Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Egyebkent ha nagyon szavazni van kedvetek kedves userek; akkor inkabb arrol szavazzatok melyik moderatorert nem rajongotok az ugy erdekesebb /es persze az is legyen benne, hogy miert.../
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Vangelis
félisten
Még a moderátoroknak is lehetnek hibáik...... hittétek volna?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
sharpapa
senior tag
+1 szavazat Den-nek.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
NoLF
veterán
a topik értelmetlenségéből adódóan nem nyilatkozom.
viszont imádom a mákos palacsintát.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Integra
titán
ritka hülye topic, lol
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rup1u5
nagyúr
lol
[seggnyalós szmájl]Why don't you knock it off with them negative waves!
-
tiv83us
veterán
Bovebben? /Nem emlekezhetek en sem mindenre./
Szerk; hogy unszampatiadat csokkentsem /es hogy lasd kivel van dolgod / utana atbongesztem az utolso 100 hsz-edet es megtalaltam az esetet. Szoval azthiszem azert figyelmeztettelek, hogy ne izlestenkeledj. Ezt arra a hsz-edre irtam, amiben az allt a legjobb nok topikban ''Jo a fingoja''.
Barki masra is raszolnek ezert, mert tenyleg nem szep, nem szemelyed ellen szolt csakhogy tudd.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
zoleeE 13
tag
Márk,Batman
LollR fiam LollR
-
Garfield
aktív tag
Hatalmas szavazat MárK-nak
-
AND1
őstag
Kedbenc moderátorom: Den
Legkevésbé kedvelt mod: fLeSs
Csak...Egy régi PH-s.
-
Kokog
tag
-
_Hunter_
őstag
Loretto
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
bmx powa
tag
minusz egy anaqer-től. de ő már nem is emlékszik ''linda kiskubiellára'', igaz?
én nagyon is emlékszem.
+1 bash-nek, és +1 lesaux-nak. kár, hogy lemondott"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
Darth_Revan
veterán
+1 Viktornak mert ő WoW-ozik
-
Atlantis
veterán
Batman...
Mi zalaiak tartsunk össze.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Batman
őstag
-
AMD!4ever
őstag
+1 szavazat Esmein re Mert jo fej!
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
kedvencem nincs.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
WillChi
őstag
I_Am
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
Atlantis
veterán
Najó, te is kapsz egy szavazatot, sőt, az egész csapat, hogy senki ne érezze magát hátrányba.
Esmein: köszönöm.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem Esmein ő nem rég moderátor de régebben is segitett pár dologban és most is,én rá voksolok!
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Nincs kedvencem, különben is, minden Caps Lockos átírhat bármit, és ez így nem fair, szal a moderáció monnyonle...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Drizzt
nagyúr
Moderátor, s kedvenc? Ez a két kategória valahogy kizárja egymást.
Amúgy talán Tiv, vagy I_am.I am having fun staying poor.
-
b14
senior tag
Lesaux
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Egy nagy szavazat az ex-nagyúr báró von kiskunborzaßtó-i ex-offguru esmein frissmodnak ,mert sokat segített a procifeszkóm megbuherálásában a tanácsaival,azóta no fagyás !
+ 1 voks Bash-nak ,mivel az általam itt megismert fórumtagok közül ő az ,aki a földön jár
MOD :
Sanya : kedvencem nekem sincs
[Szerkesztve]"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
tiv83us
veterán
válasz God Vazzeg #264 üzenetére
Olvass mar. Tragar es izlestelen. Nem ugyanaz.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Foobar
tag
Cathfaern (talán jól írtam le).
-
Robaj
addikt
Mind1ik mod
Ritkán találkozok velük, alig lehet észrevenni őket PH!-n!
Máshol szó nélkül ismeretlenek törölnek hsz-eket... -
tiv83us
veterán
válasz God Vazzeg #289 üzenetére
Ha nincs igazam akkor nincs igazam es kesz. Most mindegy, hogy mod vagy nem.
De szerintem izlestelen volt, de mivel nem volt ban es semmi ilyesmi igy errol kar is tovabb vitaznunk, mert attol meg senkit nem ert kar, hogy figyelmeztetve lett.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Korcsii
őstag
+1 szavazat Batman-re. Szerintem rendesen végzi a doldát.
-
AlBundy
aktív tag
Bash, Den
Ma bejött egy kövér nő a boltba...
-
T. Almeida
senior tag
Bash.
-
nofene
aktív tag
Újabban I_Am és Tiv, de csak mert Den eltűnt .
-
SGC
tag
Grafiqs, Loretto és WN31RD urak ellenőrzőjébe 1-1 méretes feketepont került, mivel szinte egyik pillanatról a másikra, látszatérvekre hivatkozva közösen bezárták a méltán népszerű ''Topik 30 felettieknek'' topikot a Fáradt Gőz-ben. Bővebben: link
Csak azt nem értem, egy ilyen kis és belterjes topik bezárásához miért kellettek hárman???Lehet élni nyúl nélkül is, de minek?
-
Dufresne
addikt
Grafiqs, Bash és Batman asszem ide többet nemérdemes írni
-
I_Am
veterán
Most mondjam azt, hogy ha itt lettem volna akkor 4-en?
Utólag visszaolvasva a totyikot igazat kell adnom a zárásra. Mivel téma nem volt, ezért még az OFF-ba is simán elfért volna a beszélgetés, de még ott is szóltunk volna a chat jelleg miatt.
És egy-két 30 feletti ember úgymond gyerekes viselkedése is hagy némi kívánnivalót maga után a totyikban.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest