Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz Devid_81 #44277 üzenetére
hát ez a gép egy p4 3.2ghz-es csoda helyett lesz, abban van a gt210, és azon hótmindegy, hogy geforce-szal hardveres gyorsítással vagy anélkül nézik a hd videót, akkor is fullon megy a proci, szóval ott semmit nem segít rá a geforce. lehet csak a p4 miatt?
de így most hogy le se játszik semmit, így nagyon alacsony a processzorhasználat -
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #44325 üzenetére
Van ami 2011 óta fut.... az butítottabb rendszer..
Van ami fullos rendszer, de az se volt még idén kikapcsolva...
Na, de most ha 40 naponta kell neki a egy reboot kit érdekel?!
Ha 4 percenként lenne mint egy Blade3-nál, akkor lehetne aggódni...Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
fero02
nagyúr
válasz Devid_81 #44323 üzenetére
Nálam is hasonló a felállás (böngészők sok ablakkal, TC, foobar, office), de van még virtualizáció is néha. Engem általában hamarabb szokott utolérni 1-1 áram kimaradás, mint hogy elérjek több hónapos futást. Ja, meg az auto update is csinált már reggelente meglepetéseket (éjszaka újraindította a gépet), de már kinyomtam a szemét.
-
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #44473 üzenetére
Now you see me akart lenni, csak kicsusztam a szerkesztesi idobol.
...
-
Chaser
legenda
válasz Devid_81 #44635 üzenetére
Egyik számtechboltban kerestem 1x ventire porszűrőt, kérdem a főnökasszonyt mennyiért adják, azt mondja az micsoda, nem is hallott róla. Mondom jó, ott van a hátad mögött Azt mondja nekünk ne lenne? jól kivágta magát
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #44970 üzenetére
De bakker... Mekkora aksi kellhet ebbe?
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DeltaPower
addikt
válasz Devid_81 #45079 üzenetére
Nem vagyok egy nagy horgász, de aszem ez pisztráng vagy lazac, íváskor* olyan szinten be vannak bolondulva hogy ha megijeszted a vízből is kiugrál.
* Az átlag topiclakó kedvéért: az ívás nem egyenlő az ivással. Az ivást azt ismeritek, az ívás a halaknál a szex. Azt meg gondolom nem kell magyarázni.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
faragojof
őstag
válasz Devid_81 #45089 üzenetére
Itt is remegnek már egy kicsit...
MOD:
Valami hasonló lesz majd a spanyol harcsákkal is. Valaki oda is betelepítette a leső harcsát, az meg szaporodik és zabál. Megeszi az őshonos halak elől a táplálékot.
MOD2:
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest