Hirdetés
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Hoppá!
Szerverhiba miatt az oldal átmenetileg nem elérhető.
Nézz vissza később!“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
whitezo88
nagyúr
akartam levelet küldeni, hibát dobott az oldal. elküldött üzenetek között ott van a téma, de címzettet nem ír. rákattintva hibaüzenet. na akkor most elment, vagy megakadt az éterben?
-
troland26
őstag
....nincs valakinek fölös meghívója ?
-
Le lehet tiltani mindennemű klub aktivitást? Kezd már kicsit idegesítő lenni a napi x db bonsaimacskanevelő klubba való csatlakozási felhívás.
Bónuszpont a meghívót küldő agyhalott ismerős automatikus tiltólistára küldése| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Mawyx
őstag
Random módon eltűntek a képhozzászólásaim, amit mások írtak az én képeimhez, de 1-1 megmaradt.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
hajtömeg
aktív tag
Arra tudtok magyarázatot,hogy miért csinálja az otthoni és a munkahelyi gépem is azt,hogy IWIW képnézegetés közben lefagy,majd kiírja a Shockwave player összeomlott...
Ezt csak és kizárólag az iwiwen produkálják.[ Szerkesztve ]
-
milliard
csendes tag
Sziasztok
Tudna valaki kuldeni nekem egy meghivot a kettotiz@gmail.com cimre.
-
Ramius
őstag
Üdv. Hogyan lehetne azt megoldani, hogy egy bizonyos ismerősöm friss képeit figyelmen kívül hagyja a rendszer? Greasemonkey fent van, ha esetleg az tudna valami ilyesmit...
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
panizzi
aktív tag
meghívót tudna valaki adni?
panizzi freemail
20 éve itt...
-
lorcsi
veterán
az üzenetküldésnél az mit jelent ha a nyitott boríték jobb alsó sarkában van egy kis piros csík ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Calogero
addikt
Sziasztok van valakinek fölösleges meghívója?
E-mail: kissi79@digikabel.hu
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Brent
aktív tag
-
dragonfx
veterán
hogy tudom magam törölni ezen az uj felületen?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
VINIKOR
senior tag
Ismerőst hogy tudok törölni?
Köszi!
-
7
addikt
válasz VINIKOR #6322 üzenetére
Ha a hírfolyamban a bejegyzésre viszed az egérmutatót, megjelenik a jobb felső sarkában egy X. Arra rákattintva bejelölheted, hogy nem szeretnéd többet látni a híreit. De a legtöbb ilyen kérdésre a főoldal jobb alsó sarkában is elérhető Segítség linkre kattintva választ kapsz.
-
kpal
nagyúr
Hogyan lehet azt megszüntetni hogy akik iwiw-wn vannak ismerősök és ugyan azok fen vannak fecbook-on azoknál ne mutassa hogy én lehetséges ismerős vagyok ? Vagy iwiw-röl valahogy átmásolódott az ismerősök és azokat nem jelöltem be ?
-
Brae
őstag
Nektek is sz@r a képfeltöltés?
-
concret_hp
addikt
hogyan tudom törölni magam?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
kenwood3
addikt
válasz concret_hp #6327 üzenetére
Profilom/szerkesztés és felül a kedvencek mellett 1 kis nyíl katt rá és alul profil törlése
Mi az az ekezet dragasag??
-
Sirpi
senior tag
Bocs, hogy nem olvasok vissza 6000 hszt (próbáltam keresni, de nem találtam választ).
Szóval megoldható valahogy, hogy 0 ismerősös spambotok ne küldözgessenek nekem üziket? Ezeket ugyan mindig jelentem, de egyszerűbb lenne, ha meg se tudnák tenni (pl. egy üzenet csak ismerőstől opció hasznos lenne).Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
DonThomasino
veterán
Ha olvassa ezt még vki, iwiwen be lehet állítani vhogy
hogy csak ismerősök láthassák a képeimet és az ismerőseimet?[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
jooker82
nagyúr
válasz DonThomasino #6331 üzenetére
Sziasztok
Most mi történt az iwiwwel,h nem lehet belépni? Ha új jelszót kérek,kiirja,hogy nem létező felhasználó.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
félisten
Engem is ezzel szekálnak itthon éppen és nem értik meg, hogy nem tudok segíteni a dolgon....
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
G.I.JOE
senior tag
+1
-
kispx
addikt
Ma sem enged be. Látszik, hogy ugyanaz a tulaj mint a Freemailnél
-
Jarod1
addikt
miért nem tudok üzenetet küldeni? még válaszolni sem , üresen marad a cimlista. nem tudok beleírni
Az oldal megszűnt, így a topikot zárom!
[ Módosította: Mate ]
Aktív témák
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Villanyszerelés
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest