Hirdetés
Aktív témák
-
stargazer
senior tag
válasz becuszabi #8191 üzenetére
hát igen minden apróságból összejött még rá egy huszas, és igazad van, de akkor miből engedjek ha már az alapárat levittem? ha leviszem akkor még kell engednem, akkor megette a fene az egészet. de különben lehet hogy mégsem adom el, elvégre rinyálós kis pöcs vagyok hogy az első komolyabb tekerésnél tapasztalt kétségbeesés alapján a bringát hibáztatom. talán nekem kéne kicsit fittebbnek lennem! áhh, rinyálós kis hisztis k...a vagyok az az igazság. ideje lenne felnőttként viselkedni, és viselni a tetteimért a felelősséget. persze ettől még beismerheti valaki hogy nem épp a legjobb döntést hozta egy ügyben (nekem szimpi ha valaki ilyen csak azt unom már hogy én majdnem mindig rossz döntéseket hozok, ha vásárlásról van szó mooooocskos marketingnek mindig bedőlök )
különben rákerestem a neten hol mennyi ez a bringa és hát nem sok helyen lehet kapni. pár napja még fent volt egy vagy két helyen, de mostanra már csak 1 helyen lehet kapni a farády-nál ahol is 297-ért dobják. más kérdés hogy ha valaki konkrétan ráérdeklődne lehet hogy ők is odaadnák 250-be vagy akár 200-ba. fene tudja. ha nem megy el akkor nem megy el, nem fogom elherdálni, addig is szokjuk egymást. lehet hogy egy kérdést meg fog érni, de csak akkor cserélek ha minimális szívással jár. de az üléscsövet mindenképp hosszabbra cserélem.
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest