Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz markknight #298952 üzenetére
Vettem egy nonemet tegnap. Helyi gsmbe felrakattam a spigen fóliát, megláttam a polcon elhoztam. 3as telefon, füles, óra megy rá. Nem magsafees a spigen tokom, de mégis oda tapad csak ügyesen kell oda tenni, viszont nekem nagyon lassúnak tűnt a töltés. Grafikont nézve olyan 2,5-3 óra alatt töltött fel kb 34ről 100ra. Adapternek 25w-os samsungot használtam.
-
madkiller
őstag
Nem nagyon tudtam aludni az éjjel, a sot 3 óra 15 perc és még 76% van az akksiban. Wifis használat 99%ban.
-
madkiller
őstag
válasz Razzul #299013 üzenetére
Nekem kék van azon elég látványos tud lenni, de megtapiztam a naturt MMben és azon is meglátszott. Majdnem megbántam a kéket, de most hogy élőben is megtudtam nézni a naturt rájöttem nekem a kék jobban adja, de egyik szín sem rossz. Kivéve a sima 15ök, azok kicsit bazáriak, annyira nem adja a prémium érzetet. Inkább olyan iskolás gyerekeknek valószínek vagy csajoknak. kb úgy képzelem amcsiba azt vesz 6.ba gyereknek az átlag szűlő.
-
madkiller
őstag
52% van az akksiban 4:55 óra sot. Jó lesz ez a 15 PM, ha teljesen beáll az akksi.
-
madkiller
őstag
válasz SharpSA #299056 üzenetére
Igazad van, de pár töltési ciklus sem árt.
3 nap után még csak töltésközben éreztem melegnek, de akkor elég meleg volt.
Játszani nem játszok telefonon. Mire ezt leírtam, úgy döntöttem próbaképp ráfogok mégegyszer és langyos a hátulja. Mondjuk most 100 gb+ képet, videót szedek le épp nasról. Kamerától lefele 3 cm széles sávban langyos.[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz Fritz Teufel #299067 üzenetére
Ebbe csak az az érdekes, hogy elvileg lockolva van 30on az fps. A16on meg nem is jelenik meg a village, de mérési eredmény ezen a kínai oldalon van róla. Ja és persze október 30-án jelenik meg a game.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
[link] ilyesmi elérhető itt?
-
madkiller
őstag
válasz zsoltyyy #299118 üzenetére
Ugyanezeket tettem én is fel a pmre. Az üveg az egy nagyon vékony üveg, olyan tapintásra is mintha nem lenne rajt semmi. A tok után még nézegettem a gsmben polcon lévő noname magsafe tokokat. Zongorázni lehetett a különbséget. Mintha egy iPhone hasonlítanál egy 30 ezres kínai androidos telefonnal.
-
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
válasz Stauffenberg #299432 üzenetére
S22U-m ugyanez volt a kereten 1 hónap után volt 4-5 pötty. 1,5 év után van rajt 50 vagy több / oldal.
-
madkiller
őstag
válasz Rage47 #299492 üzenetére
Nagyon tetszik ez a telefon, de a billentyűzet, mintha ha vmi Stock android 4.0 lenne. Swiftkeyel próbálkozok egyel jobb, Samsung nyomába nem ér ebben pont jobbak, ugyanúgy, ahogy tarcsazóban vagy gyári email nappal. Összeségében iPhone egyenlőre jobban tetszik látom az erősségeit is, de kicsit azért zavar hiába a SwiftKey jelszót kell beírni visszavállt gyárira véletlen lenyomva a föld gombot átvált, ez annyira nem appeles.
-
madkiller
őstag
válasz icecave #299630 üzenetére
Annyira szó volt már a melegedésről, h letoltottem teszt célzattal 3 játékot. Subway surfer: nagy csoda nincs benne, hogy ez semmi hőérzetet nem adott. Modern strike: fps játék storeban találtam, szintén 0. Genshin Impact: tesztelőknél szoktam látni erőforrás igényes game részletes grafikai beállításokkal. Highest + metal fx + 120 fps mód. Kellemesen befűtötte a kijelzőt és hátul a kamera körüli részt. Annyira nem forró ne lehessen meg fogni, de meleg. A kijelzőnél melegebb, mint hátul. Teszi a dolgát abszolút Mac beállításokkal is játszható. 60 fps mód highest metal effect ki : így kis langyoskásan el lehet játszogatni vele. Inkább a 60 fpst ajánlanám, ennél nem is kell több. Az aksi %ok is feltűnően lassabban esnek. De én maradok a ps5nél.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
[kép] Talán most már 6 nap után beállt a rendszer?
-
madkiller
őstag
válasz Aszpirin #299743 üzenetére
Második videót nézted?
[link] 6:30 tól ne kelljen végig nézni a sok szart. Mert szerintem pont az nem idevágot nyitottad meg. Egyébként nagyjából egyetértek veled, de amit az akksiról mond nagyjából egybecseng a topikban olvasotakkal. De amúgy tényleg nagyon idegesítő, ahogy beszél sokáig nem lehet bírni én is azért néztem, mert ha magyar nyelven kell infó nagyjából megkerülhetetlen.[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
[kép] Nagyon korrekt ez az akksi idő. Remeljük tartós is lesz.
-
madkiller
őstag
válasz zozzzzzzzzzz #299770 üzenetére
Valószínűleg nem akarnak. DeepL re cserélném , de nem találtam rá opciót.
-
madkiller
őstag
válasz icecave #299791 üzenetére
Instagrammra már ki is jött a javítás. Über és asphalt 9 érintett még az ügyben. Ezekre még nincs patch tovabbá új rendszerre költözéskor lehet még melegebb az első 2 napban illetve 20w feletti töltéskor. Ezeket a következő szoftverben orvoslják, mert elvileg mind szoftveres. Kicsit túlzoan túl melegedésnek írják a valóságban annyira, azért nem meleg, h ne tudd használni. Ennyire kB bármelyik samsungom is volt meleg költözéskor. Szerintem csak pár ilyen mimoza woke ideológiás, cancel kultúrás kisgyerek telesírta a világhálót.
-
madkiller
őstag
válasz Stauffenberg #299849 üzenetére
Igaz nekem 15 PM van, de a feltöltési idő az belefér az 1 órába, igaz nem mértem le, de érzésre. Ugyanez lehet a 14 PM is. 25Wos samsung töltővel.
-
madkiller
őstag
válasz Stauffenberg #299883 üzenetére
Szerintem nem szűzrendszerrel, hanem beálltal mikor már nem mennek csutkan a háttérfolyamatok és parciklusos bejáratott akksival már jobb ennél a helyezett.
-
madkiller
őstag
[link] Ezzel nem tudom mi van most. Van valakinek ezzel tapasztalata? X3ba eddig még csak párpercet volt berakva, ID3 vezetéknélkülijébe annál többet.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz markknight #299946 üzenetére
[link] Már tegnap szembejott velem külföldi oldalon is, de akkor még annyira nem foglalkoztam vele.
-
madkiller
őstag
válasz Stauffenberg #300067 üzenetére
Samsung találmány, az S6nál jött be az AOD 2015ben és az még messze 60 HZ volt.
-
madkiller
őstag
válasz pzstm #300193 üzenetére
14:15 körül be tudtam lépni, végig mentem a processen, majd kiderült, lejárt a céges bankkartyam. Hívtam a bankos kapcsolat, bent volt az új kártya. Elrohantam, 14 50kor leadtam a rendelést 512es kék PMre. Szépet 22 péntek helyett 25 hétfőn érkezett meg. Simán ment az Apple.com csak 14:15 körül nyílt meg 00 helyett, de onnantól stabilan gyorsan ment.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Nem tudom mennyire placebo, de a .03 óta még simább a telefon működése
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest