Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
Sziasztok lányok-fiúk.
Lenne egy problémám...vettem egy i4-et...androidrol váltottam...a probléma az lenne hogy a névjegyzéket hogy tudnám áthelyezni az egyik telorol a másikra? Gmail fiokom csatolva van, iCloud-ba be vagyok jelentkezve de a névjegyzékem nincs szinkronizálva..
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Zolom89
senior tag
"az iTunes-ban az iPhone csatlakoztatása után az Info rész Sync Contacts with opciójánál állítsuk be a Google Contacts lehetőséget, majd adjuk meg Gmail fiókunk elérési adait az iTunes-nak"Nah már most hol van az Info rész?? Eskü keresem de nem találom ahol lehetne...Meg van, köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz vadászcsiga #38971 üzenetére
Szerintem ez nála alap
-
Zolom89
senior tag
-
Zolom89
senior tag
válasz vadászcsiga #39083 üzenetére
Lehet már úgy van vele, hogy csak azért is meg lesz egy hónapnál tovább, hogy nekünk ne legyen igazunk..
-
Zolom89
senior tag
Egy kis segítség kellene..mitől lehet az hogy a Fotok menüben, megjelent 2 db mappa egy "fotókönyvtár" és egy "Pictures" Mind a kettő mappában ugyan az a kép van, amit még én rajzoltam a gépemen Paintbe De hogy került oda?? És h tudom törölni? -mivel nem kínálja fel a törlés lehetőséget...
-
Zolom89
senior tag
válasz Solar_Wind #39336 üzenetére
Igen az volt az De mekkora hülyeség h nem engedte törölni
Más: Tudnátok mondani egy olyan videolejátszót ami boldogul az .mkv, .avi formátummal is?
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Értem
Egyre jobban gondolkodom a cserén..
Magyar Vodafonos i4-re GSM vagy CDMA kell?
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz Ragnar95 #39515 üzenetére
Nem is frissebb szoft vonz benne A jobb kamera és HD videozás ami késztet csak a váltásra. Attól hogy most kicsit gyorsabb a böngésző, az nem nagyon zavar még..játékokban mért gyorsaság is hidegen hagy Csak a kamera nem hagy nyugodni..
-
Zolom89
senior tag
válasz manchester85 #39519 üzenetére
3 hetet adtam neki hogy vissza jön xD
-
Zolom89
senior tag
válasz vadászcsiga #39534 üzenetére
Nekem meg van még a Blade-em, ha érdekel valakit akkor lövök ugyan arról képet az i4-el meg avval..
Fontos:
Letöltöttem a béta 3-mas szoftvert (GSM) majd mikor frissitette egyszer csak dobott egy hibaüzenetet. Azóta a telo csak azt mutatja hogy csatlakoztassam az iTunshoz. Rá is van dugva ugyan úgy, de nem látom hol lehetne Restor-t nyomni... SEGÍTSÉG
-
Zolom89
senior tag
válasz vadászcsiga #39537 üzenetére
És akkor most mit csináljak???
-
Zolom89
senior tag
Eddig egyik sem megy... :S
-
Zolom89
senior tag
Megint visszadobja a Béta 3-at.:S
Gyári 5.0.1-hez linket tud valaki adni?
-
Zolom89
senior tag
válasz __H4X0R__ #39568 üzenetére
Az miért van hogy ugyan úgy hibaüzenet avval a 5.0.1-el is amit magának tölt le? :/
elkezdené visszatölteni a telon megjelenik az alma alatta a betültő csík, de a csík nem megy sehova, majd betölt újra a telon a recovery és megy 2-3 percet majd újra hibaüzenet..
1604 a hiba kód
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Még mindig ugyan az..hibaüzenet és ennyi..pedig újraindítottam a rendszert, más usb porton keresztül is porbáltam..ugyan az a 1604-es hibával visszadobja..
-
Zolom89
senior tag
Másik gépen sikeresen tudtam restort csinálni..valamiért az én laptopomnál mindig hibaüzenet lett..
Most van egy másik dolog ami megakaszt: "this device is not registered as part of the iphone developer program"Ilyenkor most mit csináljak? Nem enged tovább így nem birom használni a telefont..
-
Zolom89
senior tag
-
Zolom89
senior tag
Nektek is feldob ilyen ablakot amiben ki van töltve egy email cím? Hiába írom át a jóra, jó jelszó meg minden, nyomok egy OK-ot és eltünik majd feljön újra és megint kéri az ID-t meg a jelszót..
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Restor után, miért nem bírja telepíteni az alkalmazásokat az iTunsbol? iCouldból sem.. JB-t visszaraktam de úgy sem, csak egy hibaüzenet a telon h telepítés sikertelen..
-
-
Zolom89
senior tag
Érdekes ez a garancia. Itt van egy hírdetés amiben azt írja a srác hogy pár napos a telo, cserélték neki Starkingben és nem kapott gari hosszabbítást.
Én Január 11én vittam Vodához be a telomat hogy dobálja a hálozatot...azt hittem kapok egyből egy telot de nem így lett. Elküldték szervízbe...és Január 23-án kaptam egy zsír újat kibővített garival ami 2013. Január 23ig szól.
Akkor most ez hogy van? Ha gyári függetlened van akkor nem ugyan az a szabály van rá? Ez elég nagy hülyeség...[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Cydiábol feltettem a Spire-et. Újraindult a telo és az almánál leragad. Van rá valami mód hogy ne kelljen restor-t nyomni, és valahogy rábírni hogy tovább mennyen és feláljon a rendszer?
-
Zolom89
senior tag
Arra esetleg valaki tud megoldást még, hogy ha teló Recovery módban van, akkor ismeretlen eszköznek mutatja az iphone-t? Hiába megyek frissitésre akkor sem jó..ha megadom a driver elérési utját akkor azt írja hogy nincs driver a mappába. Ezért dob mindig 1604 hibát
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás