Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Tockos25
tag
Piros pötty jár Rómeó-nak, egy Asus barebone-t vettem tőle. Posta biztosan tud csomagolni!
AMD, ATI - the BEST
-
geza12
aktív tag
Sziasztok!
geogabcsi-nak adnék egy piros pontot a gyors és korrekt üzletért.
Csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
-
butcher979
csendes tag
Blabcsinak is jár a piros pont. Korrekt vevő, csak ajánlani tudom. EZT vette meg.
-
butcher979
csendes tag
eroltetettnek kérnék 1 pirosat. Korrekt vevő csak ajánlani tudom. EZT vette.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Rottweiler89 #8588 üzenetére
Rottweiler89
türelmességéért és a korrekt üzletért kapja a pirospontot!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Mac_
csendes tag
-
Mr.Grey
tag
Ismét nagy piros Winner_hun kollégának a Paypal-os segítségért!
Megbízható, segítőkész partner. -
usane
csendes tag
Kérnék egy nagy Piros pontot devilke kollégának. Egy 15" laptop kijelzőt vettem tőle és abszolút korrekt partner.
x x x
-
Brianiac
aktív tag
Kérnék egy pirosat petij kollegának, egy procit vett tőlem és minden rendben ment, a hirdetést már nem tudom linkelni mert lejárt.
[ Szerkesztve ]
Lumia 520
-
Telegdy
aktív tag
Pirospont jár maximuska89 kollégának, sikerült probléma nélkül szupergyorsan elüzletelnünk egy Sennheiser CX300II fülest!
Mégegyszer köszi!MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
szigeti0509
csendes tag
Hali , The don emberkének szeretnék egy gigászi fekete pontot küldeni , mert nem megbízható megvolt beszélve hogy megyek fel hozzá bp-re , aznaptól mikor lett volna a biznisz se telefont nem vette fel , se msn-en nem értem el se egy privit nem írt volnas hogy sajnos nem megy valami , pedig előtte ő hívott hogy rendezzük le minnél hamarabb , nagyot csalódtam benne
Élj úgy hogy , ha lepereg előtted életed filmje , érdemes legyen végignézned !!!
-
veterán
janda-nak kérnék egy pirosat ezért az üzletért.
-
Attila71
csendes tag
Üdv.
KDavid17 fórum társnak kérnék egy nagy piros pöttyöt ezért,[link], nagyon korrekt és megbízható üzleti partner.
Köszi.
Üdv.
Attila71 -
pomk
őstag
Jok72-nek piros pont jár a nagyon korrekt hozzáállásért és együttműködésért.
-
Z00L
csendes tag
Pirospont will wilson kollégának egy 2 gigás xD kártya, és egy PDA töltő volt a bolt tárgya.
http://www.villamosfelulvizsgalatok.hu
-
Putya
csendes tag
Piros pont jár ii-adi-nak, a korrekt, gyors ügyintézésért és ezért a lapért.
-
szigeti0509
csendes tag
csao mindenkinek csak ajánlani tudom oil kollegát gyors pontos még salyát költségére fel is hívott ezt vettem tőlle előreutalással méegyszer csak ajánlani tudom ilyen emberből kellene legalább 1.000.000 ha nem több .
Élj úgy hogy , ha lepereg előtted életed filmje , érdemes legyen végignézned !!!
-
zee81
csendes tag
piros pont szigeti0509 kollegának! gyorsan lerendeztük a bizniszt!
Zee
-
atkahun
tag
Hatalmas pirosat Screwdriver kollégának Ezért +a gyorsaságáért!!!
...
-
szigeti0509
csendes tag
Hali zee81 , kollégának kérnék egy nagy pirosat bejegyezni sajna a hirdetését nem találom de utánvéttel vettem tőlle egy 3000-ft-os laptop hűtőtálcát
-
daruu
tag
Piros pont essexboy a jó kis Roccat fülesért!!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
"Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja?"
-
adam3
aktív tag
Pirospontot szeretnék zsolesz010-nak ezért.
-
venom123
tag
blade4 kollégának jár a pirospont a winyóért
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
will wilson
újonc
Piros pont Z00L kollégának korrekt vevő, pontos fizető. Köszönöm a vásárlást.
-
Arany1
csendes tag
Piros pont balu72 -nek gyors megbízható.
Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest