Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby2o6
senior tag
válasz angyalpc2 #257452 üzenetére
Szerintem ezt a rugózós kormányszár dolgot engedd el. Nem használtam ilyet, de nem hiszem, hogy kiváltana egy jobb teleszkópot. Szerintem ugyanúgy rázna, hisz csak fel-le mozog, de nincs semmi csillapítása, és nem tartom kizártnak, hogy ez a csillapítatlan rugózás a kormányzás rovására megy.
Kezdetnek próbálj meg kiengedni az első gumiból. Nem tudom, milyen nyomáson használod, meg azt sem, hogy milyen bringa ez egyáltalán ( mtb, trekking, az outit az egyenes kormány miatt kizárnám ), de elöl még aszfalton is elég az 1,8-2 bar, természetesen súlyodtól függően.
Egy riser ( ívelt ) kormány is segíthet, de attól ne várj nagy csodát. Ha most úgy érzed, hogy nagyon ráz, egy riser kormánnyal sem lesz lényegesen kényelmesebb. -
Khelben
nagyúr
válasz angyalpc2 #257452 üzenetére
Nekem Redshift van országútin, én szeretem. Pont annyit csillapít, ami kicsit kisimítja a magyar utakat. Ha meg több csillapításra vágysz, lehet variálni a különböző betétekkel. A mozgását nem érezni, csak erőteljesebb fékezéskor.
Teleszkópot természetesen nem vált ki, ennek csak pár mm-es mozgása van. Erősebb úthibákat se tudja kiszűrni. Csak rezgéscsillapításra való, de azt jól csinálja.[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz angyalpc2 #301267 üzenetére
Városba, 26", kedvező árban még ezt is fontold meg.
Nekem varosin már évek óta ez van. Nem kopik, nem sodródok kanyarban, jól gurul, és nem drága
cst c1446:
[link]Az altalad írtak fűben, sárban jobban kapaszkodnak, viszont betonon az oldalsó bütykök miatt jobban sodródnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest