Hirdetés
Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #10097 üzenetére
Kemény.
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #10099 üzenetére
nekem volt szintén 300 mega körüli hangkártya driverem, kérés nélkül felpakolta a manuált majdnem 20 nyelven, köztük japán és 2 féle kínai
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
TeeBee73
veterán
A nagymama és az unokája bujkálnak a 2. vh. idején.
Kisunoka: -Nagymama! Miért olyan nagyok a szemeid?
Nagyi: -Hogy hamarabb meglássam a német katonákat, ha el akarnának vinni a lágerbe.
Kisunoka: -És nagymama! Miért olyan nagyok a füleid?
Nagyi: -Hogy hamarabb meghalljam a német katonákat, ha el akarnának vinni a lágerbe.
Kisunoka: -És nagymama! Miért olyan nagy az orrod?
Nagyi: -Kuss legyen már!!![ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
GrandeP
addikt
Találtam egy nagyon dúrva registry puccert....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
PEPE85
senior tag
Siemens C70 mobiltelefon a Vaterán eladó, most 200Ft-on áll a licit, hibátlanul működik, minden tartozéka megvan, még a garancia levél is.
Watch 4k movies with Netflix :)
-
GrandeP
addikt
Reggelt...
(#10112) PEPE85
Már 2x -er annyinál jár az összeg mint amennyit én szántam volna rá... így én kiszálltam!
[ Szerkesztve ]
-
Steve1979
aktív tag
válasz DeltaPower #10114 üzenetére
[ Szerkesztve ]
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
D@ni88
addikt
Forgassátok el 180 fokkal
[ Szerkesztve ]
-
PEPE85
senior tag
válasz DeltaPower #10114 üzenetére
Az Omnia I900 32.000Ft-ért kelt el.
Watch 4k movies with Netflix :)
-
gabe_
őstag
Vegyetek GF4 MX440 128mb videókártyát.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
DeltaPower
addikt
szép lila
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
gabe_
őstag
válasz DeltaPower #10126 üzenetére
Átfesthetem fehérre de akko ötezer...
-
DeltaPower
addikt
na matekzsenik.
hogy számolom ki hogy egy adott szám hanyadik hatványa lesz nagyobb/kisebb egy másik számnál?"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #10129 üzenetére
Számológéppel, esetleg számítógéppel.
-
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #10131 üzenetére
Sz@rok a matekra! Rám számíthatsz koma!
-
vikcsi
senior tag
-
DeltaPower
addikt
-
gabe_
őstag
-
DeltaPower
addikt
-meghajolós-elpirulós-szerénykedős-szmájli-
ezért mivel ilyen sikeresen letoltuk, most már vegyétek meg Gabe lila vgaját tök olcsó és divatos"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
gabe_
őstag
válasz DeltaPower #10136 üzenetére
Az idei ősz színe a lila, úgyhogy divatos viselet...
-
chipi-85
senior tag
válasz DeltaPower #10136 üzenetére
Kár hogy a gép belsejében nem látszik, hogy milyen színű!!
Amúgy meg pont egy ilyen VGA-val sz*pattak meg hajdanán, amikor kidobták a piacra!
1. üzemképtelen volt, 2. 2 nap után leégett a GPU a remekbe szabott passív hűtés miatt, maj mikor ezt is vissza vittem, mondtam, hogy adják vissza a pézem (akkoriban 15k-ért dobálták) mire azt mondták, hogy ha eladják, vagy vissza viszi a cég, akkor tudnak csak fizetni (annyira ideges voltam, hogy le sem esett, hogy kinek akarják eladni leégett GPU-val )
Napi látogatások során a "Majd szólunk, majd szólunk" jeligével bíztattak, majd 2 hét után azt mondták, hogy hát tegnap nekem már odaadták
Aztán közben mégsem!!"Így b*szták át Chipikét egy MX440-es VGA-val" c. dráma-thrillert hallottátok!!
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #10142 üzenetére
Szerinted min van a haszon?!
-
faragojof
őstag
válasz chipi-85 #10138 üzenetére
Hehe... Így jár akinek a legújabb luxuskártya kell a gépébe. Mér nem vettél inkább egy Ti500-t a gépbe. Gyorsabb is volt, meg megbízhatóbb is. Egyébként a 440-es lassabb volt mint a 400-as. Ja, meg volt még egy bajuk, ha jól emlékszem az Asus gyártmányoknak. Ha az volt a gépedbe, akkor nem ment föl az XP. Hibaüzenettel elszállt. Ugyanabban a gépben bármilyen másik kártyával telepítetted az XP-t, utána kicserélted a videokártyát és már klafa is volt minden.
GrandeP: Ha ismerős lettél volna a cboltba, akkor tudhatnád hogy ilyen nem történhetett meg. A Chipi-85 nem idevalósi Kecskemétre, nem hiszem hogy itt vásárolt volna...
"Formicate Under Command of the King,,
-
chipi-85
senior tag
válasz GrandeP #10141 üzenetére
Nem!
Egy kiskőrösi cég, egy f*sz a tulajdonos!
Nemrégiben voltam bent nála, RCA-Svideó kábelért, és magyarázott nekem, hogy nem mindegy hogy Nvidia vagy Ati kártya, meg hogy az sem mindegy hogy milyen márkájú TV-re akarom rákötni!
Magyarázott ott nekem, mintha segg hülye lennék!
Mondom b+ van ilyen kábeled, vagy nincs?!
Ő: -Van, persze!
Én: Akkor tartsd meg ! és kisétáltam az üzletből!!Nem az lenne a cél, hogy minél több vevője legyen?? azt nem bunkózni meg okoskodni kellene!!
Faragó mester: akkor még asszem ME-vel dolgoztam!! XP még a közelben sem volt!!
Később vettem másik karit!
(először kéz alol egy GF2 64mb/64Bit {asszem MX400 volt} aztán meg egy Radeon 9600Pro-t)[ Szerkesztve ]
-
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #10147 üzenetére
Fel lehet cserélni, max. nem lesz kép ill. fekete-fehér lesz.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen program, ami...?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest