Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- ALZA vagy eMAG?
- Hiányzik a gamer érzés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz sebgutkopf #204991 üzenetére
Nem, csak hogy az MTB cipő talpa sokkal bénább egy túrabakancsénál (én nem láttam még olyat, ami rendesen alkalmas lett volna kapaszkodásra, az orrába csavarható karmok valamit javítanak, de mindig nagyon kompromisszumosnak tartom őket gyaloglásra), eltömődött, tolni kellett, úgy csúszkált... És a túrabakancsom talpával semmi gondom nem volt a taposón, pedig a taposóm se egy vadállat, a közepén nincs is szegecs sajnos. De elég puha anyagú a talp, a nagy redők ellenére nekem jól működött. Van kemény talpú bakancsom is, az vacak erre a célra.
hozzáteszem, hogy a kamáslinál meg jobban szeretem a téli cipőmet, hamarosan be is izzítom. A kérdésedet mégegyszer elolvasva tulajdonképpen volt kellemetlenebb túrám, de csak ennyi, nem volt rossz vétel a téli cipő amúgy.
#204987 : Hasaggymeg, erről az udvarról valahol van egy éjszakai fotóm, ahol róka (a négylábú fajta) mászkál a padok között
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Cyberpunk 2077 - Túl a 30 millión
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- DIGI kábel TV
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest