Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
Aktív témák
-
tssajo
csendes tag
Kérnék egy pirosat Poo számára, az 512MB-os Apacer DDR2 RAM modul amit vettem tőle kifogástalanul működik!
-
bakesz001
csendes tag
PIROS PONT DaveJr kolléga részére a hővezető cuccokért.
Minden rendben volt a "előreutalós-postázós" üzlet során. -
Xantomas
őstag
Egy hatalmas pirosat kérnék ro_bert17 -nek a tegnap vásárolt HP patronokért.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Ace Ventura
addikt
Piros pontot kérnék az alábbi fórumtársaknak!
macika.37
kaller1-nak - ezért a telefonért!
majki1111
mrbig25Mindegyikük korrekt vevő/eladó! Bátran ajánlom mindenkinek.
[ Módosította: Sareth ]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Jenny13
csendes tag
válasz MongooseNX71 #32424 üzenetére
Piros pont: MongooseNX71 [link]-nak a sikeres cseréért. nagyon korrekt volt. Csere tárgya az ő részéről:[link].
Az én részemről MotoGP 09/10: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Fenyő
őstag
Hatalmas piros pontot kérnék szalai56 fórumtársnak, aki egy vesa local busos S3-as vga-t küldött nekem házhoz (!) Mindenkinek ajánlom, korrekt, megbízható, rugalmas üzletfél...
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
törölt tag
pirospont jár Kis Joe fórumtársnak ezért az üzletért, megbízható és gyors szállítás, remek termék!
-
NaNorbert
aktív tag
Megint kitudok osztani egy piros pontot.
Tag neve: Komcsi
üzletünk tárgya: SS 9hd egérpadNagyon korrekt volt. És remek terméket küldött el nekem. Jóval a bolti ár alatt.
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
SuperFly
csendes tag
Piros pont FaTHI kollégának a következőért: Intel C2D E6600
'A nappal nap nélkül olyan, mint az éjszaka'
-
Dante85
csendes tag
Nagy piros pont macko20 kollégának a laptop vinyó csere Samsung 500GB asztali vinyóra üzletért.
Gyors és megbízható csak ajánlani tudom! -
benewfy
csendes tag
Egy nagy piros pontot adnék Zoli976-nak! Nagyon korrekt, gyors és pontos partner, mindenkinek ajánlom! +++
-
Szergei
tag
Nagy pirospont Rextra kollégának ezért az üzletért. Korrekt és megbízható vevő, ajánlom mindenkinek.
-
[sultan]
tag
pirosat szeretnék kérni KeNTaGoN-nak a füllgallgató javítás-ért
-
tag
[colos890721] 1 nagy pirosat küldenék mivel elromlott a gépem és ö volt az aki segített nekem megcsinálni.
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok! Piros pöttyöt kérnék CocooN-z kolégának, korrekt gyors és precíz eladó, Ezért a bizniszért
-
Tumak
tag
Kérnék pirospontot .: Kristian:. kollégának !
PQI ramokat vettem tőle, és minen rendben ment! Üdv Tumak![ Szerkesztve ]
-
nincskedvem
aktív tag
Egy nagy pirosat kérnék colos890721 kollégának! g31+e3200 személyesen lebonyolított üzletétért
-
Foxmulder89
senior tag
Piros pont Biznisz Elek kollégának a prociért és a hűtőért!
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Tim82
félisten
Rhino666-nak kérnék ezért az mp3-lejátszóért egy pirosat. Jó cucc, gyors postázás.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
daff
tag
Egy pirosat kérek Ezért a Vga-ért- Shellkreatorkollégának
[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék Black Dragonnak a korrekt üzletért. Kiválóan működnek a RAMok
-
shuttle
tag
Piros pont jár Catch 22 fórumtársunknak a kiváló 8600 gt vga-ért .
Kösszi
– A temetőre az van kiírva: FELTÁMADUNK! – Akkó má' jobb a kocsma, me' oda meg az, hogy SOSE HALUNK MEG. Hofi
-
dugo2010
csendes tag
Szeretnék Bluesummers-nak kérni egy piros pontot a rendkívül korekt gyors,pontos eladásért
tárgyát: http://hardverapro.hu/apro/lenovo_thinkpad_t410i_14_1_1440_900_intel_core_i5/friss.html#msg1アレクサンダ
-
ProZsolt
tag
Pirosat kérek Elrond-nak vettem tőle egy Microsoft LifeCAM Cinema webkamerát. Nagyon rugalmas, és a terméke is jó! Bátran ajánlom mindenkinek!
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest