Hirdetés

2020. április 3., péntek

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-01-11 17:49:51

LOGOUT.hu

1. CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
2. Ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
3. Ha lehet, a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod (ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell)
4. Válaszunk a hozzászólásodban lesz.
5. Rendőrségi feljelentés menete 👮
6. Más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást.
7. Személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22501) Kalandor válasza Petyasale (#22500) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog (1)

Adatvédelmi okokból erre nem válaszolhatunk.

We depend on each other's dream coming true.

(#22506) kaktusz2


kaktusz2
(csendes tag)

Üdv mindenkinek.
Már korábban akartam írni,de türelmem miatt ez elmaradt.Nos anyagi kár nem ért,de azért maradjon itt a kedves kolléga neve,aki valami hitel folyósító intézménynek nézett!bár lehet nem csak engemet már?
Ugyanis ezért ASUS SABERTOOTH 990FX GEN3 R2.0 (AM3+)alaplap kifogástalan állapotban,+AMD FX 8320 CPU-val eladó! utaltam neki 24ezret ,CatMeister napokig nem válaszolt,ezért rákérdeztem,válasz vidéken vagyok a kolléga intézi a feladást,újabb napok mentek el,ismét rákérdeztem mi a helyzet ,erre csak annyit írt,hogy gond van ,kérte a sz.számom(persze konkrétan tudta a számom) és hogy vissza utalja a pénzem.ez az 5-ik nap estéjén volt ,közben már törölte is a hírdetését,így ott nem tudtam reagálni.újra ráírtam hogy nem a pénz hanem amiről meg egyeztünk az kellene vagyis az alaplap procival.válaszában kikelt magából ,hogy milyen hangnemet használok és hogy a barátja rommá zuzta a cuccost.A meg egyezés telon történt,de a többi írásban ezek,igazolják a történést ,ha reagálna a szerintem cseppet sem korrekt kolléga.A 8-ik napon csak megtőrtént a vissza utalás,bár kiváncsi lennék kit sikerült levennie.Negatívot a törölt hírdetés miatt nem adhattam,ezért is írtan ide,de legalább a pénzem viszajött.Még annyit hogy bizalommal voltam iránta a pozitívok miatt,de igazolja az esemény hogy még így is ,könnyen rálehet faragni.

Üdv mindenkinek további szép napot

[ Szerkesztve ]

(#22507) abripeter válasza abripeter (#22478) üzenetére


abripeter
(újonc)

Üdv! ismét én vagyok!

A 8 nap eltelt és nem vette fel velem a kapcsolatot, sőt írtam is neki egy üzenetet, de nem reagált!

Nem kívánom, hogy kitilsák, nekem elegendő volna ha értékelni tudnám őt. Ha vissza lenne állítva aktívra egy kis időre az ominózus hírdetés!

Köszönöm az esetleges intézkedést!

megjegyzés: (#22478) abripeter 02.23 -án írt poszt alapján...

[ Szerkesztve ]

(#22508) fRooStzzZ válasza abripeter (#22507) üzenetére


fRooStzzZ
(senior tag)

Üdv, olvastam a "problémád", és mivel én is jártam így többször, azóta mentek képet a hírdetésről, az esetleges félreértések miatt. Ha valami megváltozna menet közben akkor tudom mondani, hogy ez bizony nem úgy volt, és nem én emlékszem rosszul blablabla..
Szóval érdemes még a biznisz meglezdésénél csinálni a hírdetésről egy képet..

[ Szerkesztve ]

(#22509) zabek válasza zabek (#22459) üzenetére


zabek
(csendes tag)

Sajos a probléma azóta sem oldódótt meg,a pénzt nem utalta vissza ,továbbra sem lehet elérni és az üzeneteimre nem válaszol.
üdv.:Zabek

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

Rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

Köszönjük megértését!

[ Módosította: domperke ]

(#22511) siskad


siskad
(senior tag)

Sziasztok! Szeretném jelenteni danello2121-et. Még decemberben vásároltam tőle egy Xbox One S konzolt. (Hirdetés) Személyesen vettem át, minden rendben volt és a hirdetésben leírtaknak megfelelt. Több, mint 40 játékkal adta, amelyek profil megosztással voltak rajta a konzolon. Eltelt két hét és eltűnt az összes játék a gépről. később kiderült, hogy a haverja eladta az xboxát és ő a fiókot is adta hozzá, ezért történt ez. Megírtam neki, hogy pont a játékok miatt vettem meg, így pedig nekem nem kell, de felajánlottam, hogy ha 17 ezret visszautal (mivel úgy lenne reális ilyen körülmények mellett az ár) akkor úgy is jó. Beleegyezett, azt mondta, hogy ünnepek után elutalja. Ez nem történt meg, írtam neki, csak sokadik üzenetemre reagált. Innentől jöttek a kifogások, hogy nincs pénze, majd fizetéskor tud csak stb. Végül azt mondta hogy megpróbálja visszaszerezni a játékokat, vagy ha nem sikerül, akkor marad az utalás. Teltek a hetek, minden héten rákérdeztem, hogy sikerült e, végül válaszolt, azt írta, hogy nem, így marad az utalás. Ezután írtam neki, hogy beszéljük meg, mikor tudja utalni. Azóta már eltelt egy hónap, akármit írok neki nem válaszol, a 17 ezret pedig természetesen nem kaptam meg.

Ezt írtóra sajnáljuk de OKKAL nem engedjük a profilok,accok adás vételét az oldalon.Pont a hasonló esetek miatt. A vásárlás pillanatában tudtad hogy megosztással van rajta ergo elfogadtad...Sajnáljuk részünkről itt vége is a dolognak.

[ Módosította: domperke ]

Xiaomi Mi 9T Pro / Pebble Classic / Xbox One S

(#22512) Harr


Harr
(csendes tag)

Sziasztok! Cordy90 felhasználótól vettem egy NAS-t 30.000-ért még február elsején. Az eredeti link a hírdetéshez: Synology Ds 216j Nas + 2x1 tb wd red (vinyók nélkül)
Érdekes módon, nemsokra rá a hírdetés átvándorolt a bútor kategóriába, az eredeti képek helyett pedíg egy üres falról készült kép lett feltöltve. Elmondása szerint feladta a csomagot, ami természetesen sosem érkezett meg. Február 19-én megegyeztünk, hogy visszautalja a vételárat (ami visszavándorol újra hozzá, ha esetleg felbukkanna a csomag), amit máig nem sikerült neki. Helyette kifogásokat gyárt, kikéri magának, nem válaszol az üzenetekre (pedig aktív), szabadkozik vagy éppen fel van háborodva.
Moderátorok: nyugodtan olvassátok el a köztem és közte lévő privát beszélgetést. Agymenés. Egyébként már ott visszakoznom kellett volna, amikor rákérdeztem nála a postára és azt írta, hogy "az benne van az árban". Ne már :U

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

The only valid measurement of code quality: WTFs/minute -xkcd

(#22514) lemon_d


lemon_d
(újonc)

Tisztelt Prohardver!

Küldtem egy omega1978 nevű felhasználónak egy alaplap és processzor kombinációból álló csomagot, amit itt hirdettem meg a Hardveraprón. Fűt-fát beígért, megadta nevét, telefonszámát és elérhetőségeit (még állítólagos lakcímét is), csak küldjem el a csomagot, mert neki kell de most nincs pénze, de majd lesz. Két hétig hitegetett, hogy majd fizet.

(moderálva)

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt! Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#22515) GabeE3e


GabeE3e
(csendes tag)

Üdv, karesz.mk <---- felhasználótól vásároltam Fx8350-es processzort, átutaltam a megbeszélt összeget, majd közölte,hogy megkapta és 27-én feladta volt az utolsó válasza, azóta sem érkezett meg, megkeresésemre nem reagált, pedig többször is online volt azóta. Közben kapott egy semleges értékelést egy másik fórumtárstól miszerint ott is húzta az időt és csak nagy nehezen adta fel a csomagot, illetve az állapot sem olyan volt,amit megbeszéltek.

Amennyiben nem reagál továbbra sem, illetve a héten nem érkezik meg a csomag, megteszem a jogi lépéseket, de szeretném,ha következményei lennének itt is annak amit tett, mert semmi szükség ilyen emberre köztünk. A privát üzeneteket nem teszem ki,de mindent kifényképeztem.

A termék linkje: [link]

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt! Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#22516) Zsolti0097


Zsolti0097
(újonc)

https://hardverapro.hu/tag/feca0054.html

https://hardverapro.hu/apro/zotac_gtx_470_1280mb_320bit_ddr5/hsz_1-200.html

A fentebb említett úriembertől megvásároltam 2019.02.24-én a fent említett videokártyát.
Állítása szerint a kártyát már majdnem "2 éve használja játékra".Személyes átvételt követően itthon beüzemeltem de semmi életjelet nem adott a kártya,majd másnap felhívtam,ismertettem vele a problémát,tagadta,hogy bármi hibája lenne majd lecsapta a mobilt.Ezt követő napon szegedre bevittem a kártyát egy jól ismert számítógép és hardver szervizbe ahol megállapították,hogy a videokártya zárlatos,ezért nem indul el még a számítógép tápegysége sem.Mire idáig eljutottunk törölte az összes hirdetését azzal a címszóval, hogy már eladta a dolgokat, így nem volt lehetőségem értékelni. Jelentsétek a hirdetőt!!!

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt! Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#22517) MLaca válasza MLaca (#22428) üzenetére


MLaca
(őstag)

repoz küldött pótlást, korrekt volt így utólag!

http://mlzphoto.hu/

(#22519) GabeE3e válasza GabeE3e (#22515) üzenetére


GabeE3e
(csendes tag)

Közben jelentkezett az illető, elmondása szerint levélként adta fel és nem tudja nyomon követni a csomagot.Kíváncsi leszek vajon ideér-e.Meg fogom nézni a feladás dátumát. Az lenne a kérdésem,hogy ha negatív értékelést adok neki,mert nem adta fel abban az időpontban,amit írt,hanem csak egy héttel később,akkor ő tud-e adni nekem valótlanul negatívot?

[ Szerkesztve ]

(#22520) karesz.mk válasza GabeE3e (#22519) üzenetére


karesz.mk
(kezdő)

Nem fogok valótlanul negatívat adni, nem vagyok paraszt :)
Semmi olyat nem tettél, ami miatt azt adjak.

[ Szerkesztve ]

A RAM és VGA árakat nézegetve mindig a lottó reklám játszódik le előttem: "MENNYI?!"

(#22521) verebelyi


verebelyi
(újonc)

MR ME 46000 ft-ot utaltam neki 6 nappal ezelőtt , azóta nem jelzett vissza semmit, ha telefonon próbálom vele felvenni a kapcsolatot kinyom, az utalásig nagyon készséges volt azonnal válaszolt a telefont azonnal felvette, az utalás után amit üzenetekben lebeszéltünk semmit nem teljesített, de a legrosszabb az hogy nem lép velem kapcsolatba , az utalás megtörtént a bankomnál leellenőriztem. ilyenkor mi a teendő? csak pozitív értékelése van nem tudom hogy szedte össze! ha valami gondja van mért nem közli?

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt!

Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében (tehát ne privát üzenetben, ez fontos!).

Köszönöm!

[ Módosította: Kalandor ]

(#22523) verebelyi válasza verebelyi (#22521) üzenetére


verebelyi
(újonc)

Közben a probléma megoldódott a Facebookon megtaláltam az eladót , fekvőbeteg volt ezért nem tudott válaszolni nekem, a pénzt is visszaküldte !

(#22524) toxin2 válasza toxin2 (#22487) üzenetére


toxin2
(tag)

Sziasztok.

Sajnos Br3aKiNG BaD kolléga
nem válaszol a leveleimre. Utolsó levelében 02.25.-én azt írta (a linkelt pdf-re):
"Ennek nem így kellene lennie." Azóta töbszöri megkeresésre semmi reakció.
Így részemről a tisztelt házigazda Kalandor
kérésére ismét jelentem az esetet. Nem tudom az oldal üzemeltetője
a rendőrség felé tesz lépéseket, vagy magánúton tegyek följelentést
az ügyben?

Üdv: toxin2

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

Köszönjük megértését!

[ Módosította: Kalandor ]

***** Linksys WRT160NL ***** http://www.gubamm.hu/ *********************************** ***** OpenWRT telepítési útmutató *****

(#22525) zamar


zamar
(csendes tag)

Sziasztok!

Nem vettem tőle semmit (szerencsére), de nekem kicsit gyanús ez a profil.

Ilyet legközelebb inkább a modkerbe írj, vagy jelentsd a hirdetést az aprón.

[ Módosította: Intruder2k5 ]

(#22533) FrozenThrone


FrozenThrone
(aktív tag)

Sziasztok!

Sikerült hosszú idő után ismét egy csalóba beleszaladnom.

CatMeister fórumtárstól megvásároltam az alábbi processzort.

Történet:

2019.02.26. Átutaltam neki a CPU vételárát plusz a postaköltséget. jelezte is másnap hogy megkapta a pénzt, intézi a csomagküldést. (Ajánlott elsőbbségi levélként kértem).
2019.03.01. Írtam neki, hogy mivel még nem jött meg a termék, így legyen szíves elküldeni a csomagszámot.
2019.03.02. Nagy nehezen válaszolt, hogy kavarodás van a csomaggal, mert a kollégáját kérte meg hogy adja fel, és összekeverte a csomagokat.
2019.03.04. Küldött egy csomagszámot, de természetesen nem elsőbbségivel adta fel, de itt már nagyon gyanús lett az úriember, az össze-vissza hazudozás miatt, illetve itt a fórumba is olvastam hogy közbe panaszkodtak rá egy üzlet miatt. Ezért írtam neki hogy nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a csomagba ezek után, illetve hogy fel fogom venni videóra mikor kibontom.
2019.03.09 Megkaptam a csomagot, és csodák csodájára, egy G3260 -as CPU csücsült a borítékba....

Jelenleg itt tartunk, előre is köszönöm a segítséget, hétfőn megteszem a rendőrségi feljelentést is.

Üdv Frozen

Szia! Küldtem neki egy figyelmeztetést ennek a hozzászólásnak a linkjével, illetve egy hetet kapott, hogy rendezze az adás-vételt.

[ Módosította: MurdR ]

"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."

(#22535) FrozenThrone válasza FrozenThrone (#22533) üzenetére


FrozenThrone
(aktív tag)

Egy kis kiegészítés, most látom, hogy egész véletlen hirdet egy G3260 -at is, ami szintén jegelve van, gondolom majd most jön megint a mese hogy ismét össze lett keverve a csomag. :Y

[ Szerkesztve ]

"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."

(#22536) lemon_d válasza lemon_d (#22514) üzenetére


lemon_d
(újonc)

Nem utalt azóta se semmit. Nem értem miért kellett moderálni a szövegem második felét, semmi explicit tartalom vagy hasonló nem volt benne, csak a csalásának módja. Kérem ne moderálják minden második mondatom, mert azt hiszi rólam a többi felhasználó, hogy trágár szavakat használok, nem témába vágó vagy ide illő dolgokat írok stb. KÖSZÖNÖM!

Kérem töröljék az omega1978 felhasználónevet, mert azt hallom, hogy azóta másnál is próbálkozik és az ehhez hasonló ügyek nagyon lerontják idővel az oldal reputációját..

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

A kimoderált tartalomban a topikba nem illő dolog volt, ezért töröltem.

Köszönjük megértését!

[ Módosította: Kalandor ]

(#22537) FrozenThrone válasza FrozenThrone (#22533) üzenetére


FrozenThrone
(aktív tag)

Az ügy megoldódott, vissza utalta a pénzt a post hatására az úriember, köszönöm szépen a közbenjárást!

"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."

(#22538) PAPCOM


PAPCOM
(újonc)

Tisztelt Modik

Jelenteném generális felhasználót, miven ő nem más mint ez a bánáti gyerek
ezzel a szöveggel keresett fel:

A kari full dobozos, hibátlan. Erősebbre válás miatt eladó. Nem bányász, normál használatban volt. Utánvéttel jártam már meg, az kizárva nálam. Írok neked egy 2 tanús adásvételit + személyi fotó előre emailbe. Beleírom azt is, hogy átvételtől számított 3 napon belül visszaveszem indoklás nélkül, így ki is tudod próbálni.

Ha elolvastad, és oké, akkor elutalod az összeget nekem. Én amint itt van, küldöm is a cuccot. Ha kipróbáltad, és minden oké, nem élsz a visszaküldéssel, akkor meg is vagyunk. Ha valami gáz van - de miért is lenne - akkor visszaveszem szerződés szerint.

Számodra ott a bizonyító erejű, előre küldött adásvételi biztosítékként, nekem pedig nem keverik el a pénzem, ahogy tették már sajnos... A banki tranzakció meg utánkövethető / visszaonyomozható, de erre nem lesz szükség.

Mit szólsz ehhez? :)

még szerencse hogy mondták vigyázzak ezzel a csalóval :C

[ Módosította: Intruder2k5 ]

(#22540) csigiricse válasza PAPCOM (#22538) üzenetére


csigiricse
(csendes tag)

Én is kaptam tőle.

A monitor újszerű, hibátlan teljesen. Meg van a doboza is. Utánvéttel jártam már meg, az kizárva nálam. Írok neked egy 2 tanús adásvételit + személyi fotó előre emailbe. Beleírom azt is, hogy átvételtől számított 3 napon belül visszaveszem indoklás nélkül, így ki is tudod próbálni.

Ha elolvastad, és oké, akkor elutalod az összeget nekem. Én amint itt van, küldöm is a cuccot. Ha kipróbáltad, és minden oké, nem élsz a visszaküldéssel, akkor meg is vagyunk. Ha valami gáz van - de miért is lenne - akkor visszaveszem szerződés szerint.

Számodra ott a bizonyító erejű, előre küldött adásvételi biztosítékként, nekem pedig nem keverik el a pénzem, ahogy tették már sajnos... A banki tranzakció meg utánkövethető / visszaonyomozható, de erre nem lesz szükség.

Mit szólsz ehhez? :)

Likvidálva.

[ Módosította: Intruder2k5 ]

(#22542) Veteran válasza PAPCOM (#22538) üzenetére


Veteran
(újonc)

Engem is megpróbált átverni egy Lenov Y530-assal.
A hirdetést már törölte.
Nekem is nagyon hasonló szöveggel jött.
Azt mondta, hogy elutalom az összeg felét a barátjának a számlájára, mert ő is Erste-s és ott van tranzakció hétvégén is. (már itt gyanús volt). Aztán ha megérkezik feladja a csomagot (vasárnap délután, mert állítólag ott nyitva van akkor is a posta).

Majd miután kipróbáltam, és minden oké utalom a másik felét is.

Fényképet is küldött egy személyi igazolványról, ki tudja honnan van!

Mivel nem tetszett az ötlet, így mondta, hogy jó akkor utaljak el 40ezret, és a többit majd ha megkaptam a csomagot.

Ja és azzal szöveggel akarta elkerülni az utánvétet, hogy azzal már megjárta párszor.
Hogy lehet azzal megjárni? :D

Szóval én is majdnem bedőltem neki.

Bezzeg amikor írtam neki, hogy inkább küldje el a csomagot, és ha jó akkor egyben utalom az összeget, egyből eltűnik és nem válaszol. Ráadásul a hirdetést is egyből leszedte. (Gondolom, hogy ne lehessen jelenteni)

Sőt most olvastam el és nálam szó szerint ugyanezt írta:

Utánvéttel jártam már meg, az kizárva nálam. Írok neked egy 2 tanús adásvételit + személyi fotó előre emailbe. Beleírom azt is, hogy átvételtől számított 3 napon belül visszaveszem indoklás nélkül, így ki is tudod próbálni.

Ha elolvastad, és oké, akkor elutalod az összeget nekem. Én amint itt van, küldöm is a cuccot. Ha kipróbáltad, és minden oké, nem élsz a visszaküldéssel, akkor meg is vagyunk. Ha valami gáz van - de miért is lenne - akkor visszaveszem szerződés szerint.

Számodra ott a bizonyító erejű, előre küldött adásvételi biztosítékként, nekem pedig nem keverik el a pénzem, ahogy tették már sajnos... A banki tranzakció meg utánkövethető / visszaonyomozható, de erre nem lesz szükség.

Kicsit sem gyanús.

[ Szerkesztve ]

(#22544) sunbela


sunbela
(csendes tag)

Feca0054 egy hete utaltam neki,azóta párszor írt és hívott! Most két napja látja az üzeneteimet de nem válaszol,telefonon sem lehet elérni! Szerintem át lettem verve! Kérném segítségüket!

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

Köszönjük megértését!

[ Módosította: Kalandor ]

(#22548) Harr válasza Harr (#22512) üzenetére


Harr
(csendes tag)

Cordy90 ma reggel visszautalta az összeget. Viszont ne már, hogy nem hagyhatok értékelést az azóta törölt hírdetésén! A másfél hónap huza-vona, "küldtem csomagot" de nem jött semmi, "visszautaltam a pénzt" csak épp nem érkezett meg, "nem esik útba a bankod hazafelé", "nem küldök bizonylatot", "akkor jelets fel"...
Másfél hónapja stresszelt a tag és igazából csak oda jutottam ahonnan elindultam. Elhiszem, hogy voltak már sikeres eladásai (mert ezek a negatívak nem jelennek meg az adatlapján?), de már előre sajnálom a következő delikvenst, akivel ugyanezt eljátsza amit velem.

Ha rendezte az esetet, akkor nem jár neki a negatív.

[ Módosította: Kalandor ]

The only valid measurement of code quality: WTFs/minute -xkcd

(#22549) szalaitibi75


szalaitibi75
(újonc)

Üdv mindenkinek.

Szeretném jelenteni,hogy Bearno felhasználó becsapott.
Hirdetésemre jelentkezett Keresek Ryzen 2600
02.18-án egyeztünk meg Ryzen 2600 proci mellé egy 8gb memóriát is küldenie kellett volna.
corsair 52000 Ft-ot utaltam neki 02.19-én amit meg is kapott.
Azóta elvileg már kétszer postázta,de a termékek nem érkeztek meg.Megegyeztünk a visszautalásban,de azt sem kaptam meg.Pár napja már nem is jelentkezik.Több már régóta jegelt hirdetése is van.
Kérem vegyék fel vele a kapcsolatot.Jövő héten rendőrségi feljelentést fogok tenni,ha nem tudunk megegyezni.

Köszönöm:Tibor

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

Köszönjük megértését!

[ Módosította: Retekegér ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.