Hirdetés
Aktív témák
-
K6000
aktív tag
válasz TeeBee73 #6712 üzenetére
2009-ben én mit szívtam az ATI 8500 videokártyám eladásakor.
Olcsó 8500 mindenki ráugrott olvasni meg nem olvasnak, hogy ATIASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
GrandeP
addikt
válasz TeeBee73 #6723 üzenetére
Na , Kecsón is van valaki aki szerepelt a napiszaron... szegény!
Baon meg úgy állítja be a dolgot mintha rossz lenne! Pedig hol má?[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #6834 üzenetére
----------------------------------------------------------
Erről jut eszembe, ha valakinek bármilyen formában megvan az "A kutya reggelije" című film, akár feliratosan is, az nagyon kérem keressen meg!
----------------------------------------------------------
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
vikcsi
senior tag
válasz TeeBee73 #6839 üzenetére
Addig nem nevettem a kommenteden, amíg meg nem néztem a kacsacsőrűt
Egyébként nem tudom mi bajotok vele, nagyobb a gyűrődési zóna, mint a volvókbanELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
-
GrandeP
addikt
válasz TeeBee73 #6896 üzenetére
Keressen a hóhér.... vagy Gyík.
Nehogy má, a benyomom neki a pendrájvot azt lefagy a kötsög?! Új windózzal is... Kalapácsot neki, az a megoldás, a végső megoldás az
análhalál!Amúgy talán r31-es lehet...
Biosában a szokásos, semmit sem lehet állítani... energiatakarékosságot lelőttem benne, hátha az zavarja, driverek okésak...
Amúgy muszáj megemlítenem, h ez idáig 5 k volt... Faragojof beszólásával együtt 12 k...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
TeeBee73
veterán
válasz TeeBee73 #6901 üzenetére
Helyesbítek:
Nem Salma Hayek, hanem Satánico Pandemónium.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bartucc
addikt
-
TeeBee73
veterán
válasz TeeBee73 #6926 üzenetére
Ha már itt tartunk:
Szülői felügyelet rovat"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
válasz TeeBee73 #6927 üzenetére
Na, még egy versike reggelre:
"If vodka was water and I was a duck,
I would swim to the bottom and never come up.
But vodka's not water and I'm not a duck,
So pass me the bottle, and shut the fuck up."
-
TeeBee73
veterán
válasz TeeBee73 #6962 üzenetére
Hozzáteszem, nálunk 1' db. KMB van, az is szabadságon. Az, ha a legény a betonkeverőm kitolja az udvarról, én meg eltöröm a kezét, és engem büntetnek meg, az demokrácia?
"Lószart, mama!". Buzik, meg cigányok országa lettünk, az utóbbi 20 évben.
MOD: Ha ezért Warn-t kapok, meg lesz a véleményem a modikól is.[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz TeeBee73 #6962 üzenetére
Dakoták terén egyezik a véleményük, de sajnos nem csak ők csinálnak ilyet. Ugyanúgy jellemzi A Magyarokat is ez a rossz cselekedet, sajnos.
Mondok egy egyszerű példát cigányozás nélkül. Adott mondjuk X fizikai munkás, aki 6 órára, jó esetben 8 órára van bejelentve, már ha be van. Ehelyett csont nélkül dolgoztatnak velük 9-10 órákat is, akik féltvén saját megélhetésüket szó nélkül tűrik és engedelmeskednek. Aztán mivel a főnök látja, h nem halad eléggé a témaság amit elvállaltak (már qrvára viszket a tenyere a pénzre), ezért kitalálja, h az emberek dolgozzanak még többet, de mivel sejti, h lázongás lesz, így beígér vmi kis túlóra pénzt, amit "majd elszámolunk". Innentől kezdve megkapja a mókus a minimálbérét amit eddig is és hónapokig ingyen túlórázik emellett. Aztán egyszer csak fellázad a banda, próbálják kérni amit egyszer beígértek nekik és így járna is, de a főnök továbbra is szarik rájuk. Ez ugye mehet még egy darabig, de jó vége általában nincs. Pénz meg legritkább esetben.
Na most az ilyen egyszerű (sokszor vétlen) emberek hogy tudnának hozzá jutni a kis pénzükhöz? Hát vmit megpattintanak a melóhelyről. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás. Így tudsz Te hozzájutni a "tüzépes" ár alatt cementhez vagy akármihez...
Sztem jelen esetben is hasonló lehet a dolog. Gusztustalan módon tudnak lopni ezek a retkek az tény és való, de h 5t vasat elvigyenek, azt nem tudom elképzelni. Ez se kocsiba, se utánfutóra nem fér fel...az meg h darut és kamion béreljenek annak írásos nyoma kell h maradjon. Arról végképp nem is szólva, h egy ilyen szerelvényt míg megraknak és jön-megy a telephelyen azt még egy süket-néma-vak is észre venné.
Mosdatni én senkit nem akartam, csak próbáltam arra utalni, h néha más is lehet a dolgok mögött.
Na nem tudom mennyire érthető, átlátható a mondanivalóm, kicsit fáradt vagyok már ehhez, meg az ilyet jobb szóban. Írásban több az értelmezési hiba lehetősége.
-
vikcsi
senior tag
-
vikcsi
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Társasjáték topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest