Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
válasz cappa72 #3913 üzenetére
Még egyszer Urak nagy köszönet nektek! és örülők hogy van ez a csoport !!!
Meg mentettek pénz ügyileg azt hittem jó telőt veszek de hát emberi dolog tévedni fölég olyannak aki nem ért hozzá mint én még egyszer köszönet nektek és a csoportnak hogy van !!!Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
szepisti
csendes tag
válasz cappa72 #3913 üzenetére
Sziasztok,sajna én is beleszaladtam,ebbe a lenovo s900-as dologba,megy a telefon,
de nem kezeli a memória kártyát,meg a belső memóriából is csak a rendszer tárhelyet látja,
amúgy az antutu 49000 pontot ad rá,4 gb memória,és mtk 6592 proci van benne,8 magos, viszont az mtkdroid azt írja,6572,(fake 6592),rootolva van,most találtam egy oldalon ehhez való romot ha igaz,de még nagyon sok lesz vele a gond úgy érzem,ehhez lehetne írni egy romot,amin működik a memória kártya?Ebben tudna segíteni valaki esetleg? 4.4.3 van rajta,néztem már aidával is,ezeket az adatokat mutatja!
Megköszönöm a segítséget,ha esetleg valaki tud ebben egy kis útmutatást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest