Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz c64fanhun #68027 üzenetére
Az a telefonos motyó hogy működik? Beüzemelem én is valamelyik régi vackot
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz c64fanhun #68032 üzenetére
Hát nekem nem nagyon találja a gépet, pedig annyira azért nem vacak a telefon
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz c64fanhun #68035 üzenetére
Hát... a gép kábellel van bekötve, de a telefon wifin van
-
freemanone
addikt
válasz c64fanhun #68039 üzenetére
Ennek a telónak nem a jobb oldalán van a power gombja? Mert ebben az esetben én megfordítanám, hogy az legyen felül és úgy dobozolnám be, hogy ahol a töltő része van ott kicsit több a "doboz", a kijelzőt pedig természetesen kihagynám, mintha egy keretbe tennhém bele hátulról. A megfordítással fentre kerülő power gombnak, pedig lehetne a keretbe betenni egy mozgó részt, ami meg tudja nyomni, kvázi mintha egy vastag, előlapot is védő "tok" lenne, ami akár 30°-ban dőlt szögben állhatna a gépház tetején.
Esetleg még lehet kapni L csatlakozós kábelt, azzal szűkíthatő a doboz mérete a töltőnél.
Ha gondolod írj rám, segíthetek. Elnézést de beindult a fantáziám, még a végén gyártok egy ilyet magamnak.Amúgy tettszik a setupod, de a ledszalag nem zavar a polc alján?! Mármint.... még diffúzer sincs előtte, ha jól látom.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz c64fanhun #68037 üzenetére
Nem lát ez semmit. Nem is értek nagyon az ilyen hálózatos faszságokhoz, már akartam jönni a kérdéssel, hogy mit kéne csinálnom ha két gépem lenne, de pár háttértárat el akarok érni mindkettőről, az is lehet, hogy egyidőben. (Filmnézés TVn)
Egyelőre ezzel a vacakkal kellene kezdeni valamit."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Fred23
nagyúr
válasz c64fanhun #68070 üzenetére
Bezony, csak most kissé fölösleges neki a 2x16 GB RAM. Pont azon vagyok egyébként, hogy levigyem kicsit a késleltetést, perpill ez a helyzet:
Nem tudom, jobb lesz -e ennek a procinak az IMC-je, mint az előző 2700-asé, de eddig bírja ugyanazt, 3200 MHz fölé meg még nem mentem, lehet, nem is fogok. Pár régebbi játékot fog csak kapni, GTA V lesz tán a legjobban gépigényes cím.imibogyo:
Most, hogy mondod, tényleg lehetett volna az AMD logót jobb poziba tenni! A matricákkal nincs semmi bajom, ha kerül bele új alkatrész majd, amihez jár matrica, azt is rá fogom tenni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest