Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
A jelenlegi sisakom kicsit kezdi megadni magát, ezért keresgélek valami igazán jó és tartós sisakot. Első körben ne korlátozzon az ár, csak a minőség.
Feltételek:
- könnyű
- rovarháló
- pattintós napellenző, a tépőzáras/ragasztós mindig leesett.Ami eddig tetszik, az az Uvex Tout i-vo cc. A gyártókat nem ismerem, várom az ajánlatokat.
-
ngabor2
nagyúr
Az Endurán kívül tudnátok olyan nadrágmárkát mondani, aminek a belső comb része meg van erősítve? Már a második túragatyámat koptatom szét a bicajjal (Extreme, TNF), és az nem olyan nagy boldogság. Nyárra van több rövidnadrág, de télen kicsit necces lenne abban betekerni a melóhelyre
Most egy Endura SingleTrack II-t néztem ki, remélem van a méretemben.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Hasaggymeg #56152 üzenetére
Jöhet olcsóbb is, csak tartós legyen. Különben marad a "kettőből egyet" megoldás, a kikopott nadrág ülepére egy másikból kopóréteget kell varrni.
-
ngabor2
nagyúr
Egy kis tanmese, hogy jártam a lámpámmal. Cree XML-T6 led, 1x 26650 Li-ion akku. Az elmúlt napokban elkezdett rosszalkodni, menet közben elment a fénye. Szétszedtem a lámpa bevezetésénél, ott el volt törve a kábel. Ráforrasztottam egy kevésbé rideg vezetékpárt, 2 napig stabilabb volt. Ma megint elkezdett vacakolni, főleg ha az akkutartó csatlakozóját mozgattam. Gondoltam az 5,5/2,1 csatlakozó előtt tört meg a kábel, lecseréltem azt is, meg egyúttal rövidebbre vettem a kábelt, ne lógjon. Viszont továbbra is villogott. Ekkor bele akartam nézni a csatlakozó aljzatába is... ekkor derült ki, hogy az meg laza, az nem érintkezett rendesen. Meghúztam, azóta jó. Vagyis majd hétfőn kiderül, akkor megyek vele legközelebb melóba.
-
ngabor2
nagyúr
Tudtok javasolni magyar webshopot, ahol lehet normális nadrágot venni? Vagy semmi választék, vagy horror ár, különösen a külföldi oldalakhoz képest (ahonnan őszre ér ide a nyári gatya... tudom, miért nem rendeltem meg januárban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest