Hirdetés

Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz M3nyus #13672 üzenetére

    Tody56 kap egy pirosat. Előre utalt, tehát megbízott bennem. Korábbi üzletelésünkről is csak jót tudtam mondani, megy tehát neki a pozitív értékelés.

    M3nyus is kap egy pirosat. Tartályt vettem tőle, mely korrekt áron volt, a hibáit előre elmondta, valamint, hogy a rendeltetésszerű használatot ezek nem akadályozzák. Valóban így is lett! Továbbá olyan pontos, hogy a megbeszéltekhez képest már 12 perccel hamarabb a helyszínen tartózkodott! Ajánlott eladó!

    nándika is kap egy pirosat. Voltak indulatokkal teli beszélgetéseink, az ügy már lassan egy éves, de végtére lezárult.
    Abit Fatal1ty AN9 32x SLI alaplap volt a biznisz anno, majd két év gari volt a lapra.. Tönkrement, gari. Hoppá, bezárt a nagyker (akkoriban többet is bezárt az Apeh). Nándika azt mondta, kiküldi az Abithoz egy barátja. Hónapok teltek, de kaptam tőle kölcsönlapot. Visszajött a lap, hogy nem garizta le az Abit. Én nem hittem el ezt. Elkértem tőle a lapot, és egy nagykeren keresztül én is kiküldtem az Abithoz. Teltek a hónapok, és visszajött. Nem garizta le az Abit. A mocskos pofájukat :DDD.
    Mivel Nándikától vettem, a gariért végtére is ő a felelős, én nem a nagykerrel szerződtem, hanem vele. Az ő kiküldésekor felajánlott egy akkor közepes lapot, AX78-at. De aztán léptem, és én is kiküldtem, a kölcsönlap maradt.
    Most az ügy lezárultakor úgy egyeztünk meg, hogy a kölcsönlapot nem adom neki vissza, hiszen fél évet használtam, és egyébként sem ér valami sokat. Így a megoldás az lett, hogy kb. felesben viseljük az elhalálozott Fatal1ty költségeit. Ő egy lapnyival járult hozzá, mely azért jóval a Fatal1ty értéke alatt van, de mégsem kellett saját költségén egy Fatal1ty-t beszereznie. Én pedig azzal járultam hozzá, hogy ezt elfogadtam, tehát Fatal1ty helyett van egy kb. fele értékű lapom.
    Szerintem ez egy – mindkét fél részéről egyenletesen – korrekt, kompromisszumos megoldás. Én sem követeltem tőle súlyos tízezrekért Fatal1ty-t, ő sem hagyott szarban, mert adott lapot, ami használható. Mégegyszer hangsúlyozom, jár neki a pirospont!

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Aktív témák

Hirdetés