Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz Winner_hun #603 üzenetére
Figyelgetek, ami szembe jon, azzal kapcsolatban intezkedem, kovetem az esemenyeket majd minden nap, viszont modkert nem csinalok mar jo ideje, arra mar nem futja az idombol.
Napi minimum 10-11 ora mellett, heti ketszer duplaban orulok, ha lepest tudok tartani
Meg ugye az ember szeret olvasgatni es irogatni a sajat kedvere, es inkabb ezt reszesitem elonyben, mikor hazaerek.
Hozzatartozik meg az is, hogy tiv meg en azert meg szoktuk beszelni a dolgokat, mikor o moderal, fele aranyban az kozosnek minosithetoAssuming Control
-
Gambit
őstag
"hogy tiv meg en azert meg szoktuk beszelni a dolgokat"
Mondd ki nyugodtan, hogy füttyentesz, és tiv ugrik is moderálni.
p.s.: Nemsokára közel leszünk egymáshoz, aug. 1-én megyünk NY-ba. Ti meg akörül DC-ben lesztek, ha igaz.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
GC-EvElyN-
senior tag
Hello!
Én szívesen vállalom a tisztséget. Egy kis idő elteltével nagy valószínűséggel leginkább az én nevem fordulna meg ebben a topicban.(ne-ban)[ Szerkesztve ]
Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Wolverine
félisten
válasz GC-EvElyN- #608 üzenetére
Az önként jelentkezés a moderátori alkalmatlanság első tünete
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
BITBOYS
addikt
válasz GC-EvElyN- #610 üzenetére
Wolverine jól látja
...és akkor még ott a moderátori tízparancsolat. -
Ampampam
csendes tag
Hajrá DEN!!!
Konzerv mindörökké!Az miért van, hogy a modik nem írnak ékezeteket???
Köszöntem...
-
Kidus
őstag
válasz Ampampam #613 üzenetére
Melyik moderator nem ir ekezeteket?
Amugy nagyon egyszeru, nekem igy kenyelmes, masnak meg ekezettel, nem gondolom, hogy barmit is rontana a kommunikacio milyensegen, de ha egyszer valaki meggyoz az ellenkezojerol, megterek, eskuszom
Masreszrol meg nincs osszefugges a moderatorsag es az ekezetes iras kozt...A tizparancsolat meg ha jol emlekszem, valami domperrel kezdodik...
Assuming Control
-
ngabor2
nagyúr
-
Snoop-y
veterán
Nincs kedvenc moderátorom
( tudom tudom fa**nak írok ide de ez is egy vélemény )[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Kidus
őstag
válasz parandroid #620 üzenetére
Az a vicc, hogy magyar kiosztas van, angol billentyuzettel, de irjon ekezeteket a halal, lelassit, es azt nem szeretem
Assuming Control
-
Genius007
őstag
válasz parandroid #620 üzenetére
Erről beszélek!
De hogy ne csak OFF legyen, nekem nincs kedvenc moderátorom!
Kidus: De ha ékezetes betűket írnál mindig, akkor egy idő után rá állna az ujjad.
[ Szerkesztette: Genius007 ]
[ Szerkesztve ]
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
máyköl
veterán
Ha még lehet szavazni akkor RACECAM.
-
gYaLo
őstag
I_Am szerzi nálam a piros pontocskákat
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Csakénvagyok
őstag
Mé' kéne kedvenc börtönőröd legyen?
Kerestem az antitopikot, de nem lelem! -
Atlantis
veterán
válasz Csakénvagyok #629 üzenetére
Ez nem börtön, a részvétel nem kötelező, szabadon távozhatsz.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Sirandrish
legenda
Bordoi, Yetike, Foglalt név
Ők még alig bannoltak párszor( ) és újak és lendületesek és segítőkészek...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Csakénvagyok
őstag
Pirospont philoxeniának és yetikének. Magánvélemény, de őket nem láttam indulatból moderálni, sőt, tisztességesen teszik a dolgukat. Gratula.
Tok' én ilyet is -
Dr. Romano
veterán
Racecam és Quicksilver, még ha nem is modok
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
tolts.hu
őstag
philoxenia
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
mate0217
aktív tag
I_AM a legjobb
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
Killing
addikt
Nekem ngabor2 és philoxenia a kedvenc moderátorom.Szimpatikusak.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Badman 4ever
őstag
Mivel nekem eddig nem volt gondom a modikkal, mindet kedvelem. Mondjuk ha az akció közbeni tevékenységet nézzük Philoxenia, yetike és a télapóbácsi a kedvencem (bár ő házigazda).
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
dudika10
veterán
Ha már újra köszönthetjük magunk közt, leírom, hogy az én egyik kedvencem I_Am.
Valamint yetike és Abu85 (bár HG) is nagyon szimpatikus figurák számomra.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Killing
addikt
Most már ő is az.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
puttputt
őstag
Philoxenia rendkívül rendesnek tűnik, jó a stílusa, korrekt, jól intézkedik, stb..., ő az egyik.
Nemrég pedig megismertem "yetike"-t személyesen is, sőt, csocsópartnerek is voltunk a "Mobilaréna Szerkesztői Dream Team" ellen. Úgyhogy, maximálisan megérdemli a pozitív értékelést.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
tolts.hu
őstag
ngabor2: most kaptam egyéni rangot tőle.
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Mr.Csizmás
titán
fav
Kidus, ngabor, bolondember, dajkopali
N°1 Abu85
+1 philoxenia mert kollega
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs