Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Somatom #5714 üzenetére

Hát én se mondtam hogy ez a fasza módszer, csak azt hogy a Volvo most ezzel próbálkozik.
    Nemrég volt téma a Totalcaron a gyors akkumerülés személyautóknál is. Ott azt mondták az okosok hogy nem az egy amperes telefontöltő meríti le az akkut, hanem a kényszerített öntesztek, amit az autó saját fedélzeti számítógépe végez, mert csak a saját rendszerei fogyasztását programozzák bele és ha bármilyen plusz áramfogyasztást érzékel azt nem tudja feldolgozni másképp mint valamilyen rendszerhiba, ezért hibakeresést rendszerellenőrzést kezd folyamatosan. A gond azzal van hogy egy ilyen rendszerellenőrzés közben az áramfelvétel felugrál 15-20 amperes szintekre is. Ágyúval verébre.

A Volvonak is elég egy direktbe kötött nyomkövető vagy útdíjkütyü amit idegen rendellenes fogyasztónak vagy rövidzárlatnak érzékel a rendszer. És az öntesztek közben lemeríti saját magát. :D
    Ha pluszban megy hozzá a kályha és a hűtő is akkor garantáltan nem fog kibírni egy napot sem, fél naponta járatni kell.
    Úgy lehet átverni, ha kiveszed a kulcsot. Akkor egy óra múlva (ha nem nyitod ki az ajtót) elhiszi hogy nincs benne senki, elveszi a feszültséget a rendszerről és abbahagyja az önteszteket. :D
    De a kályha akkor is ki fog kapcsolni kilenc óra után. És 24,0 voltos akkufesznél már azt írja: kritikusan alacsony töltöttség, azonnal töltse fel az akkut. Pedig az még nem lenne szabad hogy kritikus érték legyen, hiszen ez a névleges rendszerfeszültség..

Magyarul szahar az egész, de nem tudják vagy nem akarják normálisan megcsinálni, inkább raknak bele két plusz akkut..

• Zolás

addikt

válasz Somatom #5714 üzenetére

Volt mercink, semmi baj nem volt vele fűtés szempontjából. Lakni szerettem benne, vezetni nem. Az a váltó azóta is kísért az álmaimban.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés