Hirdetés
Aktív témák
-
TriX2010
tag
TXT-nek szintén jár a piros pont. Korrekt, megbízható partner volt. A Proci gyönyörűen megy, amit vettem tőle.
\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
TriX2010
tag
Vásárlói piros pont gabi123-nak. Bizalmas volt, mindent úgy csinált, ahogy ígérte, nem csak szórakozott mint sokan... Természetesen utalán után korrektül postázva is lett neki egy szünetmentes táp, amivel remélem elégedett.
\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
TriX2010
tag
válasz gyuszmo1 #17469 üzenetére
gyuszmo1-nek egy nagy piros pötty!
Korrekt, rugalmas, megbízható eladó. Az ASUS M4A89GTD Pro/USB3 alaplap amit vettem tőle, hibátlanul megy, ahogy az ígérve volt.\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
TriX2010
tag
Piros pontot kérnék wildc2 felhasználónak vevőként és eladóként is! Csere üzlet volt az alábbi termékekkel:
OMNIA 2
DCR-SX30Továbbá piros pont jár még sonyextreme felhasználónak vevőként. EZT a fényképezőt vette meg. Minden alkudozás meg egyéb szórakozás nélkül elfogadva a hirdetésben leírtakat, korrektül előre utalt.
Ilyen üzleti partnereket kívánok mindenkinek.
-
TriX2010
tag
-
TriX2010
tag
-
TriX2010
tag
Kérnék egy pirosat KillHates-nek EZÉRT az üzletért. Pm-ben jelezte, hogy tud kijelzőt, és másnap a megbeszélt helyen és időben korrekten le is szállította. A kijelző tökéletesen működik.
Korrekt, segítőkész, megbízható partner!\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
TriX2010
tag
Kérnék egy pirosat spawn21 kollégának. Korrekt, megbízható vevőnek, üzleti partnernek bizonyult ENNÉL az üzletnél.
Csak ajánlani tudom!\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
TriX2010
tag
-
TriX2010
tag
válasz FuckeR19 #39900 üzenetére
Szintén piros jár FuckeR19 kollégának, megbízható üzleti partner, esetemben korrekt, komoly vevő volt!
-
TriX2010
tag
-
TriX2010
tag
Hatalmas piros jár _XXXXX_ kollégának ezért az üzletért... Rendkívül türelmes és korrekt volt! A találka nem ment olyan simán mint kellett volna, az én hibámból, de neki köszönhetően végül megvolt az üzlet! Nagy piros Neki!
-
TriX2010
tag
Kérnék pirosat kilincs89 kollégának, akitől ezt vásároltam, valamint 4 GB Kingmax DDR3 ramot, de azt a hirdetést nem mentettem el sajnos és nem is találom...
Korrekt, megbízható eladó, ajánlom mindenkinek!\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
-
TriX2010
tag
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest