Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaitoX
tag
Mister_X-nek jár egy piros pont az alábbi üzletért
-
törölt tag
bzs73 kollegának kérnék egy nagy pirosat, ezért az üzletért.
-
believil
tag
Kérnék egy pirosat Egyetlen<> kollégának ezért az üzletért.
-
cean
csendes tag
Pirosat kérvényeznék varjujanos kollégának. Ezt a CPU-t vette tőlem. Korrekt megbízható partner.
-
derixon
csendes tag
Egy pirosat szeretnék fixer92 részére aki !!utánvétellel!! vett tőlem egy Lumai 520-ast.
Korrekt vevő!! Ajánlom!!+Annyi különleges hópihe emberbe futok bele, hogy lassan vennem kéne egy hólapátot...
-
Zola007
veterán
Kérnék jutalmul pardeee kollégának egy piros pontot, ezt a memóriakártyát vette tőlem és precíz üzletfelet ismerhettem meg benne.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
G.I.JOE
senior tag
Kérnék egy pirosat aProPeti87 kollégának, mint korrekt vevőnek ebben az üzletben.
-
geza118899
csendes tag
piros osztás!!!!! V.T.- nak vett tőlem egy xbox360-at
és zoltan6-nak egy piros vettem tőle ramot procit . köszönet mind a 2 ügyfelemnek korekt üzletemberek
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=geza118899
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék egy piros pontot kérni joao fórum társnak korrekt megbízható egy ilyen laptopot vásárolt!
Köszönet érte!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék egy piros pöttyöt kérni furdancs Fórum társnak egy ilyen laptopot vásárolt!
Köszönet érte!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék egy piros pontot kérni egy ilyen laptop vásárlásáért mandju fórum társnak Köszönet érte!
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék egy piros pontot kérni palkai fórumtársnak egy Remek lenovo thinkpad l430 vásárlásáért!(a Linket nem találom elnézést érte)
Köszönet érte!
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék egy piros pontot kérni pisti222 fórum társnak korrekt megbízható egy ilyen laptopot vásárolt tőlem!
Köszönet érte!
-
taso1981
csendes tag
piros pont Pici74 [link]
[ Szerkesztve ]
-
jokeman
aktív tag
Szeretnék egy piros pontot kérni swift68 fórum társnak korrekt megbízható vásárló egy Samsung S3 LTEvásárolt tőlem!
[ Szerkesztve ]
PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
LaptopSystem
őstag
-
don dante
aktív tag
válasz Fazer600s2 #18563 üzenetére
Hy!
Kérnék egy pirosat Fazer600s2 részére ezért az üzletért... Korrekt megbízható üzletfél...
Köszönöm!
TELEFONON GYORSABB!!! Samsung Galaxy s6 edge...:)
-
törölt tag
Pirosat kérnék csobogtato részére, töltőt vettem tőle. Minden rendben zajlott, ajánlott eladó!
-
yadira
csendes tag
Kérnék egy pirosat Traktor800 felhasználónak a sikeres wd250 üzletért.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
kingadam
csendes tag
[ Szerkesztve ]
DESKTOP: Gigabyte GA-H87M-HD3 | INTEL Core i5-4570 | Corsair Vengance 2*4GB | Corsair CX-600 | 2* WD Green 2 TB 2* WD Green 1,5TB 1*WD Blue 500GB | Sennheiser HD595 HTPC: Streacom fc5 | Gigabyte B85N | INTEL Core i3-4330 | Kingston 2*4GB | OCZ Agility 3 60GB | HDPLEX HiFi 250W | Arcam irDAC
-
Vincent_
aktív tag
válasz BlueAthlon #18188 üzenetére
Vissza is kérnék pirosat BlueAthlon kollégának a 6770-es vételéért.
Köszönöm!
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
datatomm
tag
[ Szerkesztve ]
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
adrián83
újonc
Kérnék egy piros pontot sickboy25 fórumtársnak, egy eladott sega mega driveért.
-
zsoika
addikt
Piros pontot szeretnék kérni Roli27 -nek, egy garanciás GIGABYTE GA-Z77-DS3H alaplapot vettem tőle személyes átvétellel. Minden rendben zajlott, ajánlom mindenkinek korrekt eladó!
-
veterán
-
RoliTyler
csendes tag
[tbalazs14] fórumtársnak szeretnék kérni egy pirosat.
Megvette [Sony]telefonomat .
Megbízható korrekt ,csak ajánlani tudom[ Szerkesztve ]
-
Brütyüsz
csendes tag
-
decibeldrag
tag
Üdv!
Egy pirosat kérnék Csabee fórum társunknak,ezért az üzletért:
http://hardverapro.hu/apro/2db_vilagito_ventillator_rotator/hsz_1-50.html
Korrekt-,pontos eladó,korrekt áru!
Köszönöm szépen!"A processzor füsttel működik, ha kijön a füst, akkor Nem működik többet!" AMD FX9550
-
GOTiBI
csendes tag
válasz decibeldrag #18595 üzenetére
Üdv GOTiBI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest