner_hun
titán
válasz Adonimus #4702 üzenetére
Mennyit foglalkozol /tok vele? Az én németjuhászom 1 évesen már rég nem lopkodott. Amikor viszi azt, ami nem lett neki odaadva, nem az övé, akkor kapott egyet a seggére és mondtam neki a tiltó szót, az elején még ki kellett venni a szájából az eltulajdonított cuccot, de már ha el is visz valamit, rászólok, kiköpi és úgy megy tovább. Vagy csak bámul hogy ezt most miért
Tán most alakul ki benne az őrző-védő dolog, azért támad néhány emberre. Csak idegeneknek esik neki vagy közülük is válogat? Esetleg valami szagot érezhet rajtuk► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Ha én akarom lelocsolni akkor nem, de ha van akkor szívesen belemegy, sőt. Ha tudja hogy a Dunára megyünk akkor nincs kegyelem számomra, alig bírok vele úgy húz. Sőt, ha ugyan itt még kutya is van akkor az sem érdekli, csak a víz. Pedig ha kutya van akkor aztán menne játszani, néha ott is nehéz visszafogni (pláne ha előtte szabadon volt ő is és a másik kutya is, a másik megy el akkor jajj nekem)
-
Winner_hun
titán
Létezik fekete szemű (németjuhász) kutya?
-
Winner_hun
titán
válasz kircipeti #4759 üzenetére
Nem nagyon csináltam mostanság képet, tán ez a legutolsó
A fekete szemet amúgy azért kérdeztem, mert tegnap amikor jöttem haza sétából megállított valaki, hogy jujjdeszép kutya, ha tüzel a szukája akkor lehet-e szó hogy felkeressük.. nézte a szemét és mondta hogy nem fekete, mondtam nem, sötét barna. Nem hallottam még fekete szemről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest