Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Mormota9
csendes tag
Piros pontot kérnék RECSKA fórumtársnak a tőle vett alaplapért. Az üzlettel és az alaplappal minden rendbe volt!
(Az üzletet sajnos már nem tudtam belinkelni!)[ Szerkesztve ]
-
tthomasso
tag
Piros pontot kérnék steew27 kollégának ezért a sikeres üzletért. Köszönettel!
Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!
-
Lucky77
csendes tag
Hatalmas pirosat kérnék
GabN73 kollégának a jó üzletért! -
crysis 2011
aktív tag
danikollar kolegának kérnék egy hatalmas piros pontot ezért az üzletért
-
KSparrow
őstag
Piros pont jár alufelninek, minden redben volt, gyors partner! Egy N80-ast vettem tőle, még aznap feladta, másnapra itt volt!
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Jogee
csendes tag
Piros pontot kérek ezért [Dominó85] fórumtársnak, megbízható üzlettárs.
-
danikollar
őstag
válasz crysis 2011 #45957 üzenetére
Én is kérném a pirosat crysis 2011 kollégának ezért az üzletért.
Korrekt, ajánlott vevő! -
lavor14
tag
válasz danikollar #45963 üzenetére
Egy Pirosat kérnék dankvics kollégának.
Ezért [link] az üzletért. -
KD6-3.7
őstag
kymera pirosat érdemel.
Vettem tőle egy brutál, jó minőségű, olcsóEKL Cold Tower processzorhűtést ami rendben meg is érkezett és tökéletesen végzi a dolgát! Megbízható, jó kapcsolattartó, korrekt eladó! -
godevil
csendes tag
Pirosat kérnék caterman-nak a 120-as samu-ért, korrekt vásárló
[ Szerkesztve ]
-
iHave
csendes tag
Megy piros twinx-nek ezért a telefonért: Nokia 6303 Nagyon ajánlom mindenkinek!
-
hanyutamas
csendes tag
crysis 2011-nek szeretnék kérni 1 pirosat ezért az üzlet ért jo vásárlo ajánlom bátran http://hardverapro.hu/apro/eladva_xbox360_kinect/hsz_1-50.html
-
szigeti0509
csendes tag
Hali tomy_cz fórumtársnak kérek egy Pirosat a rágcsálóért köszönöm !
Élj úgy hogy , ha lepereg előtted életed filmje , érdemes legyen végignézned !!!
-
Nagybanya
csendes tag
Söptöröttő társunknak kérnék egy szép piros pontot az alábbi üzletért. Remélem még találkozunk.
Kérlek privátban válaszolj. Köszi. Laptoptápok nagy választékban!
-
Janby
tag
Eléggé megkésve,de kérnék egy ÓRIÁSI pirosat soulraider kollégának ezért az üzletért
I AM:D
-
Desantos77
csendes tag
-
Dj Bl3nd2
csendes tag
Kérnék egy pirosat maxxenergie-nek ezért az üzletért! --->Asus vidikari
Minden rendben volt: Időben érkezett,tökéletes terméket hozoot! -
crus90
tag
Sziasztok szeretnék piros pontot kérni calf kolléga részére mert ezt a hűtést vette meg tőlem.!
Megbízható és pontos kolléga.!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
csucsbicep
nagyúr
Kérnék egy pirost makro fórumtársnak egy F12Pro ventit vett tőlem, illetve petike2014 kollégának a G530-as prociért(nincs róla hirdetés, mert privátban keresett meg).
-
caterman
csendes tag
válasz godevil #45966 üzenetére
Viszont én is godevilnek a gyors és pontos postázásért.120-as samut vettem.
-
crus90
tag
Szeretnék kérni 1 pirosat petrelli86 fórumtársnak is mert kerestem ssd-t és ő adott el nekem egy ocz petrol 64gb ssd-t.!
-
petike2014
aktív tag
Kérnék egy pirost csucsbicep kollégának a G530-as proci megvételéért (hirdetés nincs mert privátban boltoltuk le).
-
Bisz
tag
Kérnék egy pirosat bazsy1981 kollégának. Egy i3-as procit vettem tőle. Minden rendben zajlott, gyors, korrekt eladó. Mindenkinek ajánlom.
-
hypp01
tag
Kérnék egy pirosat king.mp kollégának ezért az üzletért.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, gyors és megbízható.Kemény vagyok, mint a kiszáradt gumicukor
-
crus90
tag
Piros pontot kérnék hybrid26 fórumtársnak mert kerestem laptopot.! Dell Optilex-ért adott egy Hp Compaq_6720s laptopot.! Megbízható, és leírásnak megfelelt teljesen a termék.!
-
Dzsimmy
aktív tag
Kis Hibás Iphone 3G 8GB alaplap+kompletten telefon!!!
Ezért az üzletért szeretnék egy negatívat kérni: Blazsi1985 kollegának!
A történet:Láttam a hirdetést,felhívtam megbeszéltük a dolgot,10 perc múlva már a számláján volt a pénz (15000Ft) egy csütörtöki napon,ő közölte,hogy már megy is vele a postára.Következő hét kedden a telefon még mindig nem érkezett meg,így ismét felhívtam,akkor kiderült,hogy elkeveredett a címem,megadtam mégegyszer és kértem,hogy küldje el emailben az ajánlott blankettát,ez nem történt meg,de másnap valami számot küldött sms-ben,amire a postán azt mondták,hogy ilyen szám nem létezik.Ismét telefon: ő pedig feladta kedden,küld még egy csomagszámot,az már létezett,ekkor péntek volt.Hétfőre megérkezett a telefon.
Ekkor jött az igazi meglepetés:
töltő,amit megbeszéltünk,hogy küld nem volt benne.
sim kártya tartó nem volt benne,így kipróbálni sem tudtam,hogy egyáltalán fellép-e a hálózatra
hangja a készüléknek sehol nem volt (beszédhangszóró,hangszóró,de még fülhallgatón keresztül sem)
Maximális feltöltésről kb 2és fél óra alatt lemerült,úgy,hogy nem nyúlt hozzá senki
Bekapcsológombja nem működött
Az oldalsó gombok hiányoztak
A kamera nem működött
A digitizer oldala törött volt
A telefont egy sima levélborítékban postázta..
Szétszedtem,mert közben ebayről rendeltem hozzá komplett hátlapot és kijelzőt (jelzem,ez előbb ideért hozzám,mint a telefon).Szétszedés után láttam,hogy az alaplapról a fémlemezek le voltak szedve és valószínűleg kijelző ic is volt benne cserélve,a hang az új készülékházban sem volt.
Ismét telefonáltam: ennek a telefonnak ennyi hibája nem volt...
Meghirdettem az ismert hibákkal a telót,mire egy felhasználó írta,hogy ez már nála is járt és a fennt említett hibák miatt tőle visszavásárolta.Ekkor ismét felhívtam,akkor megbeszéltük,hogy 10-et visszautal,majd elpostázom neki és ha megérkezett,akkor a további 5ezret is visszautalja.A 10e Ft nem érkezett meg.A telefont 5ezer bukással tudtam eladni,aminek mondjuk örülnék,ha még valahogy rendeződne,mert ez mellett a nyakamon maradt a hátlap,amit rendeltem valamint a kijelző is.Lehet,hogy neki nem nagy pénz a 15000Ft,de nekem egyetemistaként eléggé nagy összeg.
Senkinek nem ajánlom!! -
Dzsimmy
aktív tag
Ezért az üzletért HTC Kaiser Tytn II (érintő hiba)szeretnék egy pozitívat kérni christprhrdv kollegának.
Nagyon gyorsan létrejött az üzlet és utána sem maradt rest segítőkész maradni!
Mégegyszer köszönöm neki!
Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest