Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt", mit tegyek?
- Untappd lista
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz DeathAdder #27017 üzenetére
HI!
3M 39016
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
!Overdose!
őstag
Mint a körömlakk. Nem nagy durranás, de én az ilyen apróbb karcokat és festékleverődéseket inkább ezzel javítom különben havonta járhatnék fényezőhöz.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
BlacKSouL
addikt
Ilyen. Tetejében kis piros betét drótkefével, letisztítani a javítás kráterét, esetleg már kiütött rozsdafoltot. Lecsavarod a kupakot, és belül tényleg teljesen mint a körömlakk. Csak sokkal gyorsabban szárad. Ha megszárad teljesen, érdemes egy második pöttyöt is rárétegezni, mert töredékére csökken a vastagsága, egy apró kőfelverődés krátere is olyan, hogy mikor odapöttyözöl egy apró pöttyöt, még domború, 2-3 óra száradás után már ismét kráter, csak már befestve. A második réteg többnyire már kitölti.
Én már 4 éve minden tavasszal az első nagy mosás után végignézem az elejét, és ahol egy apró kőfelverődést látok, már be is pöttyözöm. Így csak tüzetes vizsgálódással lehet meglátni a helyét, míg egyébként hajlamos egy apró kráter is átengedni a vizet, és volt már, hogy már egy kis rozsdát is meg kellett kapirgálni a keféjével mielőtt ráfestettem.
Mondjuk nem olcsó, így az eredeti színben, de a tényleges gyári színt csak így lehet megkapni, keverni soha nem fognak tudni ilyet, boltban meg amik vannak hasonló javítók...Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest