Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz telefonmágus #239982 üzenetére
Mit kell nézni?
-
bigdady
nagyúr
válasz telefonmágus #239989 üzenetére
Rohadjak meg ha értem mi a baj azzal
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nord_
veterán
válasz telefonmágus #240451 üzenetére
Hoppá, tényleg elszámoltam magam.
-
sethi
senior tag
A 7/7+ volt a telekomnál az első amiket függetlenül kezdett árulni. A többi készüléküket még függő volt akkor ha jól emlékszem. Az biztos hogy a a 7-et függetlenül vettem már tőlük
-
sethi
senior tag
válasz telefonmágus #240454 üzenetére
Erre írtam. Az enyém 16 novemberi volt és független. A mai napig megvan, a lányom használja telenor kártyával. Ha jól emlékszem az i7-el kezdték a független telefonok forgalmazását, akkor még a többi márka telefonja függő volt
-
sethi
senior tag
válasz telefonmágus #240456 üzenetére
Hiszek neked, de az enyém fügettlen volt. Sosem függetlenítettem telefont.
-
HARDVERAPRÓD
De a tulaj kérésére ingyen függetlenítik a szolgáltatók. Telekom a legegyszerűbb, a voda és pannon picit körülményesebb (volt?).
Kb 1 éve kérvényeztem ilyet. -
vadászcsiga
félisten
válasz telefonmágus #240475 üzenetére
Köszi
-
BBke
tag
válasz telefonmágus #240636 üzenetére
Mostanában olvastam valamelyik topikban, hogy német számról hívogatnak, vagy sms-t küldözgetnek.
-
mtomi95
senior tag
válasz telefonmágus #240822 üzenetére
Azon van még támogatott app?
Én mikor elkezdem valakinek mesélni, hogy vissza lehet tenni az iOS10-et [iPhone 5S-re] akkor nem örülnek vagy érdeklődnek, hogy hogyan lehetséges az hogy pár kattintással, mindenféle mentett shsh nélkül meglehet csinálni, csak simán elküldenek azzal, hogy iOS 10-en már alig van alkalmazás ami megy…
Ami igaz is, de ha nem elsődleges telefonnak használja akkor simán jó lenne.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
juliensorel
senior tag
válasz telefonmágus #240832 üzenetére
Ez bővebben mit jelent? Nem követem az ilyesmiket meg nem is értek ilyen szinten hozzá, köszi
-
juliensorel
senior tag
válasz telefonmágus #240834 üzenetére
Jelen esetben hol találom a sorozatszámot? Tekintve, hogy nem tudom bekapcsolni doboz ilyesmi pedig nincs hozzá, nem is volt, aprón vettem kb egy éve. (szűz, fóliás készülék volt de minden egyéb nélkül)
Az Itunes is csak egy ECID számot tud kiírni hozzá. Az megfelelő? Hol lehet csekkolni, hogy érintett e a telóm? [link] ez lenne?[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #241189 üzenetére
iPhone vásárlás amit nem szolgáltatónál veszel vagy viszonteladótól az mindig ilyen zsákbamacska lesz szerintem.
-
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #241192 üzenetére
Ez lehet hogy így van, de aki telefont akar venni az telefont fog venni.
Valószínűleg azért vesz olyan hálózatfüggő készüléket mert az neki jó, és nem feltétlen arra gondol a vásárlás pillanatában hogy ezen mennyit tud nyerészkedni majd 2-3 év múlva amikor eladja.Valószínűleg így is olcsóbb egy telefon, azért veszik meg HA eladóktól.
-
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #241195 üzenetére
Ez így van!
Én függetlenítettem iPhone 7-et Telenor üzletben, azért az is egy érdekes procedúra.
Tulajdonképp csak mondasz egy nevet, és talán az IMEI azonosítót elküldi email-ben az ügyfélszolgálatos hölgy egy iPhone szervíznek akik az alapján függetlenítik ki. Mai napig nem tudom hogy független-e az a telefon, mert továbbra is Telenor SIM kártya van benne. -
Tibee86
nagyúr
Ha valaki akinek megfelel a szolgáltatós telefon buta, akkor hogy nevezed azokat, akik a nepperektől veszik 10-20 ezer forinttal olcsóbban a hivatalos viszonteladó helyett?
-
feddel
senior tag
Akkor én buta vagyok, telenorosat vettem. Mondjuk az előny volt hogy 20 havi kamatmentes részlet, mert egyben tuti nem tudtam volna akkor kifizetni, és pont csomagot kellett váltanom (távoztam a cégesből) így plusz kedvezményeket is kaptam. Amúgy 10+ éve telenornál vagyok, és nem is tervezek máshova menni.
-
HARDVERAPRÓD
"legtöbb esetben ezek nem lesznek függetlenek az életben."
Ezzel vitatkoznék, mikor ingyen ki tudod függetlenítettni a szolgáltatódnál. És ugyanazért a termékért ha 15-20k-val kevesebbet fizetek, akkor pont nem vagyok buta ha azt veszem.
Szerintem az a butaság, ha többet fizet valaki.Jah hogy vannak olyanok aki nem függetlenítik ki... az már más lapra tartozik. Én pl az 5s telom anno telekomnál vettem, majd mikor eladtam előtte kértem a függetlenítést, simán ment majd pedig függetlenként adtam el. Anno 1 órán belül elkelt SZép állapotban is volt, meg független
-
HARDVERAPRÓD
válasz telefonmágus #241206 üzenetére
Abban igazad van, akkor én is mást értettem
nem is szabad ilyenektől venni.[ Szerkesztve ]
-
El Diabl0
tag
Miért buta az, aki megveszi előfizetésre több tízezerrel olcsóbban, 3 év gyári garival? Előfizetés lejárta után pedig függetleníti a szolgáltató...
-
feddel
senior tag
válasz telefonmágus #241204 üzenetére
Akkor másról, természetesen a telenortól vettem telenorosat, aprón én sem vennék
És hogy értelmeset is írjak: sokat veszkődtem kijelzővédőkkel (i11), mindegyik feljött felül, akkor bementem a debreceni Apple boltba, ahol (nem olcsón) adtak fóliát, amit 2x kicserélnek ingyen ha baja lenne (jól átvertek mert azóta sincs baja ), meg van hozzá pár szolgáltatás is. Biztos ismeritek, iStyle comfort van írva a tasakra.
-
El Diabl0
tag
válasz telefonmágus #241209 üzenetére
Ez nem válasz, senior.
-
Tibee86
nagyúr
válasz telefonmágus #241432 üzenetére
Láthatóan nem sokan álmodoznak ilyenről rajtad kívül.
-
balinlin
senior tag
válasz telefonmágus #241444 üzenetére
Ami kínai verziós két fizikai simes telefonra enged következtetni.
-
Gaben92
őstag
Akkor én nagyon k.csög vagyok a 2 full korlátlan hívás/sms/internet (kivéve EU net, az csak 17GB) SIM kártyával?
Szerk.: Jaaa, hogy fizikai Dual-SIM. Akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
bnorci71
addikt
válasz telefonmágus #241444 üzenetére
ha független akkor nem ilyen, ha a fizikai Voda sim mellé rakok egy Tré esimet?
mert aki nem látott még ilyet annak a kép sajna nem mond semmit[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
HARDVERAPRÓD
válasz telefonmágus #241453 üzenetére
Én évek óta esimet használok, nincs mellette fizikai kártya. Hibátlanul megy, én javaslom Vodát mindenképpen mellőzném, akkor már telenor Egyéni saját véleményem amúgy
-
bigdady
nagyúr
Mit jelent a 2 meg a 7?
-
HoppMaster
aktív tag
A szolgáltató neve előtt mit jelentenek a számok?
-
Razzul
őstag
válasz telefonmágus #242425 üzenetére
A 12-es széria gyermekbetegségei kapcsán már csak az a kérdés, hogy itt a topikban is november-december környékén vitatott és a 12 mini esetén jelentkező idle merülési problémát sikerült-e azóta valahogy rendezni. Ahogy néztem ez a szál kissé elhalt azóta, nem találtam rá egyértelmű választ.
Stat crux dum volvitur orbis
-
batai15
félisten
válasz telefonmágus #242643 üzenetére
Az első rész irreleváns , elég lett volna a második , minden esetre köszi
-
Gáben81
senior tag
válasz telefonmágus #242648 üzenetére
Nem baj, majd jövőre úgyis elviszi valami rokon jó pénzért . Az enyém patika állapotú évek után is, egy karc sincs sehol, kijelző első naptól kezdve üvegfóliás, úgy töltöm, ahogy ajánlja az Apple, ezt tudják rólam, hogy vigyázok rá s megfizetik a felárat .
-
herdsman12
őstag
válasz telefonmágus #242805 üzenetére
OLED kijelzőn kívül lesz (mi?) látható nyoma annak, ha az akksi belülről durván megnyomja?
-
Prowler
senior tag
válasz telefonmágus #242805 üzenetére
A modellkódból ki lehet olvasni? Azt hiszem az R-el kezdődőek a cserélt, refurbished telefonok.
Veremivadék Undorkutya
-
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #242810 üzenetére
Nálam beszédmikrofon ment tönkre iPhone 11 Pro-ban, a kijelzővel együtt cserélték.
Szerintem semmivel sem lett rosszabb a telefon, de nem is értem ezt a pánikolást, az Apple hivatalos szervizében történik a javítás, innentől fogva nem mindegy? -
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #242812 üzenetére
Ja értem, szóval ez a probléma hogy új, csak mégse új.
Félreértettem, elnézést. -
nord_
veterán
válasz telefonmágus #242819 üzenetére
Azért az még van a dobozban.
-
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #242826 üzenetére
-
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #242831 üzenetére
Viszont nagyjából jót mutat akkor a Beállításokban található avulás mérő, az 88%-ot ír.
Nem baj, amennyi pénzért vettem, szerintem még 5 évig biztos ezt fogom használni, vagy tovább. -
general
addikt
válasz telefonmágus #242826 üzenetére
Le akartam tölteni én is ezt a 3utools progit, de exe fájl… az hogy lehet??
A fenti scrennshotok ebből vannak?[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #242875 üzenetére
Mi lesz ez, 12 Pro Max?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz telefonmágus #243052 üzenetére
Semmi gond annyiszor kuldom vissza ahanyszor csak lehet föleg ha még össze is karcoljak valahol.
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
CartmanLand0
senior tag
válasz telefonmágus #243056 üzenetére
Nem húzza a 2centis hajam
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
ntomi0730
senior tag
válasz telefonmágus #243062 üzenetére
Erre nem is gondoltam...
-
radio100jozs
őstag
válasz telefonmágus #243445 üzenetére
Köszi, akkor valószínűleg ez már rendeződött a frissebb iOS-el, amivel akkor megy már a dual sim-es 5G is.
-
félisten
válasz telefonmágus #243445 üzenetére
A 7 es 2 mit takar? Azt hittem Sim1 megSim2 lesz ott neked.
-
addikt
válasz telefonmágus #243593 üzenetére
Igen tennék be mellé egy telekomos e- simet
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
leve245
csendes tag
válasz telefonmágus #243656 üzenetére
ezek alapján ha AppleCare-es a telefon lehet jobban megéri összetörni és helyben újat kérni az önrészért cserébe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest