Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz peetie1 #291978 üzenetére
Én november óta 8/16, szinte kivétel nélkül (talán 2-3 nap volt, hogy eltoltam és nem 10-18 között ettem, de a 16 óra koplalás mindig megvolt), + Wim Hof (ez utóbbi csak úgy szórakozásból, 1 perc jéghideg víz a zuhanyból ).
Szinte semmit sem fogytam ( na jó kicsit, 80-81-ről 77-79-re, de ezt is csak most a végén) és a koplalásérzésen túl sok mást nem tapasztaltam. Valamikor 8-10 éve (ugyanúgy 80-81 voltam) mértem egyet a mérlegemmel (Salter, amolyan mindent is mérős), de azóta nem, ha eszembe jut ma, holnap utána olvasok, hogyan is működik és mérek egyet, mert már elfelejtettem. ...azt viszont nem tudom megtalálom-e még a régi mérésem eredményeit felírva, de ha jól csalódok akkor 20% fölött volt a testzsír százalék.🤔...aztán lehet rosszul emléxem. Ugyanakkor szerintem ezen elektromos ellenállást mérő mérlegek eredményeit erős fenntartással kell kezelni.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest